Skip to main content

Den 20. i hver måned ser vi nærmere på alle de nye udgivelser for den kommende måned. Hvilke sko, gadgets, specielle løbetøjskollektioner venter forude? Med vores Launch-Radar er du altid opdateret med de seneste nyheder. I vores 21RUN Launch-Radar kan du også finde ud af, hvilke produkter vi planlægger at teste i den kommende måned. Så er du altid godt informeret – vi holder os til vores motto “Vi vejleder, støtter og motiverer dig”.

Carbon
Carbon-pladen, ofte også blot kaldet for en kulfiberplade, er fremstillet af kulfibre. Forskellige mærker bruger kulstof/carbon på hver deres måde.
Brugen af kulstof i løbesko er ikke nødvendigvis en ny opfindelse. I slutningen af 80’erne og starten af 90’erne blev materialet allerede brugt – dog ganske sjældent. I dag anvendes materialet væsentligt mere innovativt og effektivt.
På grund af den bølgelignende form på carbon-pladen fremmes afsætningen, og du får et godt skub, der driver dig fremad.
Kulstofpladen har stærke og afstivede egenskaber. Det er noget der tydeligt kan mærkes, når du løber i sko med kulstof. Først når du begynder at øge hastigheden, arbejder pladen for dig, og den lidt hårde følelse af pladen forsvinder.
Kulstof-materialet er let i vægt, ekstremt stærkt og enkelt at fremstille. Alle disse egenskaber gør materialet så interessant og lovende.

Fjedre i dine løbesko

I juni måned introducerer mindst 3 mærker nye carbon-sko: ASICS, adidas og Saucony bringer deres topmodeller på markedet. Carbon her, carbon der, carbon alle vegne – hvad er formålet egentlig med dette mirakelmateriale? Vi har samlet de vigtigste oplysninger til dig her.

Shop Carbon Løbesko

There are no speed limits

adidas Adizero Adios Pro 3

adidas Adizero Adios Pro 3

Vi venter spændte på denne udgivelse. Markedsføringen af en ny carbonsko er altid lidt mere spændende. Er der nye teknologier at finde i skoen? Og er det mon muligt at slå din personlige rekord med denne konkurrencedygtige løbesko? Den nyeste adidas Adizero Adios Pro 3 er en ideel løbesko til nå nye hastigheder på halv- og helmaratonløb.

Udgivelsesdato: 23. juni 2022
Forudbestilling: 1. juni 2022
Løbertype: Neutral
Skotype: Konkurrencesko

Køb nu
Asics Metaspeed

ASICS
Metaspeed

“Hvordan bliver jeg en hurtigere løber?” Dette spørgsmål var startskuddet for udviklingen af de nyeste ASICS Metaspeed Sky og Metaspeed Edge. Mens den ene type løber forlænger sine skridt (Stride-løber), øger den anden løber sin skridtfrekvens (Cadence-løber). Og det er netop på baggrund af denne viden, at de to ASICS Racere med carbonplader blev udviklet. I Sky er carbonpladen placeret tæt på foden – for en mere direkte fornemmelse. Denne sko er derfor velegnet til en “Stride Runner”. I Edge findes pladen længere nede i mellemsålen, så din fod får et blødere underlag – ideel til en Cadence Runner.

Udgivelsesdato: 14. juni 2022
Løbertype: Neutral
Skotype: Konkurrencesko

Saucony Endorphin 3

Saucony Endorphin Pro 3

Juni ser ud til at være måneden for carbon-sko. Saucony Endorphin Pro 3 kommer frem i lyset – et lys, der måske reflekteres i dine øjne? Denne konkurrencedygtige løbesko er blevet opdateret, og har fået en 4 mm tykkere PWRRUN-mellemsål, samtidig med at den er blevet 10 gram lettere. Overdelen er inspireret af pigsko-looket. Pigsko har altid et ekstremt tyndt, men – for at bevare en god pasform – stærkt design. Alle opdateringerne gør Endorphin Pro 3 til en ekstra spændende lancering i år.

Udgivelsesdato: 21. juni 2022
Løbertype: Neutral
Skotype: Konkurrencesko

SAVNER DU ENDNU MERE FART? SÅ TJEK VORES SORTIMENT AF KONKURRENCE-LØBESKO LIGE HER!

Keep in touch!

