Skip to main content
adidas Terrex
adidas Terrex

Rådgivning

Udforsk adidas Terrex

Terrex-kollektionen fra adidas er skabt til eventyr. Skoene, tøjet og tilbehøret kan stå imod alle udfordringer du møder, når du er ude på stierne, uanset om det er regn, kulde, varme eller mudret terræn. Vil du vide, hvilke Terrex trailsko der passer bedst til dig, eller hvilken jakke du skal have for at sikre, at du ikke bliver våd? Denne adidas Terrex købsguide hjælper dig med at tage det bedste valg, så du kan tage ud på dit eventyr helt fri for bekymringer.

Shop adidas Terrex
adidas Terrex

Om adidas Terrex

Adidas Terrex-kollektionen er en kollektion af sko, beklædning og tilbehør, der er specialdesignet til udendørs sport og aktiviteter. Der findes også udstyr til vintersport, mountainbiking og vandring, men Terrex’ løbeserie fokuserer specifikt på trailrunning. Denne kollektion indeholder forskellige skomodeller, hver med deres specifikke egenskaber og funktioner til at opfylde de forskellige behov hos trailløbere.

Uanset om du planlægger at løbe en kort tur i fuld fart eller en længere udholdenhedstur, er der altid en passende trailsko fra adidas der passer til dig og dine mål. Trailskoene fra adidas giver greb i forskelligt terræn sommudder, sand, grus og klipper. Overdelen er ekstra forstærket, så dine fødder beskyttes mod skarpe forhindringer som gren eller sten. Der findes også adidas trailsko, der er fuldstændig vandtætte, så dine fødder holdes tørre og komfortable.

Udover sko indeholder adidas Terrex-kollektionen også tøj og tilbehør som jakker, shorts og rygsække, der er designet til udfordrende forhold. Tøjet er let, har ekstra lommer til nøgler eller gels, og holder kroppen varm i vådt eller koldt vejr.

Adidas Terrex-løbekollektionen er lavet til både nybegyndere og erfarne trailløbere, og er designet til at hjælpe dig med at opnå toppræstationer ude på stierne.

“Adidas Terrex-løbekollektionen er lavet til både nybegyndere og erfarne trailløbere, og er designet til at hjælpe dig med at opnå toppræstationer ude på stierne.”

Daan Glorie – Produktekspert

Adidas Terrex trailsko

Hvilken adidas trailsko der passer bedst til dig, afhænger helt af, hvad dit mål er. Derfindes Terrex-sko specielt til fart (Speed-modellerne) og til lange distancer (Ultra-modellerne). Der er også modeller med Gore-Tex, som holder fødderne tørre under våde forhold.

adidas Terrex Agravic Speed Ultra

adidas Terrex Agravic Speed Ultra er designet til løb på de virkelig lange distancer. Når du løber 50 km eller mere, bør du have en trailsko, der giver konstant målrettet støddæmpning. Dette er den perfekte konkurrencesko, da den indeholder det robuste LightstrikePro-støddæmpningsmateriale samt TPU Energy Rods for maksimal energireturnering på stierne. Den aggressive rocker-udformning giver dig et hastighedsboost på nedstigningerne.

Type: Lange distancer + fart  Offset: 8mm  Vægt: ca. 260 gram

adidas Terrex Agravic Speed

adidas Terrex Agravic Speed er en pålidelig allrounder til alle dine traileventyr. Trailskoen er let og udstyret med LightstrikePro-skum, som også gør den god til de hurtige trailløb. Dens alsidighed gør, at du kan bruge denne model til enhver distance og træningstype. Continental- ydersålen giver dig optimalt greb under alle forhold.

Type: Allround + fart  Offset: 8mm  Vægt: ca. 220 gram

adidas Terrex Agravic Flow

adidas Terrex Agravic Flow 2 GTX

adidas Terrex Agravic Flow 2 er komfortable og neutrale trailsko med Gore-Tex-overdel, som holder dine fødder tørre i vådt vejr og terræn. Løbeskoene er designet til både korteog lange distancer. Skoene er også velegnede til varierende underlag.

Type: Allround terrænløb  Offset: 8mm  Vægt: ca. 340 gram

adidas Terrex Soulstride Flow

adidas Terrex Soulstride Flow

adidas Terrex Soulstride Flow er neutrale trailsko til de længere distancer. Overdelen er lavet af teknisk strikket mesh. Den lidt fastere sål gør, at skoen også kan bruges til vandreture.

Type: Trail-/vandresko  Offset: 8mm  Vægt: ca. 314 gram

adidas Terrex Soulstride Ultra

adidas Terrex Soulstride Ultra er specielt designet til at løbe lange distancer. Når du løber 50 km eller mere, vil du have trailsko, der giver kontinuerlig målrettet dæmpning. Eventyr venter på dig med denne trailsko, klar til at ledsage dig i vildt terræn!

Typ: Lange distancer  Offset: 6 mm  Gewicht: ca. 325 gram

adidas Terrex tøj

Med det rette tøj er terrænløbere godt forberedt på forskellige vejrforhold. Tøjkollektionen fra adidas Terrex har tøj og udstyr til varmt og tørt vejr, men også til, når det er vådt og koldt. Tøjet er udstyret med særlige teknologier til særlige forhold. Tøj til varmt vejr kan genkendes på HEAT.RDY– eller AERO.RDY-mærket. Og med WIND.RDY-, RAIN.RDY– og COLD.RDY-tøjet er du klar til at stå imod vind, regn eller kulde.

Shop adidas Terrex tøj

adidas Terrex tilbehør

Hvis du vil være sikker på, du har alt udstyr du skal bruge med ud på stierne, har adidas Terrex også alt det tilbehør, du har brug for. Til at bære mad, drikke og en jakke er adidas Performance Terrex Trail Vest et oplagt valg. For at undgå vabler er det vigtigt med et par åndbare strømper. adidas Terrex Trail Agravic Crew Socks er også sømløse og hurtigtørrende. Hvis du vil holde sol og regn væk fra ansigtet, k<n du bruge adidas Terrex Graphic 5 Panel Cap ( dame / herre) . Takket være HEAT.RDY-teknologien forbliver dit hoved dejligt køligt under din tur.

adidas Terrex Agravic

Agravic-serien i Terrex-kollektionen indeholder produkter med de nyeste og bedste teknologier. De anvendte materialer er lettere, mere åndbare eller mere modstandsdygtige end resten af kollektionen. Agravic Pro-tøjet er specifikt designet til løb og er endnu lettere!

Slutspurten

Hvis du har spørgsmål til et af vores adidas Terrex-produkter, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores løbeeksperter vil med glæde hjælpe dig med at vælge de helt rigtige adidas trailsko og tilbehør.

Shop adidas Terrex