On Cloudgo Dame

  • On Cloudgo er en allround løbesko til den neutrale løber. Denne sko ses som det neutrale modstykke til On Cloudrunner. Cloudgo er velegnet til daglig træning over forskellige distancer.

    Mesh-overdelen består af 85 til 90 % genanvendt polyester. Tåområdet har et ekstra lag af beskyttelse mod stød og slid. Hælkappen og forstærkningerne omkring mellemfoden sikrer, at din fod er godt lukket og du ikke kan glide i skoen.

    Helion™-skummet i mellemsålen giver en let fornemmelse til dine fødder og giver masser af dæmpning ved hvert skridt. CloudTec®-dæmpningen er forbundet med hinanden, så dine fødder nemt kan slappe af. Forfoden på Cloudgo er lidt hævet, og dette skaber et energisk push-off. I sålen er der et Speedboard® lavet af plast, der giver dig stabilitet og forstærker fodens rulning.

    Ydersålen er forsynet med gummi ved hæl og forfod, så du kan gå mange kilometer på denne sko. I forhold til andre On-sko er sålen lukket, så der ikke kan forblive sten mellem CloudTec-elementerne. Start din træning med Cloudgo og forfølge dine mål.

  • SKU:55.98088
    Køn:Dame
    Varegruppe:All-round løbesko
    Mærke:On
    Farve:Gul
    Offset:11 mm
    Skotype:Neutral
Find de rette løbesko chevron-right
Click here to visit our Shoe Advisor