Skip to main content
Polar Vantage V3
Polar Vantage V3

Review

Polar Vantage V3 – Det bedste sportsur fra Polar?

I en verden med data er Polar Vantage V3 et sportsur, der kan løfte din præstation til det næste niveau. Dette førsteklasses multisportsur har Polar Elixer-målingsteknologi, som nu giver dig endnu mere indsigt i din træning og restitution. Polar Vantage V3 er klar til at guide dig under træning og konkurrence med innovative nye funktioner som offline-kort, Dual Band A-GPS, kompas og meget mere. Vi har testet uret og deler vores erfaringer.

Shop Polar Vantage V3

3 Grunde til, at Polar Vantage V3 er det rette ur for dig

Opsomming 1

Du er en løber med fokus på at opnå dine mål

Polar Vantage V3 er designet til den ambitiøse løber, der ønsker at få mest muligt ud af sin præstation. Dette ur har et væld af træningsmuligheder, giver råd om restitution og har flere smartwatch-funktioner. Sammenlignet med forgængeren er batterilevetiden øget til 53 timer, så du kun behøver at oplade uret en gang om ugen. Takket være den nye Polar Elixer-måleteknologi får du pålidelig pulsmåling ved håndleddet, iltmætning og endda hudtemperatur måles. På Polars hjemmeside kan du downloade træningsprogrammer, og Fitspark-funktionen giver dig træninger, der er klar til brug, og som matcher din kondition og træningshistorik. Det giver dig mulighed for at gøre din træning mere målrettet.

Opsomming 2

Du dyrker flere forskellige sportsgrene

Vantage V3 er et ægte multisportsur med alle Polars premium teknologier. Sportsuret har en integreret GPS-funktion, som giver dig mulighed for at se både hastighed, distance og rute for løb, cykling, svømning og mange andre sportsgrene. Svømmere og triatleter får alle træningsdata fra deres svømmetræning via funktionen Swimming Metrics. Løbere, der også dyrker styrketræning, vil få gavn af Polar Vantage V3 med dens arbejds-/hvile-vejledning.

Opsomming 3

Du vil have et sportsur med navigationsfunktioner og kort i farver

For første gang har Polar lanceret et ur med offline navigationskort. Du får et kort i farver med alle detaljer under din løbetur, så du ved præcis, hvilken rute du skal følge. Rutevejledningsfunktionen guider dig langs en valgt rute eller langs ruter, du tidligere har gennemført. Under din træning, kan du vælge at navigere tilbage til startpunktet, slutpunktet eller det tætteste punkt på din rute. Er du fan af trailløb? Så har vi gode nyheder, for med den indbyggede lommelygte og kompas kan du altid have ekstra sikkerhed på stierne.

"Polar Vantage V3 er velegnet til de ambitiøse løbere, der træner mod et mål. Med alle opdateringerne er dettePolars mest funktionelle sportsur til dato!"

Daan Glorie – Produktekspert

Om Polar Vantage V-serien

Polar Vantage V-seriens sportsure er designet til den præstationsorienterede atlet og multisportsudøver. Disse premium sportsure fra Polar har et stort udvalg af træningsfunktioner. Desuden har Vantage V-serien klassens bedste batterilevetid, restitutionsanbefalinger og muligheden for at træne ud fra pulsmåling ved håndleddet. Alle disse data vil hjælpe dig med bedre at forstå din træning, progression og restitution.

Polar Vantage V3 i detaljer

1,39-tommers AMOLED-skærm med holdbar, buet Gorilla Glass 3-linse
Polar Elixer-målingsteknologi
Forbedret registrering af OHR, EKG, SpO2 og hudtemperatur
Lommelygte-funktion
Dual Band A-GPS og GNSS-satellitsignal til nøjagtig lokalisering

Polar Vantage V2 versus V3

Polar Vantage V3 har fået nogle store opdateringer i forhold til sin forgænger. For eksempel er skærmen ikke blot blevet større, men også krystalklar takket være AMOLED-teknologien. Det gør, at det er nemt at se indholdet på skærmen, selv i mørke eller i stærkt sollys. For første gang nogensinde er det muligt at navigere med offline-kort, så du kan prøve nye ruter uden at fare vild. Farveskærmen giver dig nemlig mulighed for at se alle detaljerne i dine omgivelser, så du ved præcis, hvilken vej du skal. Endelig er pulsmålingerne nu blevet endnu mere præcise takket være Polar Elixer-målingsteknologien.

