Skip to main content
ASICS Fujitrail
ASICS Fujitrail collection

Rådgivning

Udforsk ASICS Fuji Trail-kollektionen

Prøv kræfter naturens udfordringer med høj selvtillid. Uanset om du tager en tur i skoven rundt om hjørnet eller løber ultratrails i Alperne, kan du være sikker på, at dit udstyr til terrænløb fra ASICS er i orden. Vil du vide, hvilken trailsko der passer bedst til dig? Eller hvilket tøj du virkelig har brug for? Denne købsguide hjælper dig med at vælge de bedste produkter, så du kan overvinde enhver udfordring.

Shop ASICS Fujitrail
ASICS Fujitrail running shoe

Om ASICS Fuji Trail

ASICS Fuji Trail-kollektionen er udviklet i samarbejde med entusiastiske terrænløbere. Produkterne er udstyret med de nyeste og bedste teknologier, så du sikkert og komfortabelt kan tage ud på eventyr.

Med ASICS trail løbesko kan du overvinde enhver type terræn. De har en komfortabel mellemsål og en slidstærk ydersål med ekstra godt greb samt åndbart overmateriale. For dem, der ønsker at undgå våde fødder, findes der også trailsko med vandtæt overmateriale, og for dem der elsker fart, er der også superlette trailsko.

Tøjet og tilbehøret i ASICS trail-kollektionen kendetegnes ved høj åndbarhed og har også mange muligheder for at opbevare ting undervejs.

Hvad er trailrunning?

Trailrunning er løb på ubefæstede stier. Det kan være løb i en skov i nærheden af, hvor du bor, eller løb i de høje bjerge i Schweiz. Hele essensen er, at du løber i naturen i stedet for påveje, asfalt og brosten. Mange løbere synes, at det er meget sjovere at løbe på stier, fordi det forbinder dem med eventyr, du fokuserer mindre på tid og udfordrer elementerne.

Læs trailløb-bloggen her

Vidste du?

ASICS forsøger at producere trailsko-kollektionen på ekstra bæredygtig vis. For eksempel erFuji Lite 3 lavet med en overdel af 63% genanvendt materiale, en skotunge af 100% genanvendt materiale, en FF ECO mellemsål, der er 20% mere holdbar, og en indersål, hvorder bruges mindre farve.

ASICS Fujitrail
ASICS Fujitrail jacket
ASICS Fujitrail
"ASICS har taget et stort skridt fremad inden for trailrunning i de seneste år. ASICS trailskoene er blevet rigtig gode og er blandt de mest komfortable trailsko i hele vores kollektion."

Daan Glorie – Produktekspert

ASICS Fujitrail runner

Tag ud på eventyr med ASICS Trailsko

Hvilken trailsko fra ASICS der passer bedst til dig, afhænger af dine mål med trailløb. Løber du korte eller lange distancer? Og går du efter ren hastighed eller maksimal komfort? Hver ASICS trailsko har sine egne kvaliteter og styrker.

Opsomming 1

ASICS Trabuco Max 2

ASICS Trabuco Max 2 er et oplagt valg, hvis du vil have en trailsko med maksimal dæmpning. Denne sko er designet til lange trailruns og har en tyk mellemsål lavet af FF Blast+-materiale, der giver fantastisk komfort og hjælper dig med at spare energi under løbet.

Type: Lange/ultra trailløb  Offset: 5 mm  Vægt: 305/265 gr

Shop ASICS Trabuco Max 2
Opsomming 2
ASICS Gel-Trabuco 11

ASICS GEL Trabuco 11

Gel Trabuco 11 er trailskoen, der kan klare alt. Mellemsålen af Flytefoam Terra er forstærketmed en EVA-plade i forfoden, så du ikke mærker skarpe eller uregelmæssige sten gennem sålen. Med sin brede platform er Trabuco også meget stabil, og med ASICS GRIP-ydersålenfår du også god trækkraft på mudrede stier.

Type: Lange/ultra trailløb  Offset: 8 mm  Vægt: 300/265 gr

Shop ASICS Gel-Trabuco
Opsomming 3

ASICS Fuji Speed

ASICS Fuji Speed

ASICS Fuji Speed er specielt designet til korte konkurrencer i terrænløb. Med sine 240 gramer denne trailsko utrolig let. I Flytefoam-mellemsålen er der også placeret en Pebax-plade, der giver ekstra fremdrift ved hvert skridt. Denne plade er mere fleksibel og bedre egnet til trailrunning end de carbonplader, du finder i konkurrencesko til løb på vej.

