Nyheder!
Running.shop har ændret navn til 21RUN
Læs mere

Sportsure

(129)

Sportklockor 

Spåra dina framsteg med de mest avancerade sportklockorna. Sportklockor har förändrats oerhört under de senaste åren. Då GPS-spårning, hjärtfrekvensinspelning och sömnanalys var allt du kan begära av en sportklocka, har de nyare modellerna ett brett utbud av andra funktioner - navigering, mätning av stressnivå, höjdspårning för att nämna några. Sportklockor ger verkligen en extra dimension till din träning: du får insikt i dina prestationer, du mäter dina framsteg, du ser hur du närmar dig det målet och du blir medveten om din återhämtningsprocess.

Running.shop erbjuder olika sportklockmärken och modeller som kan hjälpa dig att öka ditt spel. Många av dessa märken erbjuder också en praktisk app som hjälper dig att se, tolka och jämföra all din körstatistik på din smartphone eller dator. Dessa appar låter dig ofta ladda olika sportprofiler på din klocka. Så när du utövar olika sporter eller känner för att byta från en sport till en annan ett tag; Du kan enkelt växla mellan profiler och ta emot rätt data för rätt aktivitet. Slutför din look med ett klockband som matchar din stil. Så du har bestämt att du vill köpa en sportklocka, men med så många olika klockor som erbjuds, har du svårt att göra dig upp en mening? En bra utgångspunkt är att bestämma vilka funktioner som är viktiga för dig:

  • Föredrar du att lämna din smartphone hemma när du åker ut? Välj sedan en klocka med integrerad GPS-funktion för att fortfarande kunna spåra avståndet till din körning.
  • Vill du lyssna på musik medan du kör? Välj sedan en klocka som låter dig lagra och lyssna på musik, till exempel Garmin Forerunner 645 Music.
  • Vill du sätta fokus på att hålla kropp och själ i balans? Då är Polar Ignite din bästa vän.
  • Är du en ultimat gadgetfreak? Titta sedan på Garmin Fenix-serien.

Behöver du mer hjälp med att välja rätt smartklocka, tveka inte att ringa vår kundtjänst.