Skip to main content
Nike trail shopping guide
Nike trail shopping guide

Købeguide

Nike Trail Kollektionen

Nike trailsko og -tøj er velegnet til alle løbere, der ønsker at begynde på terrænløb. Med det helt rette tøj, sko og udstyr kan du løbe på stierne med optimalt greb og beskyttelse, selv under de mest udfordrende forhold. Er du stadig ikke sikker på, hvilken Nike trailsko der passer til dig? Eller er du på udkig efter en god løbejakke? Denne Nike trail købeguide hjælper dig på vej til at vælge de bedste produkter. Tag ud i det fri, gå efter Nike Trail kollektionen.

Nike Trail til damerNike Trail til herrer
Nike Trailrunning shoes

Om Nike Trail

Nike Trail kollektionen er en samling af løbesko, tøj og tilbehør, der er specielt designet til trail running. Denne kollektion indeholder flere forskellige modeller af sko, hver med deres specifikke egenskaber og funktioner for at opfylde trailløberes forskellige behov.

Uanset om du har planer om at løbe en kort terrænløbstur med fuld fart på, eller tage ud på en rolig og længere udholdenhedstur, er der altid en passende trailsko fra Nike til formålet. Nike trailskoene giver godt greb på forskellige underlag som f.eks. sten, mudder, sand og grus. Overdelen indeholder ekstra forstærkninger for at beskytte dine fødder mod skarpe forhindringer. Der findes også Nike trailsko, der er helt vandtætte, så dine fødder holdes tørre og komfortable.

Udover sko indeholder Nike Trail Collection også tøj og tilbehør som f.eks. jakker, shorts og rygsække, der er designet til at mostå særligt udfordrende forhold. Tøjet er let, har ekstra lommer til nøgler eller gels, og holder din krop varm selv i vådt vejr.

Nike Trail Running-kollektionen er udviklet til både nybegyndere og erfarne trailløbere og er designet til at hjælpe dig med at opnå toppræstationer ude på stierne.

Vidste du…?

Den hollandske atlet Nienke Brinkman vandt Golden Trail Series 2022 på Madeira i Portugal. Golden Trail Series er blandt nogle af de mest udfordrende trailløb i verden med løb på bl.a. Mont Blanc (Frankrig), Pikes Peak (USA) og Dolomitterne (Italien). Nienke løber som regel i et par Nike ZoomX Ultrafly Trail til konkurrence. Det er Nikes letteste og mest responsive trailsko, og den er også udstyret med en carbonplade.

Nik Trailrunning shoes
Nike Trail Shopping guide
Nike Trail Shopping guide
"Nike Trail tøjkollektionen holder dig ikke kun varm i kolde forhold, men tilbyder også ofte smarte løsninger til at bære alle dine ting med på vejen."

Daan Glorie – Produktekspert

Nike Trailsko

Hvilken Nike trailsko skal du vælge? Det afhænger helt af, hvilken type trailløber du er. Og hvilken slags terrænløb skal du ud på? Mange højdemeter eller også meget på asfalterede stier undervejs? Nike har 4 forskellige trailsko, der alle har deres egne specifikke fordele og særpræg.

Nike Pegasus Trail

Nike React Pegasus Trail 5

Nike Pegasus Trail 5 er en hybrid trailsko, der er velegnet til løb på både asfalterede og ikke-asfalterede stier. Denne løbesko er også ideel til nybegynderen inden for trailløb, da den har masser af dæmpning og en ikke alt for grov pigprofil. Vidste du, at Pegasus Trail også fås i en vandtæt udgave? Det er nemlig Nike Pegasus Trail 5 GTX. Denne model har en GORE-TEX-membran, der blokerer vand og samtidig sørger for at sveden fordamper, så dine fødder holdes tørre.

Type: allround + hybrid  Offset: 10 mm  Vægt: 300 gr Herre / 243 gr Dame

Nike Wildhorse

Nike Wildhorse

Nike Wildhorse er skabt til at løbe lange distancer på stierne og har grove dupper, der giver perfekt greb. Denne trailsko har lidt mere greb i forhold til Pegasus Trail 4, men er til gengæld mindre velegnet til løb på asfalterede stier. Her vil dupperne blive slidt for hurtigt, og du vil opleve en mindre holdbarhed af ydersålen.

Type: lange Distancer  Offset: 8 mm  Vægt: 337 gr Herre / 284 gr Dame

Nike Zegama

Nike ZoomX Zegama Trail 2

Dette er den første trailsko med ZoomX-skum, der giver maksimal dæmpning og energireturnering. Nike Zegama Trail 2 er designet til at løbe lange og udfordrende stier samt ultradistancer. Den tykke mellemsål giver dig høj komfort, når du løber lange distancer.

