Skip to main content

De bedste gaver

til løbere

GAVEIDEER TIL ENHVER LØBER

Er du på udkig efter julegaver til den passionerede løber? Eller er du selv vild med at løbe, og har svært ved at finde ønsker til jul? Tag en dyb indånding, ro på! Vi har lavet en samling med fantastiske løbegaver til dig. Der er alt fra accessories til løbesko og sportsure. I de fire prisklasser kan du finde den bedste gave der passer til ethvert budget. Det gør det lidt sjovere både at give og modtage gaver. God fornøjelse!

GAVER TIL LØBERE: OP TIL 200 KR

Accessories, der gør dig synlig i mørket, holder dig varm og yder support under din træning: Du kan med sikkerhed finde lige det du har brug for i prisklassen op til 200kr. Gode gaver til løb i denne prisklasse omfatter også farverige løbestrømper, funktionelle t-shirts, praktiske smartphoneholdere og velsmagende sportsernæring.

Gaveideer op til 200 KR

ET GODT TIP:

Sammensæt en farverig pakke med forskellige sportsgels og -barer. Du kan finde alt til pakken her.

GAVER TIL LØBERE: FRA 200 TIL 400 KR

Mange ønsker kan opfyldes med et budget på mellem 200 og 400 kr. Hvad med for eksempel et nyt bånd til uret, et praktisk sæt til vinter med vanter og en hat, eller en funktionel thermo-top? Har du brug for flere tips? I denne prisklasse finder du også lygter, væskebælter og kompressionsstrømper – og selvfølgelig masser af løbetøj.

Gaveideer fra 200 TIL 400 KR

ET GODT TIP:

Det er ikke kun juletræet, der lyser med fine lys. Gato USB lysveste og Orbiloc lygter, som du kan købe her, er især populære her i juletiden.

GAVER TIL LØBERE: FRA 400 TIL 750 KR

Hvis du har mellem 400 og 750 kr at gøre godt med til en gave til din yndlingsløber, er der rigtig mange varer at vælge imellem. Tænk nye spikes, en pulsmåler eller en funktionel rygsæk. De essentielle must-haves til løbere er selvfølgelig også tights og løbetoppe. Og alle der lytter til musik under deres løb vil blive rigtig glade for et par nye høretelefoner til løb.

Gaveideer fra 400 TIL 750 KR

ET GODT TIP:

Hvis du vil overraske en løber med sko, så vær opmærksom på, at der er flere faktorer der er vigtige for skoene ud over størrelsen. Modellerne i vores gavekategori er kun til inspiration. Læs her om, hvad der er vigtigt, når du køber løbesko.

GAVER TIL LØBERE: FRA 750 KR

Endnu flere muligheder! Hos 21RUN kan du finde et stort udvalg af løbesko, men også sportsure fra mærker som Garmin, Polar og Suunto. Andre populære gaver i denne prisklasse er: Vandtætte løbejakker, rygsække til terrænløb og høretelefoner i høj kvalitet. Tip: Du kan selvfølgelig også lade din kreativitet få frit spil og sammensætte en pakke i dit ønskede tema, f.eks. en starterpakke for en nybegynder indenfor løb, eller en motivationsbooster med tøj, accessories og sportsernæring.

Gaveideer fra 750 KR

ET GODT TIP:

Overrask din yndlingsløber med et sportsur i høj kvalitet. Se vores udvalg af sportsure her.