New Balance

Salomon Pulsar Trail Pro

Er du på udkig efter en ny terrænløbesko? Salomon lancerer Salomon Pulsar Trail Pro i næste måned. Denne trailsko med maksimal dæmpning har en højde på 33-27 mm, og et off-set på 6 mm – som skabt til hverdagsbrug. Skoen yder højt på mange forskellige underlag. Salomon Trail Pro er en ægte high-performance sko med Salomon Energy Blade. Denne nye teknologi tilføjer en TPU-plade til Energy Surge-mellemsålen. For et solidt skub fremad!

Udgivelsesdato: juni 2022
Løbertype: Neutral
Skotype: Terræn-sko

Køb nu

Nike Pegasus Trail 4

Nikes Pegasus løbesko er både velkendt og populær i verdenen inden for løb. Mens der tidligere kun var en version til løb på asfalterede veje, har denne topmodel også været at finde i en trail-version de seneste par år. Den nyeste Nike Pegasus Trail 4 udkommer på det helt rette tidspunkt. Sommeren er den perfekte tid på året til at udforske nye ruter. Fordelen ved Pegasus Trail 4 er dens hybride karakter. Terrænskoen er velegnet til løb på asfalt såvel som på bløde stier i skoven og på marker. Lad dit eventyr på stien begynde lige fra hoveddøren.

Udgivelsesdato: 1. juni 2022
Løbertype: Neutral
Skotype: Terræn-sko

LØBER DU I TERRÆN HVER DAG, ELLER ARBEJDER DU PÅ TERRÆNLØB?

SE VORES UDVALG AF TERRÆNSKO TIL ALLE NIVEAUER LIGE HER.

adidas Adistar CS

Neutrale løbere har længe nydt godt af denne fantastiske sko, og fra næste måned er det løberne med overpronation, der kommer til at få glæde af den. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren løber, er adidas Adistar CS et godt og pålideligt match. Er du nysgerrig efter at høre vores mening om adidas Adistar? Læs vores anmeldelse her. Alle de gode egenskaber fra “Originals”-udgaven er blevet taget med i den nye CS-model. For at sige det kort og godt: Du kan forvente en fremragende løbesko til lange distancer, pålidelig stabilitet uden begrænsninger og den gennemprøvede kombination af en mellemsål i EVA-materiale og en ydersål i Continental. En sko der rækker mod stjernerne!

Udgivelsesdato: 1. juni 2022
Løbertype: Overpronation
Skotype: Allround-lobesko

adidas Adistar CS
Saucony Tempus

Saucony Tempus

Blandt alle de nye versioner og opdateringer af velkendte modeller, lander der af og til også en spritny sko på markedet. I næste måned er det Sauconys tur: Det populære mærke inden for løbesko lancerer efterfølgeren til Saucony Hurricane: Den helt nye Saucony Tempus. Skoen er udstyret med det innovative PWRRUN PB-skum med god energireturnering. Saucony Tempus er en sko til neutrale løbere og er ideel til daglig brug. Vores mening? En fantastisk, pålidelig tilføjelse til Sauconys sortiment.

Udgivelsesdato: juni 2022
Løbertype: Neutral
Skotype: Allround-lobesko

adidas Supernova 2

adidas Supernova 2

I juni lanceres adidas Supernova 2. En alsidig løbesko til hverdagstræningen. Uanset om du bare vil tage en rolig tur i et roligt tempo i to kilometer, eller løbe hurtigere i to timer, er adidas Supernova 2 en fantastisk partner til forskellige mål. Ligesom sin forgænger er denne adidas sko udstyret med både Boost og Bounce. Alt ved denne sko er designet med komfort som det centrale element. Det bliver hurtigt tydeligt, når man tager et kig på hælen og alle de andre små detaljer. Som prikken over i’et er du også med til at beskytte miljøet med denne sko. Skoen er nemlig fremstillet af Parley Ocean Plastic. Parley Ocean Plastic er et materiale, der fremstilles ved upcycling af plastaffald indsamlet fra strande og kystområder. Materialet er et vigtigt skridt i adidas’ ambitiøse mission om kun at benytte polyester af genbrugsmaterialer i 2024. Shop Parley Items her.

Udgivelsesdato: juni 2022
Løbertype: Neutral
Skotype: Allround-lobesko

AFSTED HVER DAG? SE VORES STORE UDVALG AF ALLROUND LØBESKO LIGE HER.