Skip to main content
Carbon trailrunning
Dynafit trailrunning

De bedste carbon-trailsko

Træd ind i en verden af trailrunning med carbon-trailsko af højeste kvalitet, som vil løfte dit løbeeventyr til nye højder. Disse innovative og hurtige sko er designet med de nyeste teknologier og materialer, og giver ekstraordinær performance i det mest udfordrende terræn. Uanset om du løber gennem mudret terræn, navigerer over klippefyldte bjergsider eller sprinter gennem tætte skove, vil disse top 10 carbon-trailsko give dig et ekstra boost af fart.

Shop carbon-trailsko til dameShop carbon-trailsko til herre

3 Fordele ved carbon-trailsko

Opsomming 1

Et boost af hastighed

Trailsko med carbon giver dig et fartboost, både når du løber korte og lange distancer ude på stierne. Carbonpladen i trailsko har tendens til at være lidt mere fleksibel, så skoen og dine fødder kan bevæge sig jævnt over træstubbe, løse sten og tekniske nedstigninger.

Opsomming 2

Maksimal energireturnering

Carbon-trailsko har det bedste og letteste støddæmpningsmateriale med den højeste energiudnyttelse. Det betyder, at løb ved højere hastigheder kræver mindre energi, og at du kan holde farten oppe i længere tid. Traditionelle trailsko vejer normalt omkring 300 gram, men trailsko med carbon er i gennemsnit 50 gram lettere. Du vil særligt kunne mærke forskellen, når du løber op ad stigninger samt ned ad bakke, bl.a. fordi skummet komprimeres hurtigere, og du vil derfor føle mere til fremdriften.

Opsomming 3

Greb og holdbarhed til træning og konkurrence

Vi anbefaler normalt, at man ikke bruger landevejssko med carbon for meget i træningen, da de har tendens til at have mindre slidstærke såler og derfor ikke holder så længe. Trailsko med carbon er normalt lidt mere holdbare, da de indeholder et fastere gummimateriale, der også sikrer optimalt greb under løb i skiftende vejrforhold. Så du kan sagtens bruge disse trailsko, selv under dine daglige og lange trailløb.

Trail runner
Trail runners
Carbon Trailschoenen
“Trailsko med carbon er relativt nye, men giver dig de samme hastighedsfordele som carbonsko til løb på asfalt. Lettere, hurtigere og mere energireturnering!”

Daan Glorie – Produktekspert

Vidste du…

Carbon-trailsko er en revolutionerende udvikling inden for trailløb; disse sko integrerer carbonplader i sålerne i lighed med den teknologi, der bruges i carbonsko til landevejsløb. Carbonpladerne i trailsko er dog meget forskellige fra dem, der bruges i traditionelle løbesko til løb på asfalt. HOKA Tecton har f.eks. to parallelle carbonplader, som giver øget stabilitet og optimal bevægelsesfrihed.

De bedste carbon-trailsko

Her er en oversigt over de bedste trailsko med carbon. Carbon-trailskoene er ikke opstillet i nogen bestemt rækkefølge.

Opsomming 1

Nike ZoomX Ultrafly

ZoomX Ultrafly er den perfekte sko til distancer op til og med maratondistancen i trailløb, men også til lange udholdenhedsløb i et hurtigt tempo. Nike ZoomX Ultrafly Trail er neutrale trailsko, der er velegnede til konkurrenceløb eller hurtig træning på trail. Eventyret venter forude med denne trailsko, der er klar til at guide dig gennem barskt terræn!

Offset: 8,5 mm (38,5 mm hæl / 30 mm forfod) Vægt: ca. 249 gram dame / 300 gram herre
Shop Nike ZoomX Ultrafly Trail
Opsomming 2

New Balance FuelCell SuperComp Trail

New Balance FuelCell SuperComp Trail er en pålidelig allrounder til alle dine trail-eventyr. Skoen er alsidig, hvilket gør denne model velegnet og brugbar til enhver trail-distance og træningstype. Nyd den perfekte balance mellem greb, beskyttelse og stabilitet, og udforsk nye områder i naturen med denne lækre trailsko!

