Skip to main content
Salomon Trail
Salomon Trail

Købeguide

Opdag Salomon Trail

Salomon Trail-kollektionen fører an, når det gælder trailløb. Dette franske mærke har kun ét mål: at bringe dig tættere på naturen. Fra kyststier til stejle bjerge, fra rolige løb i naturen til hårde ultrastier. Find den perfekte Salomon trailsko til at udforske nye områder. Er du vild med løb i vildt og teknisk terræn, eller går du efter den ultimative toppræstation? I Salomon Trail-kollektionen finder du trail-løbesko til enhver slags løber. Mærk fordelene ved de nyeste innovationer med S/Lab-kollektionen, eller vælg den ikoniske Speedcross for et overlegent greb. Tag dine trailsko på, for “Tomorrow is for you!”

Shop Salomon Trail
Salomon Trail

Om Salomon Trail

Salomon gør trailløb tilgængeligt for alle løbere. Mærket blev grundlagt i den franske by Alphen nær Annecy i 1947. De begyndte med at fremstille træsave, skibindinger og ski. Derefter udvidede Salomon deres ekspertise til at fremstille og sælge vandrestøvler. De innovative teknologier og håndværket ses tydeligt i deres trailsko, som fra overdel til ydersål er af førsteklasses kvalitet. Der er tænkt på alle detaljer, så trailløberen er i fuld komfort. Salomon har alt, hvad en trailløber har brug for. Lige fra trailsko, funktionelt tøj eller en løberygsæk med vandreservoir.

3 Fordele ved Salomon trails

Opsomming 1

En trailsko til enhver udfordring

Salomon har et stort udvalg af trailsko. Den rigtige trailsko afhænger af den type terræn, du skal løbe i. Hvis du vælger Salomon, kan du klare alle former for trailløb! Faktisk har de trailsko til bjerge, til skovstier og til løb i mudret terræn. Har du hang til høj hastighed? Så finder du i Salomon S/Lab de hurtigste og mest avancerede trailsko med maksimalt greb og minimal vægt på dine fødder.

Opsomming 2

Nemt og hurtigt snøresystem

De fleste Salomon trailsko er udstyret med Quicklace-snøresystemet. Dette system giver dig mulighed for nemt at løsne og stramme dine snørebånd. Har du fået en sten i skoen? Det er ikke noget problem, for på få øjeblikke kan du få din trailsko af og på, så du kan fortsætte din tur.

Opsomming 3

Altid perfekt greb

Salomons trailsko er kendt for deres overlegne greb på både asfalterede og uasfalterede stier. Det kan de takke Contagrip-ydersålen for. Denne gummiydersål med 3 til 5 mm pigge under hele sålen giver et godt greb på forskelligt slags terræn. Derudover giver den fleksible ydersål tilstrækkelig tilpasningsevne og reaktionsevne på hårde overflader.

Salomon Trail
Salomon Trail
Salomon Trail
“Salomon har alt, hvad en trailløber har brug for. Lige fra trailsko, funktionelt tøj eller en løberygsæk med vandreservoir.”

Daan Glorie – Productekspert

Vidste du…

Salomon producerer et par løbesko hvert minut, 3 x 8 timer om dagen takket være indsatsen fra omkring 50 personer. Salomon har gjort dette siden 2021, hvor skoproduktionen blev flyttet til Frankrig. De samarbejder med SME Chamatex, en leverandør, der specialiserer sig i tekniske

Hvilken Salomon trailsko passer til dig?

Er du nysgerrig på, hvilken Salomon trailsko der er den rette til dig? Det afhænger af dit mål, hvilke slags underlag du møder på din trail-tur, samt hvor langt du har planlagt at løbe. Salomons trailkollektion består af trailsko til både korte og lange distancer. Hvis du går efter fart, har Salomon også et par lette trailsko. Vi har samlet et par af Salomons trailsko i en overskuelig tabel, så du kan træffe det bedste valg til din trailløbetur.

Salomon Speedcross

Salomon Speedcross 6

Salomon Speedcross er lavet til at kunne overvinde mange højdemeter og udfordrende terræn som f.eks. megetmudrede stier eller stier med mange sten. Denne tekniske trailsko er velegnet til både lange og korte trailløb. Speedcross er en meget pålidelig trailsko takket være dens aggressive knopprofil og robuste hælkappe, der givergod støtte til dine ankler.