3 Nye funktioner i Polar Vantage V3

Opsomming 1

Offline navigationskort

Som noget nyt for Polar har Vantage V3 nu offline-kort og GPS med to frekvenser. Dual Band A-GPS-funktionen gør positionsbestemmelsen mere præcis mellem høje bygninger og under ringe vejrforhold. Offline-navigationskortene står knivskarpt på AMOLED-skærmen, og takket være farvedisplayet kan du se alle detaljerne på din rute. Ved hvert sving får du besked om, hvilken vej du skal.

Opsomming 2

Polar Elixer måleteknologi

Polar Elixer-målingsteknologien er den næste generation af Polars berømte og ambitiøse tilgang til holistisk måling. Målinger før, under og efter træning bliver nu kortlagt endnu mere præcist. Polar Vantage V3 måler ikke kun din puls, iltmætning og hudtemperatur, men opretter også et elektrokardiogram (EKG). Det giver dig mulighed for at se din puls i en “hjertefilm”. Det giver dig mulighed for at kortlægge, om din hjerterytme er normal eller unormal.

Opsomming 3

Ortostatisk test fra håndleddet

Den ortostatiske test er et værktøj, der hjælper dig med at balancere træning og restitution. Denne test er baseret på pulsvariabilitet og pulsmåling. Tidligere var du nødt til at have et pulsbælte på til denne test, men med Polar Vantage V3 kan du nøjes med at måle fra dit håndled. Testen tager 4 minutter, og du skal helst foretage denne måling om morgenen, inden du står op. Læg dig stille ned, og vælg den ortostatiske test på uret.Efter 2 minutter kan du rejse dig op, og uret vil fortsætte med at måle. Baseret på denne test vil du få resultatet “restitueret” eller “ikke restitueret”. Det fortæller dig, om du er klar til den næste træning.

Test af Polar Vantage V3

Alle sportsure bliver testet af vores egne eksperter. Her kan du snart læse resultaterne fra Daan Glorie, som fik lov til at teste uret under Amsterdam Marathon-weekenden.

Daan Glorie 21Run

Daan Glorie

Produktekspert

Daan Glorie 21Run

Daan Glorie

Produktekspert

Tekniske specifikationer Polar Vantage V3

Batterilevetid
53 timer i GPS-mode (140 timer i energisparetilstand)
Laderkabel
Polar Charge 2.0 USB-C (er inkluderet)
Rem
22 mm, størrelse S-L silikonerem
Skærmkvalitet og -størrelse
AMOLED touchscreen, 1,39-inch med Corning Gorilla Glas-beskyttelse
Sportsgrene
Løb, Multisport, Cykling, Svømning
Vigtige funktioner
Polar Elixer-måleteknologi med OHR, EKG, SpO2 og hudtemperatur, Dual Band A-GPS-satellitsignal, Offline kort, Lommelygte, Kompas, Restitutions- og træningstest fra håndleddet, Søvn- og restitutionsfunktioner

Slutspurten

Polar Vantage V3 kan nu for alvor konkurrere med andre mærker, der også tilbyder offline navigationskort og de mest avancerede træningsdata. Vi anbefaler ikke kun dette ur til passionerede løbere, men også til atleter, der bare gerne vil i bedre form. Det skyldes, at alle målingerne og data ikke kun giver dig indsigt i din træning, men også i din livsstil. Track din søvn, hvilepuls og pulsvariabilitet for at se, om du restituerer optimalt efter træning, samt hvor dit stressniveau ligger. Uret opfordrer dig også til at gennemføre bestemte træningspas gennem Fitspark-funktionen, og Polars træningsprogrammer giver dig altid en målrettet plan mod dit sportsrelaterede mål.

Er du lige så spændt som os? Polar Vantage V3 vil være tilgængelig fra d. 11/10 i vores pre-sale. Uret bliver derefter leveret den 25/10. Har du stadig spørgsmål om dette sportsur? Så kontakt en af vores produkteksperter via vores kundeservice.