Offset: 10 mm (36,5 mm hæl / 26,5 mm forfod) Vægt: ca. 217 gram dame / 272 gram herre
Shop New Balance FuelCell SuperComp Trail
Opsomming 3

Altra Mont Blanc carbon

Mont Blanc Carbon er den perfekte sko til distancer op til og med maratondistancen i trailløb, men også til lange udholdenhedsløb i et hurtigt tempo. Skoen er let og er konstrueret med ZeroDrop, der fremmer en naturlig løbestil. Takket være Altra EGO MAX vil du opleve en god energiudnyttelse.

Offset: 0 mm (29 mm hæl / 29 mm forfod) Vægt: ca. 249 gram dame / 309 gram herre
Shop Altra Mont Blanc carbon
Opsomming 4

adidas Terrex Agravic Ultra

adidas Terrex Agravic Ultra er neutrale trailsko, der er designet til at løbe meget lange distancer. Navnet siger det hele, med et par Agravic Ultra kan du løbe ultra-trails med høj selvtillid. Ultra-trails er trailløb med en distance, der er længere end maratondistancen. Carbonpladen gør det nemt at holde tempoet under dit trailløb.

Offset: 8 mm (34 mm hæl / 26 mm forfod) Vægt: ca. 249 gram dame / 299 gram herre
Shop Adidas Terrex Agravic Ultra
Opsomming 5

ASICS FujiSpeed 2

ASICS Fujispeed 2 er en neutral trailsko designet til hurtig træning og konkurrenceløb. I et par Fujispeed kan du løbe hurtige tider op til maratondistancen på stierne, samt lange udholdenhedsløb i et højere tempo. Den afrundede sål og afstivede forfod giver mere ankelstabilitet med den fordel, at andre benmuskler ikke behøver at arbejde helt så hårdt.

Offset: 5 mm (24 mm hæl / 19 mm forfod) Vægt: ca. 212 gram dame / 243 gram herre
Shop ASICS FujiSpeed 2
Opsomming 6

HOKA Tecton X 2

HOKA Tecton X2 er en pålidelig allrounder til alle dine trail-eventyr. Skoen er alsidig, hvilket gør denne model velegnet og brugbar til enhver trail-distance og træningstype. Carbonpladen arbejder sammen med Profly-X-skummet for at give et jævnt afsæt og en hurtigere overgang til forfoden.

Offset: 8 mm (34 mm hæl / 26 mm forfod) Vægt: ca. 211 gram dame / 252 gram herre
Shop HOKA Tecton X 2
Opsomming 7

Saucony Endorphin Edge

Saucony Endorphin Edge er en teknisk trailsko, der er velegnet til de mere udfordrende trailruter. Trailløb med masser af højdemeter og udfordrende underlag som mudrede stier og ruter med masser af store sten og klippestykker. Eventyret venter forude med denne trailsko, der er klar til at guide dig gennem barskt terræn!

Offset: 6 mm (35 mm hæl / 29 mm forfod) Vægt: ca. 221 gram dame / 255 gram herre
Shop Saucony Endorphin Edge
Opsomming 8

Craft CTM Ultra Carbon Trail

Craft CTM Ultra Carbon Trail er en trailsko til den neutrale løber. CTM står for Craft Tailored Motion og indeholder avancerede materialer samt de nyeste innovationer til de mest krævende atleter. Takket være UD-skummet vil du opleve en let og energisk løbeoplevelse selv i det mest ujævne terræn.

Offset: 10 mm (40 mm hæl / 30 mm forfod) Vægt: ca. 225 gram dame / 340 gram herre
Shop Craft CTM Ultra Carbon Trail

Slutspurten

Trailsko med carbon er blevet en uundværlig del af løbeverdenen. Selvom innovationen er relativt ny, vælger flere og flere løbere denne type løbesko. Disse trailsko er lettere, mere modstandsdygtige og giver mere energi retur, når man løber både korte og lange distancer. Normalt er carbonpladerne i disse sko lidt mere fleksible, tilpasset trailløbets karakter. Du kan også vælge at bruge carbon-trailskoene under træning på grund af de slidstærke ydersåler med pigge.

Er du lige så begejstret som os? Så tag et kig på carbon-trailskoene i vores webshop. Sidder du tilbage med spørgsmål? Så kontakt en af vores produkteksperter via vores kundeservice.

Shop carbon-trailsko