Trail type: Allround, Soft Terrain, Berge  Offset: 10 mm (22 mm forfod / 32 mm hæl)  Vægt: Ca. 262 gram (D) /298 gram (H)  Knopprofil: 5 mm

Salomon Supercross

Salomon Supercross 4

Takket være de særligt grove knopper og det støddæmpende skum giver Supercross 4 den perfekte balance mellem greb og dæmpning i blødt terræn. Denne trailsko udmærker sig især på mudrede og glatte overflader takket være Contagrip Mud Wear-sålen. Sammenlignet med Speedcross 6 er denne model lidt mere dynamisk og adræt.

Trail type: Allround, Soft Terrain  Offset: 11 mm (21 mm forfod / 33 mm hæl)  Vægt: Ca. 259 gram (D) / 303 gram (H)  Knopprofil: 6,5 mm

Salomon Sense Ride

Salomon Sense Ride 5

Dette er en af Salomons mest alsidige trailsko. Nyd blød dæmpning, god beskyttelse og den rette stabilitet til løb på de uasfalterede stier. Sense Ride 5 er perfekt til den uerfarne trailløber på grund af den flade pigprofil, der giver godt greb på våde overflader samt i fastere terræn.

Trail type: Allround, Road to Trail, Berge  Offset: 8 mm (21,3 mm forfod / 29,6 mm hæl)  Vægt: Ca. 247 gram (D) / 286 gram (H)  Knopprofil: 3,5 mm

Salomon XA Pro

Salomon XA Pro 3D v8

Denne allround trailsko fra Salomon er perfekt til mange forskellige typer underlag. Denne model er velegnet til både trailløb og vandreture i bjergene. 3D Advanced Chassis giver masser af beskyttelse og stabilitet til dine fødder. Og Contagrip MA-ydersålen giver dig ikke kun et godt greb i ethvert terræn, men du får også en suverænholdbarhed.

Trail type: Allround (og vandring), Berge  Offset: 11 mm (23,2 mm forfod / 34,2 mm hæl)  Vægt: Ca. 300  gram (D) / 340 gram (H)  Knopprofil: 3,5 mm

Salomon Ultra Glide

Salomon Ultra Glide 2

Ultra Glide er designet til at løbe lange trailløb på op til ultradistancer. Det responsive skum giver dig masser af dæmpning ved hvert eneste skridt. Når du løber, får du en jævn overgang fra hæl til forfod takket være den afrundede sål, hvor skoens tåområde er hævet lidt ekstra. Gå målrettet efter det, du vil opnå, med denne komfortable trailsko.

Trail type: Allround, Long distance, Berge  Offset: 6 mm (26 mm forbod / 32 mm hæl)  Vægt: Ca. 240  gram (D) / 260 gram (H)  Knopprofil: 3,5 mm

Salomon Pulsar Trail

Pulsar Trail/Pro 2

Salomon Pulsar Trail/Pro er trailsko til hurtig træning og konkurrence. Mellemsålen har en TPU-plade, der skubber dig fremad ved hvert skridt. Energy Foam er let og giver en fantastisk dæmpning til både korte og langedistancer. Contagrip All Terrain-ydersålen er der til at sikre greb på varierende stier.

Trail type: Allround, hastighed, Berge  Offset: 6 mm (27 mm forbod / 33 mm hæl)  Vægt: Ca. 225  gram (D) / 260 gram (H)  Knoppenprofil: 3,5 mm

Salomon Trail

5 oftest stillede spørgsmål om Salomon trailsko

Opsomming 1

Hvilken Salomon trailsko er bedst til begyndere?

Sense Ride er Salomons mest alsidige allround trailsko. Denne model har en Contagrip All Terrain-ydersål, der giver dig maksimalt greb på enhver slags terræn. Er noget af din tur på asfalt? Så er det heller ikke noget problem med Sense Ride, da denne trailsko har lidt fladere knopper under sålen. Energy Foam-mellemsålen er komfortabel til både korte og lange trailløb. Det gør Sense Ride til en ideel trailsko til nye trailløbere.

Opsomming 2

Hvilken trailsko fra Salomon er lavet til lange distancer?

