Skip to main content
adidas Terrex
adidas Terrex

Köpguide

Upptäck adidas Terrex

Terrex-kollektionen från adidas är som gjord för äventyr. Skorna, kläderna och tillbehören står emot alla prövningar du ställs inför på din traillöpning – oavsett om det är regnigt, kallt, varmt eller lerigt. Vill du veta vilka Terrex trailskor som passar dig bäst, eller vilken jacka du ska ha för att slippa bli blöt? Ta hjälp av denna köpguide för att ta reda på vilka Terrex-produkter som passar dig bäst så att du lugnt kan ge dig ut på dina löparäventyr.

Shoppa adidas Terrex
adidas Terrex

Om adidas Terrex

I adidas Terrex kollektion hittar du kläder och tillbehör som särskilt utformats för utomhusaktiviteter. Även om den också omfattar produkter för vintersport, mountainbike och vandring är det främst traillöpare som Terrex vänder sig till. Kollektionen erbjuder olika skomodeller, var och en med sina specifika egenskaper och funktioner för att möta de olika behoven hos traillöpare.
Oavsett om du ska ge dig ut på en kort trailrunda i snabbt tempo eller på en lång uthållighetsrunda finns det alltid en trailsko från adidas som passar. adidas trailskor erbjuder bra grepp på olika underlag som stenar, lera, sand och grus. Överdelen har extra förstärkningar för att skydda tårna mot vassa hinder. Det finns även adidas trailskor som är helt vattentäta så att du håller fötterna bekväma och torra.
Förutom skor hittar du i adidas Terrex-kollektionen även kläder och tillbehör som jackor, shorts och ryggsäckar, alla utformade för att motstå tuffa förhållanden. Kläderna är lätta, har extra fickor för nycklar och geler och håller kroppen varm i blött väder.

adidas Terrex löparkollektion passar lika bra för nybörjaren som den erfarna traillöparen och är utformad för att du ska prestera på topp på obelagda stigar.

adidas Terrex löparkollektion är designad för nybörjare så väl som erfarna traillöpare för att uppnå toppprestation på obanade stigar.

Daan Glorie – Produktexpert

adidas Terrex trailskor

Vilken adidas trailsko som passar dig bäst beror på vad du har för mål med traillöpning. Vissa Terrex-skor är särskilt utformade för snabbt tempo (Speed-modellerna) och andra för längre distanser (Ultra-modellerna). Det finns också modeller med Gore-Tex som håller fötterna torra när du springer på blött underlag.

adidas Terrex Speed Ultra

adidas Terrex Speed Ultra

adidas Terrex Speed Ultra är snabba trailskor för långa distanser. Skorna väger nästan ingenting. Terrex Speed Pro är utformade speciellt för snabba traillöpare.

Typ: Långdistans + högt tempo  Drop: 8mm  Vikt: ca. 240 gr

adidas Terrex Agravic Flow

adidas Terrex Agravic Flow 2 GTX

adidas Terrex Agravic Flow 2 är bekväma och neutrala trailskor med en överdel av Gore-Tex som håller fötterna torra i blött väder. Löparskorna är utformade för både korta och långa distanser. Skorna kan också användas för varierande underlag.

Typ: Allround-Traillöpning  Drop: 8mm  Vikt: ca. 340 gr

adidas Terrex Soulstride Flow

adidas Terrex Soulstride Flow

adidas Terrex Soulstride Flow är neutrala trailskor för långa distanser. De har en överdel av mesh-material. Med sin aningen fastare sula kan skon även användas vid vandring.

Typ: Trail-/vandringssko  Drop: 8mm  Vikt: ca. 314 gram

adidas Terrex Soulstride

adidas Terrex Soulstride Ultra

adidas Terrex Soulstride Ultra är speciellt designad för att springa långa distanser. När du springer 50 km eller mer vill du ha trailskor som ger kontinuerlig målinriktad dämpning. Äventyr väntar med denna trailsko, redo att följa med dig på grova ytor!

Typ: Långdistans  Drop: 6 mm  Vikt: ca. 325 gram

adidas Terrex kläder

Med rätt kläder är du som traillöpare väl förberedd inför olika väderförhållanden. I klädkollektionen från adidas Terrex hittar du kläder som passar vid varmt och torrt väder, men också sådana som du kan ha när det är kyligt och blött ute. Kläderna är framställda med en särskild teknik som passar för olika väder. Du känner igen kläder för varmt väder genom märkningen HEAT.RDY eller AERO.RDY. Om du ska ge dig ut i vind, kyla och regn håller du istället utkik efter plaggen märkta med WIND.RDY, RAIN.RDY och COLD.RDY.

Shoppa adidas Terrex kläder

adidas Terrex tillbehör

För att du ska kunna ge dig ut på din traillöpning fullt utrustad erbjuder adidas Terrex också alla de tillbehör du kan behöva. Om du vill ta med dig mat, dryck och en extra jacka är adidas Performance Terrex Trailväst perfekt. Om du vill slippa blåsor på fötterna kan det vara smart att ha en ventilerande strumpa. adidas Terrex Trail Agravic Crew strumpor är dessutom både sömlösa och snabbtorkande. Och om du vill mota bort regn eller sol från ansiktet är adidas Terrex Graphic 5 Panel löparkeps ( dam / herr) till stor hjälp. Tack vare HEAT. RDY-tekniken håller du huvudet svalt och behagligt.

adidas Terrex Agravic

Terrex-kollektionen omfattar också Agravic-serien där du hittar produkter med den senaste och bästa tekniken. Materialen som används här är lättare, extra ventilerande och mer motståndskraftiga än den övriga kollektionen. Klädserien Agravic Pro är särskilt inriktad på tävlingslöpning och är till och med ännu lättare!

Slutspurt

Om du har några frågor om någon av våra adidas Terrex-produkter, vänligen kontakta vår kundtjänst. Våra löparexperter hjälper dig gärna att välja rätt Nike trailskor och tillbehör.

Shoppa adidas Terrex