Skip to main content

We guide, support and motivate you

Nytårsfortsæt

Et nyt år byder på nye muligheder. Skal du i gang med at løbe? Eller har du planer om at løbe en ny PB på din yndlingsdistance? Uanset hvad dit mål er, er vi her for at hjælpe dig med at finde det perfekte udstyr til at nå det.

Shop

Kicking it!

Du kan ikke nå dit løbemål uden et par gode løbesko. Uanset om du træner til dit første 5K løb, eller satser på at kunne løbe et halvmaraton, vil et par nye løbesko give dig lidt ekstra motivation.

Shop til kvinderShop til mænd

Hvordan finder du dit perfekte par?

Det fantastiske ved at løbe er, at der er muligheder for at træne overalt. Du er ikke bundet til et fitnesscenter eller et specifikt træningssted. Det er dog en god ide, at investere i godt udstyr. Specielt vigtigt er et par gode løbesko, der passer til din løbestil og opfylder dine behov. De hjælper dig med at forebygge skader og nå dine mål. Find ud af, hvilken sko der passer perfekt til dig, ved at bruge vores Online Shoe Advisor.

Online Shoe Advisor

START LANGSOMT OP

Okay, du har fundet de rigtige løbesko. Hvad er næste skridt? Start i det små og sæt ikke for vilde mål for dig selv endnu. Din krop skal først vænne sig til at løbe (igen). Ved ikke at fokusere på hastighed, frekvens og distance kan du undgå at blive skuffet for tidligt.

LØB STARTER MED DIG

Det kan være motiverende at møde andre løbere på vejen. Men det kan også være fristende at sammenligne og måle sig med andre. Men lad være! Prøv at fokusere på dig selv og dine egne præstationer. Der vil altid være nogen, der er hurtigere end dig; bare lad dem suse forbi dig, og nyd din personlige fremgang. Løb starter med dig!

SKAL DU MED?

Nogle foretrækker at træne alene, andre kan bedst lide at træne sammen med en eller flere andre. Fordelen ved at løbe sammen er, at man kan være med til at motivere hinanden. Har du ikke lyst til at træne, eller har du svært ved at komme ud af døren i dag? Din løbemakker vil helt sikkert hjælpe dig igennem og motivere dig til at komme afsted.

FORKÆL DIG SELV MED ET NYT OUTFIT

Et nyt sæt løbetøj giver dig ekstra motivation til at løbe, så du kan holde dit nytårsforsæt. Hos 21RUN finder du løbetøj fra et kæmpe udvalg af mærker. Der er noget for enhver smag. Er du til farverige sæt, eller foretrækker du én enkelt farve? Korte ærmer eller lange ærmer? Uanset dine planer, er du sikker på at finde det hos os!

Shop til kvinderShop til mænd

Sikkerhed først!

Dagene er alt for korte i starten af året. Skal du ud at løbe efter arbejde eller skole? Så ender du sandsynligvis med at komme afsted efter mørkets frembrud. Hav lys på for at være sikker! Med et løbelys vil andre trafikanter lettere lægge mærke til dig, og i stedet for at ramle ind i dig, vil de sikkert juble over dine præstationer.

Shop lys og lygter

Hold varmen!

Januar er ikke ligefrem den nemmeste måned at komme i gang med at løbe. Når du forbereder dig godt inden du skal ud, kan du danne grundlaget for nogle gode oplevelser og holde dig motiveret hele året rundt. Når du er kommet igennem januar og februar, ser det heldigvis meget lysere ud. Se vores store udvalg af tilbehør, der kan hjælpe dig med at holde varmen i denne kølige del af året.

Shop tilbehør

Track din udvikling!

Hvordan ved du, om du bliver bedre eller ej? Brug et sportsur! Sportsure kommer i forskellige former og størrelser og forskellige prisklasser. De dyrere modeller giver dig en masse data, alt hvad en professionel har brug for. Er målet ikke at blive en professionel løber? De fleste billigere modeller giver dig også alle de nødvendige detaljer om dine løbeture. Og ved at synkronisere dit ur med din telefon kan du dele dine aktiviteter med dine venner og familie.

Shop sportsure