Skip to main content

Trail  > Saucony trail

Udforsk Saucony Trail

Trailløb er en unik oplevelse, der kræver mere end bare fysisk styrke og udholdenhed – det kræver også det rette udstyr. I jagten på at finde den ideelle blanding af komfort, beskyttelse og ydeevne har Saucony skabt en trailrunning-serie, der løfter enhver løber, fra nybegynderen til den professionelle, til det næste niveau. Gennem anvendelse af innovative teknologier og smarte designs arbejder Saucony på at tilbyde sko og tøj, der kan overvinde selv de mest udfordrende stier uden at gå på kompromis med lethed og komfort. Denne blog tager dig med ind i kernen af Sauconys trailrunning-kollektion.

Se Saucony trailrunning-kollektion

Om Saucony Trail

Sauconys trailrunning-kollektion indeholder et stort udvalg af sko, tøj og tilbehør, som alle er designet til at klare de unikke udfordringer i ujævnt terræn. Sortimentet indeholder blandt andet sko med Sauconys højtydende skum og såler med det overlegne PWRTRAC-greb, som tilsammen giver enestående komfort og stabilitet på mange forskellige slags overflader. De avancerede overdele giver beskyttelse mod skarpe genstande, og de vandtætte versioner sikrer, at dine fødder forbliver tørre og komfortable. Denne kollektion er velegnet til trailløbere på alle niveauer, fra begyndere til terrænveteraner, og lover fremragende præstationer i ethvert landskab. Hvert produkt i Sauconys trailrunning-serie står for innovation og holdbarhed med et design, der passer perfekt til kravene hos nutidens trailløbere.

"Saucony Trail-kollektionen tilbyder en god blanding af trailsko og beklædning til både korte, lange, hurtige og langsomme trailløb."

Menno Munster – Produktekspert

Et overblik over Sauconys trail-løbesko

Hvilken trailløbesko fra Saucony, der passer bedst til dig, afhænger af dit mål med trailløbet. Saucony har et bredt udvalg af trailløbesko til korte og lange ture, til fart og til udholdenhedsløb.

Hurtige trailsko fra Saucony

Skoene i Endorphin-serien er mest fokuseret på fart og bruger de bedste skumtyper og Speedroll-teknologien.

Opsomming 1

Saucony Endorphin Edge

Et tykt lag af Sauconys bedste PWWRUN PB-skum kombineret med en Carbitex-carbonplade giver det største energiudbytte af alle Sauconys trailsko. En let overdel, der hurtigt afleder vand, gør dette til det bedste valg til korte og lange trailløb.

Offset: 6 mm (35 mm hæl / 29 mm forfod. Vægt: ca. 228 gr dame / 255 gr herre. Pigge: 4,5 mm
Shop Saucony Endorphin Edge
Opsomming 2

Saucony Endorphin Rift

Endorphin Rift har ingen carbonplade, men indeholder til gengæld en fin og tyk PWRRUN PB-mellemsål. Overdelen sidder rundt om anklen som en strømpe, så der ikke kommer småsten ind i skoen. Takket være Speedroll-teknologien får du en jævn afvikling og bliver ved med at rulle videre mod næste skridt. Endorphin Rift er velegnet til både konkurrenceløb og hurtige træningspas.

Offset: 6 mm (33mm hæl / 27 mm forfod) Vægt: ca. 207 gr dame / 244 gr herre Pigge: 4,5 mm
Shop Saucony Endorphin Rift

Allround trailsko fra Saucony

Opsomming 3

Saucony Xodus Ultra 3

Som navnet antyder, er Xodus Ultra lavet til lange trailløb op til og med ultradistancerne. Mellemsålen giver masser af støddæmpning og støtte. Kombinationen af PWRRUN PB-skum og PWRRUN Frame giver ekstra holdbarhed og beskyttelse i kombination med sidevæggene og den brede platform.

Offset: 6 mm (36 mm hæl / 30 mm forfod) Vægt: ca. 249 gr dame / 288 gr herre Pigge: 4,5 mm
Shop Saucony Xodus Ultra
Opsomming 4

Saucony Peregrine 14

Peregrine 14 er en alsidig trailsko med et lavt offset på 4 millimeter. Du har en relativt god føling med underlaget, og de 5 millimeter høje pigge giver dig godt greb i ethvert terræn. Peregrine er derfor en fantastisk sko til dine daglige trailløb.

Offset: 4 mm (28 mm hæl / 24 mm forfod) Vægt: ca. 242 gr dame / 267 gr herre Pigge: 5 mm
Shop Saucony Peregrine 14
Opsomming 5

Saucony Blaze TR

Saucony Blaze minder meget om Peregrine, men har en lidt tykkere sål. Piggene er også lidt lavere, hvilket gør, at denne sko fungerer bedst på hårdere underlag. Det er også en dejlig sko til vandring, blandt andet takket være det lidt højere offset.

Offset: 8 mm (35,5 mm hæl / 27,5 mm forfod). Vægt: ca. 224 gr dame / 269 gr herre Pigge: 4 mm
Shop Saucony Blaze TR
Opsomming 6

Saucony Aura TR

Saucony Aura trail er en fin sko til dem, der gerne vil i gang med trailløb. VERSARUN-mellemsålen er lidt fastere end PWRRUN-skummet i andre Sauconys andre modeller, men giver tilstrækkelig komfort til korte løbe- eller gåture. Piggene er spidse, så de graver sig ned i jorden og tager godt fat.

Offset: 8 mm (31 mm hæl / 23 mm forfod) Vægt: ca. 249 gr dame / 272 gr herre Pigge: 4,5 mm.
Shop Saucony Aura TR

Road-to-trailsko fra Saucony

Opsomming 7

Saucony Ride TR

Hvis du er på udkig efter en trailsko, der også giver dig mulighed for komfortabelt at løbe strækninger på asfalterede veje, findes der også en særlig trailversion af Saucony Ride. Den giver dig komforten fra en almindelig løbesko, og den særlige ydersål, der er velegnet til både vej og sti, betyder, at du kan bruge den til begge dele.

Offset: 8 mm (35 mm hæl / 27 mm forfod) Vægt: ca. 254 gr dame / 296 gr herre Pigge: 3,5 mm
Shop Saucony Ride TR

Trailsko fra Saucony med GORE-TEX

Trailsko bruges ofte under udfordrende forhold. Derfor er der også større risiko for, at du får våde fødder på din tur. Heldigvis har Saucony taget højde for dette i deres trail-kollektion. For eksempel er der særlige GORE-TEX-varianter af Peregrine, Ride TR og Aura TR. Den særlige membran forhindrer vand i at trænge ind i skoen, men tillader vanddamp fra dine fødder at komme ud.

Shop Saucony trailsko med GORE-TEX

Saucony Tøj til Trailløb

Med det rette tøj er du godt forberedt på forskellige vejrforhold som terrænløber. Shorts, som fx Explorer Utility 6 Inch Short (dame / herre) , har ekstra opbevaringsmuligheder, så du kan tage alt det med, du har brug for. Du kan genkende Sauconys trailtøj på ordet Explorer i navnet.

Shop Saucony Trail-toj

Slutspurten

Med Sauconys trail-kollektion er du klar til alle dine offroad-eventyr. Hvis du har spørgsmål til nogle af vores Saucony trail-produkter, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores løbeeksperter vil med glæde hjælpe dig med at vælge de helt rigtige Saucony trailsko og tilbehør.