Skip to main content

Review

adidas Adistar 3 og adidas Adistar Beyond – Forøg distancen

“Push your limits” og forøg distancen på dit løb med adidas Adistar 3 og Adistar Beyond. Disse løbesko, der er designet til lange distancer, vil hjælpe dig til at løbe længere, end du nogensinde har løbet før. Adistar-løbeskoene giver optimal stabilitet uden at begrænse fodens naturlige bevægelse. Vælger du en komfortabel allrounder, eller er du på udkig efter en alsidig sko med carbonplade?

Hvad er nyt?

Adistar 3

  • Ny overdel
  • støddæmpning
  • Lettere
  • Blødere
Adizero Beyond

  • Helt ny model med carbonplade og delvis superfoam
adidas Adistar til dameadidas Adistar til herre

3grunde til, at Adistar 3 and Beyond er den rette sko til dig

Opsomming 1

Du foretrækker en allround løbesko med masser af støddæmpning (Adistar 3 og Beyond)

adidas Adistar 3 og Beyond er allround løbesko med masser af støddæmpning og et relativt lavt offset. Det gør det lettere at løbe fremme på midt- og forfoden. Takket være den tykke mellemsål oplever du også stor komfort, når du løber lange distancer. Adistar 3 og Beyond er perfekte løbesko til halv- og helmaraton.

Opsomming 2

Du er på udkig efter en mere stabil konkurrencesko med carbon (adistar Beyond)

Carbonsko er blevet helt uundværlige i løbeverdenen. Det ser ud til, at de fleste løber i carbonsko under løbekonkurrencer. De hjælper dig til at løbe mere effektivt, fordi pladen skaber et eksplosivt afsæt. Det er dog ikke alle carbonsko, der er stabile nok til nybegyndere eller løbere med en mindre god løbeteknik. adidas Adistar Beyond er det perfekte alternativ til løbere, der stadig gerne vil løbe i carbonsko, men som også gerne vil kunne bruge skoen under træningen.

Opsomming 3

Du er på udkig efter en helt ny løbeoplevelse (Adistar 3 og Beyond)

Adistar-løbeskoene blev skabt ud fra ideen om ’perpetuum mobile’ (evig bevægelse). Disse allroundere reagerer på den nye udvikling inden for løb, nemlig tykkere støddæmpende såler og en afrundet sål med en bred og stabil base. Adistar 3 og Adistar Beyond tager dig længere, end du nogensinde troede var muligt. Hælen og forfoden er let buet opad som bunden på en gyngestol. Denne form sikrer en dynamisk fodafvikling. Undersøgelser har vist, at en rundere sål kan spare dig helt op til 20% af den energi, du bruger.

This is custom heading element

Daan Glorie – Produktekspert

Vidste du…

adidas Adistar 3 og adidas Adistar Beyond består af mindst 20% genbrugsmaterialer. Genbrug af materialer, der allerede er produceret, reducerer affald og mindsker også afhængigheden af råmaterialer. Adidas gør dette for at reducere sit miljøaftryk fra produktion.

adidas Adistar Beyond i detaljer:

adidas Adistar 3
Overdel i teknisk mesh

med høj åndbarhed, der holder dine fødder komfortable

Repetitor 2.0-støddæmpningsmaterialet

giver maksimal støddæmpning og en energisk fornemmelse under hver kilometer

Adiwear-ydersål

giver pålideligt greb og slidstyrke til lange distancer

adidas Adistar Beyond
Overdel i teknisk mesh

med høj åndbarhed, der holder dine fødder komfortable

Repetitor 2.0 og Lightstrike Pro-støddæmpningsmateriale

giver en hurtig, let og responsiv løbeoplevelse

Carbonplade i fuld længde

giver dig ekstra stabilitet og fremdrift, mens du løber

Continental-ydersål i gummi

sikrer godt greb uanset forholdene under løb

Adistar eller Supernova løbesko?

Adistar– og Supernova-kollektionerne består af løbesko, der er skabt til hverdagstræning. Her er komforten i højsædet. Den største forskel mellem de to kollektioner er sålens runding (rocker) og offset. Løbere, der er på udkig efter en sko med masser af støddæmpning, en afrundet sål og et lavere offset, bør vælge Adistar-kollektionen. Er du mere på udkig efter en “klassisk” løbesko med et lidt højere offset? Så skal du gå efter Supernova Rise eller Solution.

