Skip to main content
Trailrunning shoes
Top ten trailrunning shoes

Trail  > Købeguide New Balance Trail

Trail

>
Købeguide New Balance Trail

New Balance Fresh Foam X Trail More v3 Laufschuhe

Udforsk New Balance Trail

Trailrunning er en unik oplevelse, der ikke kun kræver styrke og udholdenhed, men også det rette udstyr. I jagten på den perfekte balance mellem komfort, beskyttelse og performance har New Balance designet en trailrunning-kollektion med løftet om at forvandle enhver trailløber, fra nybegynder til elite. Med avancerede teknologier og gennemtænkte designs fokuserer New Balance på at levere sko og tøj, der kan klare det mest udfordrende terræn, samtidig med at det er let og komfortabelt. I denne blog dykker vi dybere ned i New Balance’s trailrun-kollektion.

Se New Balance Trail kollektion

Om New Balance Trail

New Balance trailrunning-kollektionen består af et stort udvalg af sko, tøj og tilbehør, der er designet til at klare udfordringerne ude på stierne. Med New Balance sko udstyret med deres bedste skum og såler med det bedste greb, garanterer denne kollektion komfort og stabilitet på mange forskellige overflader. De innovative overdele beskytter fødderne mod skarpe udfordringer, mens de vandtætte modeller sikrer tørre og komfortable fødder under hele dit løb. Tøjet er lavet af lette og åndbare materialer og er udstyret med funktionelle lommer og vejrbeskyttende funktioner. Reflekterende detaljer øger synligheden og sikkerheden. Denne kollektion er skabt til både nybegyndere og erfarne trailløbere og lover toppræstationer i ethvert slags terræn. Hvert eneste produkt i New Balance trailrunning-kollektionen er et eksempel på innovation og holdbarhed, der er skræddersyet til den moderne trailløbers behov.

New Balance tøj til trailløb

Med det rette tøj er du som trailløber velforberedt på forskellige vejrforhold. New Balances tøjkollektion har både udstyr til varmt og tørt vejr, samt vådt, koldt og ustadigt vejr. Bukserne har ekstra opbevaringsmuligheder, så du kan tage alt det med, du har brug for. Du kan genkende New Balances trailtøj på bogstaverne AT i navnet, som står for ’All Terrain’.

Shop New Balance trailtøjShop New Balance tøj
Trail shoes 21run
New Balance Trail
New Balance Trail
„New Balance Trail-kollektionen byder på en god blanding af trailsko og tøj til både korte, lange, hurtige og langsomme trailløb.“

Daan Glorie – Produktekspert

Bag kulisserne på New Balance

Et overblik over New Balance trailløbesko

Hvilken New Balance trailløbesko, der passer bedst til dig, afhænger naturligvis af dine mål. Sko fra Fresh Foam-serien er gode allroundere, som du kan bruge til alle dine løbeture, mens sko fra FuelCell-serien er lettere og mere skabt til fart.

Opsomming 1

New Balance Fresh Foam X Hierro

Med sin alsidige karakter er New Balance Fresh Foam X Hierro den ideelle allrounder til alle dine trailløb. Skoen har alle de egenskaber, der skal til for at være en pålidelig sko til enhver type trail og distance. Overvind alle forhindringer på din vej med denne pålidelige trailsko!

Type: Allround-trail Offset: 8 Vægt: ca. 301 gram
Shop New Balance Fresh Foam X Hierro
Opsomming 2

New Balance Fresh Foam X More Trail

New Balance Fresh Foam X More Trail er en trailsko, der er specielt designet til langdistanceløb. Hvis du løber ultradistancer eller bare elsker masser af støddæmpning, er dette trailskoen til dig. Nyd den perfekte balance mellem greb, beskyttelse og stabilitet, og udforsk nye naturområder med denne trailsko!

Type: Maksimal dæmpning Offset: 4 mm Vægt: ca. 320 gram
Shop New Balance Fresh Foam X More Trail
Opsomming 3

New Balance Fresh Foam Garo

Der New Balance Fresh Foam Garo ist ein zuverlässiger Allrounder für alle deine Trail-Abenteuer. Der Schuh ist vielseitig, sodass dieses Modell für jede Traildistanz und jede Art von Training geeignet ist. Die All-Terrain-Außensohle ist so konzipiert, dass sie sowohl auf der Straße als auch auf dem Trail funktioniert. Genieße die perfekte Balance zwischen Grip, Schutz und Stabilität und erkunde mit diesem Trailrunning-Schuh unberührte Naturgebiete!

Type: Road-to-Trail Offset: 8 mm Vægt: ca. 304 gram
Shop New Balance Fresh Foam Garo
Opsomming 4

New Balance FuelCell Supercomp Trail

New Balance FuelCell SuperComp Trail er superskoen blandt trailsko. Kombinationen af Fuelcell-skum og Carbon Energy Arc – et teknologisystem, der hjælper med at maksimere energieffektiviteten – giver maksimal støddæmpning og respons. Ideel til hurtige, lange trailløb og konkurrenceløb!

Type: Trail-konkurrenceløb Offset: 10 mm Vægt: ca.  272 gram
Shop New Balance FuelCell Supercomp Trail
Opsomming 5

New Balance FuelCell Venym

Hvis du er på udkig efter fart på stierne kan du gå efter New Balance FuelCell Venym. Denne trailsko er super let og giver også et rigtig godt greb i uasfalteret terræn. FuelCell-skummet giver fremdrift, så du flyver hen over stierne i høj fart. Venym er bedst egnet til kortere distancer.

Type: Hurtige trailløb Offset: 6 mm Vægt: ca. 208 gram
Shop New Balance FuelCell Venym

Slutspurten

Med New Balances trail-kollektion er du klar til alle dine offroad-eventyr. Hvis du har spørgsmål til nogle af vores New Balance trail-produkter, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores løbeeksperter vil med glæde hjælpe dig med at vælge de helt rigtige New Balance trailsko og tilbehør.

Se New Balance Trail kollektion