Skip to main content

Adistar kommer fra en forestilling om evig bevægelse. Vi har ikke set en løbesko som denne fra adidas før – en ægte nyskabelse! Vi ser nærmere på den lovende Adistar og viser dig, hvilke egenskaber du kan forvente af denne langdistanceløbesko.

Shop adidas Adistar

Adidas Adistar

Udforsk de unikke egenskaber ved denne løbesko

Fast EVA-skum fremstillet af 15% genbrugsmateriale
Rocker-sål-design for et boost af fremdrift
Cage-system før bedre greb og støtte

KUNSTEN AT LØBE LÆNGE OG LANGSOMT

Testet over 4.500 km. Denne langdistancesko bærer dig længere end du nogensinde havde troet muligt. Den bløde og åndbare overdel i mesh er fremstillet af mindst 50% Parley Ocean Plastic. Parley Ocean Plastic er et materiale, der er fremstillet ved at upcycle plastaffald indsamlet fra strande og kystområder. Så hver gang du løber, bidrager du til et bedre og renere miljø. Det tætte skum i Repetitor+-mellemsålen støtter og stabiliserer hælen – kilometer efter kilometer. Andre funktioner som det interne Cage-system og den kønsspecifikke pasform gør Adistar til en ægte stjerne blandt langdistanceløbeskoene.

REPETITOR+

adidas introducerer en ny teknologi i Adistar-skoen: Repetitor. Repetitor er et fastere EVA-skum, der beskytter hælen under den første kontakt med underlaget, og støtter foden under overgangsfasen. Skummet er placeret som en blok i mellemsålen under hælen. Materialet består af 15% genbrugsskum. Adistar scorer således med en ny type superlet mellemsål, der giver fremdrift og returnerer masser af energi. Fremdriften understøttes af vippegeometrien og en 6 mm forskydning.

Rocker-geometri er det udtryk, der bruges til at beskrive den buede sålstruktur i løbesko. Hælen og tåen i skoens forfodsområde er let opadbøjet svarende til en gyngestol. Den bløde inderside sikrer en blød rullebane. Desuden skaber rocker-geometrien et dynamisk sving, der giver dig energi, der letter din acceleration. Forskning har vist, at den forbedrede overgang kan spare op til 20% af den nødvendige energi. Hælløbere, der lander med hælen først, har mest gavn af rocker-geometrien.

Kønsspecifik pasform

Forskningen viser, at anatomi og biomekanik er meget forskellige for kvinder og mænd. Mænds fødder er typisk stærkere og med en større omkreds. Desuden er vristen (hvor skoen er snøret) normalt lavere. Kvinder har normalt en smallere hæl, hvilket kan føre til en irriterende fornemmelse i mange løbesko. På baggrund af forskningsresultaterne har designerne af Adistar tilpasset damemodellens pasform til den kvindelige fod. Damemodellen har en smallere hæl end herremodellen.

HVOR LANGT DU END NÅR!

Der er en grund til, at de lange distancer er den højeste disciplin inden for løb. Lange løb kræver ekstra meget disciplin, og er nærmest en kunstart. Adistar er en langdistanceløbesko, der bærer dig længere, end du nogensinde havde troet muligt. Adistar er designet med en stabiliserende hæl og støttende overdel, og den giver beskyttelse og støtte. Trin efter trin, kilometer for kilometer.

TIL SAGEN

Uanset om du er nybegynder eller erfaren løber, er adidas Adistar en fantastisk langdistancesko, der vil bære dig længere, end du havde troet muligt. Skoen giver optimal stabilitet, uden at begrænse fodens naturlige bevægemønster. Kombinationen af den moderne EVA-sål og velkendte Continental-ydersål resulterer i lovende egenskaber ved denne nye løbesko.

Er du på udkig efter et alternativ til modellen? Så kan vi anbefale adidas Solar Glide 5 . Dis to neutrale all-round løbesko-modelle er begge alsidige, og idelle til daglig træning.

Har vi vækket din interesse? Du kan nu løbe Adistar i 21RUNs webshop. Har du spørgsmål til denne sko, eller andre modeller fra adidas? Så tøv endelig ikke med at kontakte vores kundeservice.. Vores team af passionerede løbere vil hjertens gerne hjælpe dig!

Tekniske specifikationer Adidas Adistar
Offset
6 mm
Vægt dame-model
ca. 280 gram
Vægt herre-model
ca. 325 gram
Løbertype
Neutral løber
Skotype
Allround-løbesko

Shoppen

adidas Adistar til kvinder

Shop modeller til kvinder

Shoppen

adidas Adistar til mænd

Shop modeller til mænd

Shoppen

Shop adidas

Shop adidas