Type: Korte/medium trailløb  Offset: 5 mm  Vægt: 260/225 gr

Shop ASICS Fuji Speed
Opsomming 4

Asics Fuji Lite 4

ASICS Fuji Lite 4

Til dem, der foretrækker letvægts trailsko med god dæmpning, findes der Fuji Lite 3. Denne sko er faktisk den lettere version af Trabuco 11 og har en lidt tyndere sål. Overdelen på Fuji Lite 3 er også meget let i vægt, og er lavet af holdbare materialer. Dette gør skoen velegnet til korte trailruns eller trailruns i et hurtigere tempo.

Type: Korte/medium trailløb  Offset: 5 mm  Vægt: 260/225 gr

Shop ASICS Fuji Lite

ASICS Trail tøj til alle forhold

Da der er andre udfordringer ved terrænløb end ved løb på vejen, skal tøjet og udstyret ogsåvære anderledes. Når du løber i terræn eller på stier, er du ofte udsat for skiftende forhold, og det er vigtigt at være godt forberedt. Derudover er det best at bære så lidt vægt som muligt, når du skal overvinde de mange højdemeter. ASICS’ trailbeklædning er åndbar, har mange lommer til opbevaring, er let i vægt og beskytter dig mod vind og regn.

ASICS Trailrunning-Shorts

ASICS’ trailrunning-shorts har ekstra lommer til opbevaring af fx telefon, gels eller en soft flask. Hvis du foretrækker et par tætsiddende tights, er FujiTrail Sprinter (dame/ herre) perfekte til dig. Med lommer på siden af benet og omkring taljen kan du have mange ting med dig. Hvis du foretrækker løsere shorts, er der FujiTrail Short. Disse har også masser af opbevaringsmuligheder omkring taljen og en separat svedresistent lomme til din telefon. Kombinér det bedste fra begge slags med FujiTrail 2-in-1 Shorts (dame/herre). Et par tætsiddende indvendige shorts giver kompression til lårene, og ovenpå har du løsere shorts med masser af opbevaringsplads omkring taljen.

ASICS Fujitrail overtøj

For at undgå overophedning er det vigtigt at have godt åndbart tøj på overkroppen. FujiTrail T-Shirt (dame /herre) er meget let og takket være den dobbelte lynlås kan du selv bestemme, hvor meget køling du ønsker. FujiTrail Logo Shirt (dame/herre) med lange ærmer har flade sømme for at undgå irritation på huden. Til at beskytte dig mod vind og regn findes der FujiTrail Anorak (dame/herre). Denne jakke vejer næsten ingenting og sikrer, at du ikke bliver afkølet for hurtigt.

Hold dig tør med vandtætte ASICS trailsko og trailudstyr og -tøj

Vejret kan hurtigt skifte når du er ude i naturen, så det er vigtigt at være forberedt med vandtæt udstyr. Der er ikke noget mere irriterende end at skulle ud på lange strækninger i våde sko eller gennemblødt tøj. Selvfølgelig skal skoene og tøjet også være åndbart. Ellers bliver du stadig våd, men på grund af sved.

Gore-Tex trailsko

Et par vandafvisende Gore-Tex trailsko er virkelig guld værd, hvis du regelmæssigt er ude på terrænløb. Når du løber i regnvejr eller gennem vandpytter, sikrer Gore-Tex-membranen ioverdelen af skoen, at dine fødder ikke bliver våde. Det holder dine sokker dejligt tørre og dine fødder komfortable. Fordelen ved Gore-Tex er også, at det er åndbart, så du ikke får forvarme fødder. GEL Trabuco 11 GTX og GEL Sonoma GTX trailskoene anvender begge denne specielle teknologi.

Waterproof Jacket

Når du vil sikre, at din overkrop forbliver tør under terrænløb er der FujiTrail Waterproof Jacket (dame/herre). Denne jakke er lavet af Pentex-materiale og er både vind- og vandtæt. Sømmene er fuldstændigt forseglet, så der ikke kan trænge regn ind. Du kan også pakke jakken meget kompakt sammen i sin egen lomme, hvilket gør den super let at tage med på farten.

ASICS accessories til trailrunning

Hvis du er på udkig efter en måde, du nemt kan have alt dit udstyr med dig, kan du bruge Fujitrail Hydration Vest 7L. Denne løbevest har plads til to soft flasker, lommer til gels, specielle stropper til at fastgøre ting foran og en lomme på ryggen til en vandbeholder. Hvis dette ikke er nok, er der også Fujitrail Backpack 20L, som har et specielt system til at forhindre rystelser.

Slutspurten

Hvis du har flere spøgsmål til vores ASICS Trail produkter, er du altid velkommen til at kontakte os via vores kundeservice. Vores løbeeksperter sidder klar til at hjælpe dig med at vælge de ASICS trailsko eller udstyr der passer bedst til dig.