3egenskaber i Adistar 3 og Adistar Beyond

Opsomming 1

Komfortabel og let overdel

adidas Adistar 3 og Adistar Beyond har begge en meget behagelig overdel, der holder dine fødder kølige og komfortable. Adistar 3 har en overdel af mono mesh, mens Adistar Beyond er lavet af et teknisk strikket mesh. Begge sko har en fin lukket pasform uden trykpunkter eller irritationer.

Opsomming 2

Repetitor 2.0 dæmpningsmateriale (og Lightstrike Pro)

Løbeskoene i Adistar-kollektionen indeholder en mellemsål, der består af to forskellige hårdheder skum. Adistar 3 består af to typer Repetitor 2.0-støddæmpningsmateriale, som er baseret på det klassiske EVA-skum. Ved at bruge dette skum er Adistar hele 40 gram lettere end sin forgænger. Skummet giver en dæmpende og stabil fornemmelse under fødderne. Beyond giver lidt mere energi retur takket være det elastiske LightstrikePro-skum, som er kombineret med en carbonplade og Repetitor 2.0-støddæmpning i bunden af skoen. Det gør også Beyond lidt mere smidig og mere velegnet til interval- og tempotræning.

Opsomming 3

Adiwear eller Continental-ydersål

Ydersålen på Adistar 3 består af ADIWEAR-gummi og giver et holdbart greb. Denne type gummi er ekstremt slidstærk og bruges primært på ydersiden af sålen, hvor materialet er mest udsat for slitage. Adistar Beyond indeholder det velkendte Continental-gummi, som er kendt for sit gode greb under både tørre og våde forhold. Så uanset hvilken sko du vælger, er du garanteret mange behagelige løbekilometer.

Gode sko + gode sokker = forebyg vabler

Hvis du vælger en af Adistar-løbeskoene, anbefaler vi også et par gode løbesokker. adidas RunX Supernova Socks er behagelige løbestrømper, der er velegnede til hverdagsbrug og alle typer løbetræning. HEAT.RDY-materialet holder dine fødder kølige under løbeturen, og de bløde sømme forhindrer gnavesår og irritation. Du kan matche disse strømper med farven på dine løbesko, da de fås i flere farvevarianter.

adidas’ kollektion af allround-løbesko

Vil du vælge den bedste adidas løbesko? Så sørg for først at have helt tjek på, om din fodstilling er neutral eller med overpronation. Det kan du nemt gøre via vores online shoe advisor. Supernova Solution er den perfekte sko til løberen med overpronation. Med Adistar og Supernova har du en pålidelig allrounder, hvis du har en neutral fodstilling. Er du på udkig efter et hastighedsboost? Så skal du vælge adidas Adistar Beyond med carbonplade og LightstrikePro-dæmpningsmateriale. Beslut dig for dit mål for at vælge den passende adidas løbesko til hvert formål.

Eksempel på adidas skorotation

Sko-rotation betyder, at man skifter mellem mindst to forskellige løbesko for at belaste kroppen på forskellig vis, og dermed undgå skader. Desuden har hver løbesko et specifikt formål, nemlig at løbe langt eller løbe hurtigt. Nedenfor er vores bud på nogle kombinationer af modeller, hvis du vil skifte mellem forskellige løbesko fra adidas.

AllroundSupernova Rise oder Solution / adidas Adistar 3
Tempo/IntervalAdistar Beyond
Konkurrenceadidas Adizero Adios Pro 3

Test af Adistar 3 og Adistar Beyond

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Læs her om Daan Glories erfaringer med skoen.

Daan Glorie 21Run

Daan Glorie

Produktekspert

Daan Glorie 21Run

Daan Glorie

Produktekspert

Tekniske specifikationer adidas Adizero 3 & Adizero Beyond

Forventninger

”De første versioner af Adistar blev mødt med blandede reaktioner. Nogle løbere syntes, at skoene var for stive og tunge. Særligt hælen var meget fremtrædende, og støddæmpningsmaterialet var ikke så spændstigt som konkurrerende mærker og modeller. Så jeg er spændt på at se, om den nye Adistar føles lidt lettere på foden og returnerer mere energi. Beyond er svaret på Saucony Kinvara Pro og adidas Prime X Strung, som også er carbonsko til hverdagstræning. Hvem ved, måske løber jeg snart i carbonsko hver dag.”