Type: lange Distancer Offset: 4 mm  Vægt: 317 gr Herre / 265 gr Dame

Nike Terra Kiger

Nike Terra Kiger

Nike Terra Kiger er en let trailsko, der er designet til høj hastighed på både mudrede stier og grusveje. Er dit mål at gennemføre en trailrute så hurtigt som muligt? Så skal du helt sikkert overveje Nike Terra Kiger som din nye træningspartner. Den responsive dæmpning giver dig den ekstra smule dæmpning ved hvert eneste skridt. Det lave offset på 4 mm stimulerer også din forfod, hvilket er særligt rart, når du løber op ad bakke.

Type: allround + Hastighed  Offset: 4 mm  Vægt: 278 gr Herre / 235 gr Dame

Nike ZoomX Ultrafly Trail

Nike ZoomX Ultrafly Trail

I ZoomX Ultrafly Trail kan du løbe hurtige tider til og med marathon, men også lange udholdenhedsløb i et højere tempo. Nike ZoomX Ultrafly Trail er neutrale trailløbesko designet til hurtig træning og konkurrence. Nyd den perfekte balance mellem greb, beskyttelse og stabilitet, og udforsk den uberørte natur med denne trailsko!

Type trailsko: Langdistance  Offset: 8,5 mm  Vægt: 300 gram herre / 249 gram dame

Nike Trail tøj

Med det helt rette tøj er du altid godt beskyttet under alle former for vejrforhold. Nike Trail tøjkollektionen holder dig ikke kun varm i koldt vejr, men har ofte også smarte løsninger til at bære alle dine ting på farten. Tænk ekstra lommer til at bære din telefon, nøgler og sportsernæring.

Det vigtigste element til et terrænløb i koldt vejr er en rigtig god løbejakke. Nike GORE-TEX Trail Jacke er helt vandtæt og beskytter dig mod vind og regn. Så lad ikke vejret stoppe dig, men vælg det rigtige tøj. Der findes også løbejakker med Nike Shield-teknologi. Dette materiale beskytter mod vind og regn. De fleste dele fremstillet af dette materiale er derfor vandafvisende.

Nike trail tøjkollektionen består af mange forskellige ting, så du kan være forberedt på al slags vejr. Denne tøjkollektion er ikke kun meget praktisk, men også et miljøbevidst valg. Nike startede “Move to Zero”-initiativet for at bevæge sig mod en CO2-neutral og affaldsfri fremtid. Alle varer til mænd og alle toppe til kvinder i Nike Trail kollektionen er fremstillet af minimum 75% genbrugte eller økologiske materialer.

Hvilket tøj har Nike specielt til trailløb?

  • Toppe: med Dri-Fit teknologi, der leder sveden væk
  • Singlets: lette, ærmeløse og perfekte til varmt vejr
  • Midlayer: det ideelle langærmede mellemlag, der holder din krop varm
  • Hoodie: mellemlag med fleece indvendigt og en hætte
  • Jakker: vand- og vindtætte jakker, der beskytter dig i al slags vejr
  • Shorts: behagelige løbeshorts med god fugt- og svedtransport
  • Tights: korte eller lange rights med lommer og løkker til at opbevare telefon, nøgler og gels
  • Bukser: løbebukser med en løs pasform, perfekt som et ekstra lag, hvis du bliver kold
  • Sokker: funktionelle sportssokker, der holder dine fødder tørre, samt forhindrer snavs i dine sko
Nike trail løbetøj til damerNike trail løbetøj til herrer

Nike tilbehør til trailløb

For at fuldende dit outfit til trailrunning kan du vælge Nike trailtilbehør. En kasket er f.eks. praktisk til at modvirke sved og sol i øjnene om sommeren, men på regnvejrsdage forhindrer den også, at du får regn i øjnene. Nike Dri-FIT Beanie Trail Camo Unisex er en behagelig løbehue, der holder dit hoved varmt og tørt.

Et par bukser eller tights med ekstra lommer er super praktiske, når du skal have alt dit tilbehør og din sportsernæring med dig under dine trailløb. Nike Dri-FIT Lava Loops Trail Short Tight har side- og baglommer til gels, barer, din telefon eller meget andet tilbehør.

Nike trailsko udsalg

Hos 21RUN finder du et stort udvalg af Nike trailsko i mange forskellige farver og modeller. 21RUN har Nike trailsko til både mænd, kvinder og børn. Udvalgte modeller af Nike trailsko er nu på udsalg med ekstra rabat, da de er fra forrige kollektioner. Hvis du har spørgsmål til nogle af vores Nike trailsko, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores løbeeksperter hjælper dig med glæde, så du kan vælge de helt rigtige Nike trailsko.

Shop dameShop herre