Langdistance-entusiaster som maraton og ultraløb på stierne bør vælge Salomon Ultra Glide. Denne trailsko har en tyk Energy Foam-mellemsål, som giver god komfort til mange timers løb. Med Ultra Glide er du klar til eventyr på selv de hårdeste overflader.

Opsomming 3

Hvilken Salomon trailsko har det bedste greb?

Salomon Speedcross har en Contagrip-ydersål med 5 mm knopper, så du ikke behøver at frygte hverken de mesttekniske stier eller områder med meget mudder. Der er relativt stor afstand mellem knopperne, så grus og mudder løsnes let fra skoen. Det giver dig masser af greb i hver eneste skridt, du tager.

Opsomming 4

Hvilken trailsko kan også bruges til vandreture?

XA Pro 3D er den ideelle trailsko til både løb og vandreture. Det skyldes, at denne model har et 3D Advanced Chassis mellem mellemsålen og ydersålen, hvilket giver god beskyttelse og stabilitet til fødderne.

Opsomming 5

Hvad er den mest behagelige tempo- og løbesko fra Salomon?

Er du en rigtig fartdjævel på stierne? Så anbefaler vi Salomon Pulsar Trail/Pro. Denne lette trailsko har en TPU-plade i mellemsålen, som giver dig et boost, når du løber på stierne.

Salomon Trail

Salomon trailrunning-tøj

Med det rette løbetøj har du altid god beskyttelse i al slags vejr. Salomons trail-kollektion holder dig ikke kun varm når det er koldt i vejret, men har også ofte smarte indbyggede løsninger til at have alle dine ting med dig på farten. Tænk ekstra lommer til din telefon, nøgler og sportsernæring.

Salomons kollektion af trailtøj består af mange forskellige kategorier, så du altid kan være velforberedt. Salomon har tøj, der passer til de hårdeste trails. For eksempel har det franske mærke både ultralette, men slidstærke vandtætte jakker, hurtigtørrende løbetights og tilbehør, der holder hoved og hænder varme. Trailrunning-tøjet er designet til at give komfort og bevægelsesfrihed på alle slags stier.

Hvilket slags tøj og udstyr har Salomon til trailrunning?

  • Vandtætte løbejakker: Salomon Bonatti Waterproof Jacket er helt vandtæt og beskytter mod regn, sne og vind
  • Shorts: S/Lab shorts har ofte en linning eller sidelommer til opbevaring af småting
  • Kortærmede toppe: funktionelle T-shirts som er hurtigtørrende og lette
  • Langærmede toppe shirts: ideelt som mellemlag om vinteren eller basislag om efteråret
  • Lange løbetights: tights til koldere temperaturer med sidelommer og let kompression
  • Soft Flasks: bløde drikkeflasker, der kan bæres i et hoftebælte eller en løberygsæk
  • Soft reservoir: 1,5 eller 2 liters vandreservoir med drikkeslange til hydrering på turen
  • Løberygsæk: med bløde flasker eller vandreservoir, så du altid kan have nok væske med til de små og store eventyr

Salomon Løberygsække

Der findes en passende løberygsæk til enhver slags løber. Er du lige begyndt at løbe lange distancer, eller har du været en ivrig trailløber i nogle år og ofte løbet i bjergene? Salomon har løberygsække til mange forskellige løbere. Nedenfor kan du se de fire forskellige kategorier af rygsække:

Salomon løbebælte

Foretrækker du ikke at bære en løberygsæk, men vil stadig gerne have noget at drikke og din mobil med? Så skal du vælge et Salomon-bælte. Det er praktiske bæltetasker, som sidder tæt omkring kroppen takket være et behageligt stretchmateriale. Der er flere lommer, så du kan have masser af ting med. Nogle bælter kommer med en holder til en vandflaske. Vi har her opstillet de forskellige bælter i en praktisk tabel, så du kan vælge denbedste taljetaske.

Salomon trailsko udsalg

Hos 21RUN finder du hele kollektionen af Salomon trailsko i flere farver og stilarter. 21RUN har Salomon trailskotil kvinder og mænd. Udvalgte modeller af Salomon trailsko er nu på udsalg med ekstra rabat, da de er fra forrige kollektioner.

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores Salomon-produkter, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores løbeeksperter vil med glæde hjælpe dig med at finde de helt rigtige Salomon trailsko.

Shop Salomon Trail