Fit

Adistar 3
“Hælkappen er ekstremt robust og er godt forstærket indvendigt. Jeg kan personligt godt lide, at mine ankler får lidt mere støtte. Jeg løber primært maraton, så jeg løber mange kilometer om ugen, og så er det rart med lidt ekstra støtte fra overdelen. Skotungen er fin og tynd, men har en tendens til at glide en anelse. Så sørg for at stramme snørebåndene godt til. Denne løbesko anbefales også til løbere med en høj vrist, da skotungen ikke er fastgjort til overdelen, og i forfoden giver mesh-materialet oven på foden også lidt mere plads.”

Adistar Beyond
“Adistar Beyond har en meget anderledes overdel end Adistar 3. Det skyldes, at Beyond er inspireret af konkurrencesko. Overdelen er noget tyndere, og særligt skotungen ligger behagelig oven på min vrist. Hælkappen er også forstærket indvendigt, hvilket man ikke ser i alle carbonsko. Forfoden er dejlig rummelig, så mine tæer har fint med plads til at sprede sig.”

Stride

Adistar 3
“Adistar 3 markedsføres som en stabil løbesko med maksimal støddæmpning. Den tidligere version var lidt stivere i det, men nu med skiftet til Repetitor 2.0-skummet er skoen meget mere komfortabel. Fordi skoen nu er 40 gram lettere, kan jeg også mærke, at skoen nærmere føles som en forlængelse af min krop end en ”klods om foden”. Adistar 3 minder mig om HOKA Skyflow. Skummet er let, giver en behagelig energireturnering, og skoens afrundede form gør også afviklingen let.”

Adistar Beyond
“Før i tiden sagde vi altid: Carbonsko bruges kun til konkurrence. Det er ikke længere tilfældet med Adistar Beyond, da det er en stabil carbonsko til din daglige træning. Løbere, der træner op til et halv- eller helmaraton, kan trygt vælge et par Adistar Beyond, da det er en superkomfortabel allroundsko og en rigtig god konkurrencesko. Fordi der er tilføjet mere gummi til sålen, er skoen også meget mere holdbar end de fleste carbonsko. LightstrikePro-skummet giver mig en masse energi retur, og carbonpladen hjælper med afviklingen til forfoden. Jeg synes, at Adistar Beyond minder om Kinvara Pro og HOKA Skyward X.”

Use

Adistar 3
“Jeg vil anbefale at købe Adistar 3 til de rolige udholdenhedsløb samt restitutionstræning. Den stabile base giver dig også mulighed for at løbe sikkert på grus- og jordstier. Kombiner Adistar med f.eks. Adizero SL eller Boston, og så har du altså en rigtig god sko-rotation. Adistar-kollektionen er kendt for komfort, mens Adizero står for hastighed.”

Adistar Beyond
“Adistar Beyond er faktisk velegnet til enhver træning og konkurrence. LightstrikePro-skummet og carbonpladen giver skoen et hurtigere præg, og det nederste lag Repetitor 2.0-skum gør den meget stabil.”

Slutspurten

Adistar 3 og Adistar Beyond er to løbesko, der supplerer hinanden, når det gælder løberes behov. Den ene løber er på udkig efter stabilitet og vælger Adistar 3. Og den anden løber er mere på udkig efter et fartboost og løber derfor i Adistar Beyond. Begge sko har maksimal støddæmpning, en lavere offset og en ”rocker”-sål for en lettere fodafvikling. Vi anbefaler disse allroundere til langdistanceløbere.

I lighed med adidas Adistar 3 er HOKA Clifton og ASICS Nimbus. Det er også to modeller af allround-løbesko med maksimal støddæmpning.

Adistar Beyond minder om Saucony Kinvara Pro og New Balance SuperComp Trainer. Det er to løbesko med carbonplade, som er velegnede til hverdagstræning.

Er du lige så begejstret som os? Så tag et kig på adidas Adistar 3 og adidas Adistar Beyond i vores webshop. Sidder dut tilbage med spørgsmål? Så kontakt produkteksperterne via vores kundeservice.