Skip to main content
Trailrunning shoes
Top ten trailrunning shoes

Trail  > Köpguide New Balance Trail

Trail

>
Köpguide New Balance Trail

New Balance Fresh Foam X Trail More v3 Laufschuhe

Upptäck New Balance Trail

Traillöpning är en unik upplevelse som inte bara kräver styrka och uthållighet utan också rätt skor och kläder. I jakten på den perfekta balansen mellan komfort, skydd och prestanda har New Balance tagit fram en trail-kollektion med löftet om att erbjuda förändring för alla traillöpare, från nybörjare till elit. Med avancerad teknik och genomtänkt design strävar New Balance efter att tillhandahålla skor och kläder som klarar de allra tuffaste terränger samtidigt som de är lätta och bekväma att bära. I den här bloggen gör vi en djupdykning i New Balances kollektion för traillöpning.

Se New Balance Trail-kollektionen

Om New Balance Trail

New Balance traillöpnings-kollektion omfattar ett stort urval skor, kläder och tillbehör som är framtagna för att klara utmaningarna längs stigarna. New Balance skor kommer med det bästa skummet och sulor som ger optimalt grepp – så med den här kollektionen är du garanterad komfort och stabilitet oavsett vilket underlag du springer på. De innovativa ovandelarna skyddar fötterna från vassa föremål, medan de vattentäta modellerna håller fötterna torra och bekväma under hela löprundan. Kläderna är tillverkade av lätta och andningsbara material och har praktiska fickor och väderskyddande funktioner. De reflekterande detaljerna gör dig mer synlig och därmed också säkrare. Den här kollektionen har utformats för både nybörjare och erfarna traillöpare och utlovar topprestationer i alla typer av terräng. Varje produkt i New Balance traillöpnings-kollektion är ett exempel på innovation och hållbarhet som skräddarsytts för dagens traillöpare.

New Balance Trail-kläder

Med rätt kläder är du som traillöpare väl förberedd för alla tänkbara väder. I New Balances klädkollektion hittar du kläder för både varmt och torrt väder och för dagar när det är blött och kallt ute. Byxorna kommer med extra förvaringsmöjligheter så att du kan ha med dig det du behöver. Du känner igen New Balances traillöpar-kläder på bokstäverna AT i namnet, som står för “All Terrain”.

Se New Balance trailkläderSe alla New Balance löparkläder
Trail shoes 21run
New Balance Trail
New Balance Trail
"New Balance Trail-kollektion bjuder på en utmärkt blandning av trailskor och kläder för både korta, långa, snabba och långsamma trailrundor."

Menno Munster – Produktexpert

Bakom kulisserna på New Balance

Överblick över New Balance trailskor

Vilken New Balance trailsko som passar dig bäst beror givetvis på vilka mål du har med din traillöpning. Skor från Fresh Foam-serien är bra allroundskor som du kan använda för alla typer av löprundor, medan skor från FuelCell-serien är lättare och mer gjorda för hastighet. Trailskorna står i slumpmässig ordning.

Opsomming 1

New Balance Fresh Foam X Hierro

Med sina mångsidiga egenskaper är New Balance Fresh Foam X Hierro den perfekta allroundskon som du kan ha på alla dina trailrundor. Skon har alla egenskaper som krävs för att vara en pålitlig sko och passar för alla typer av traillöpning och distanser. Med denna pålitliga trailsko finns det inget som kan stoppa dig!

Typ: Allround-Trail Drop: 8 Vikt: ca. 301 gr
Köp New Balance Fresh Foam X Hierro
Opsomming 2

New Balance Fresh Foam X More Trail

New Balance Fresh Foam X More Trail är en trailsko som särskilt utformats för långdistanslöpning. Om du springer ultradistanser eller bara älskar massor av dämpning är detta din perfekta trailsko. Njut av den perfekta balansen mellan grepp, skydd och stabilitet, medan du utforskar nya områden i naturen med den här trailskon!

Typ: max dämpning Drop: 4 mm Vikt: ca. 320 gr
Köp New Balance Fresh Foam X More Trail
Opsomming 3

New Balance Fresh Foam Garo

New Balance Fresh Foam Garo är en pålitlig allroundsko för alla dina trailäventyr. Skon är mångsidig vilket gör modellen lämplig för alla traildistanser och träningsformer, och All-Terrain-yttersulan är utformad för att kunna användas på både vägar och stigar. Njut av den perfekta balansen mellan grepp, skydd och stabilitet, medan du utforskar nya områden i naturen med den här trailskon!

Typ: Road-to-Trail Drop: 8 mm Vikt: ca. 304 gr
Köp New Balance Fresh Foam Garo
Opsomming 4

New Balance FuelCell Supercomp Trail

New Balance FuelCell SuperComp Trail är superskon bland trailskorna. Kombinationen av Fuelcell-skum och Carbon Energy Arc – ett tekniksystem som hjälper till att maximera energieffektiviteten – ger maximal dämpning och respons. Perfekt för snabba, långa trailrundor och tävlingslopp!

Typ: traillopp Drop: 10 mm Vikt: ca.  272 gr
Köp New Balance FuelCell Supercomp Trail
Opsomming 5

New Balance FuelCell Venym

Om du vill ha en sko som gör dig snabbare ute på stigarna har du en perfekt sko i New Balance FuelCell Venym. Denna trailsko är mycket lätt och ger också bra grepp på oasfalterad terräng. FuelCell-skummet ger dig rejäl skjuts framåt så att du får känslan av att flyga fram över stigarna. Venym lämpar sig bäst för kortare distanser.

Typ: tempo trailrundor Drop: 6 mm Vikt: ca. 208 gr
Köp New Balance FuelCell Venym

Slutspurt

Med New Balance trail-kollektion är du redo för alla tänkbara trail-äventyr ute i terrängen. Om du har några frågor om våra New Balance trail-produkter är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Våra löparexperter hjälper dig mer än gärna med att välja rätt trailskor och tillbehör från New Balance.

Se New Balance Trail-kollektionen