Skip to main content

Review

On Cloudeclipse; Nu helt oppe i skyerne

On Cloudeclipse er den mest komfortable løbesko, On har udviklet til dato. Mens On tidligere ofte påstod, at løbesko med deres karakteristiske CloudTec®-teknologi ville give dig en følelse af at gå på skyer, var det ofte i virkeligheden en anelse skuffende. Med Cloudeclipse forsøger On at ændre på det. For at se, om det er lykkedes, har vi testet On Cloudeclipse for dig. Fra den 2. november tilgængelig.

Shop On løbesko til damerShop On løbesko til herrer
On Cloudeclipse

3 grunde til, at On Cloudeclipse er den rette sko til dig

Opsomming 1

Du er ved at træne op til et halv- eller helmaraton

Cloudeclipse er en ideel sko til langdistanceløb, f.eks. hvis du skal træne op til et halv- eller helmaraton. Med den tykke og komfortable sål har Cloudeclipse masser af dæmpning, og dine ben vil holde sig friske i længere tid under dine lange udholdenhedsløb.

Opsomming 2

Du foretrækker en sko med masser af dæmpning

Der er løbere, der er vilde med sko, hvor man har meget føling med underlaget, og så er der andre løbere, der foretrækker følelsen af at løbe på fjedrende puder. Hvis du er blandt de sidstnævnte løbere, er On Cloudeclipse måske din nye yndlingssko. Det dobbelte lag af CloudTecPhase® gør dette til den mest bløde sko fra On nogensinde.

Opsomming 3

Du er på udkig efter en sko med et lavt klimaaftryk

Løbesko produceres ofte ikke specielt bæredygtigt og har derfor et relativt stort klimaaftryk. On bruger i omfattende grad genbrugsmaterialer til Cloudeclipse og anvender også en bæredygtig farvningsproces til overdelen.

On Cloudeclipse
On Cloudeclipse
"Det 6 millimeter høje offset kombineret med rockeren og det lavtliggende speedboard giver et godt skub fremad, så du hurtigt ruller fra hæl til tå.”

Menno Munster – Produktekspert

Vidste du…

On’s Cloud-teknologi blev til, da den tidligere atlet Olivier Bernhard ønskede at udvikle en løbesko med en ny løbeoplevelse. Han eksperimenterede med korte stykker haveslange, som han limede fast under prototypen af den første On-sko. Selvom formen på skoenes ’Clouds’ ændrede sig med tiden, er teknologien stadig en del af alle On-løbesko.

On Cloudeclipse i detaljer

On Cloudeclipse
Grip Rubber

Med forbedret mønster til bedre trækkraft

CloudTec Phase®

Dobbelt lag ’clouds’

Helion-mellemsål

Let og responsiv superfoam

Mesh-overdel

Fremstillet af 100% genanvendt polyester

Strikket skotunge

For perfekt omslutning af mellemfoden

Speedboard®

For mere kontrol og højere fart

3 egenskaber i On Cloudeclipse

Opsomming 1

Dobbelt lag CloudTec Phase®

Takket være brugen af revolutionerende software har det været muligt for On at skabe virtuelle prototyper af sålerne. Således har de kunnet gennemprøve den optimale form og placering af skoens ’Clouds’. Sålen er designet, så dæmpningen i hver fase af afviklingen er optimeret til et jævnt løb.

Opsomming 2

Helion(™)-mellemsål

I jagten på det bedste materiale til mellemsålen i deres løbesko fandt On i første omgang ikke helt, det de ledte efter: Overlegen ydeevne og en jævn løbefornemmelse. Derfor udviklede On deres eget Helion(™)-superfoam. Ved at kombinere to materialer blev der skabt et skum med egenskaber, der ikke kunne opnås før. Af alle On-løbesko har Cloudeclipse det tykkeste lag Helion(™)-skum.

Opsomming 3

Genanvendt materiale i overdelen

Størstedelen af materialet i Cloudeclipse’s overdel består af 100% genanvendt polyester. Takket være den nye farvningsteknik ’Dope dye’ bruges der også 95% mindre vand til at farve overdelen. Den strikkede skotunge har også fået ekstra vinger, så skoen sidder endnu medre om mellemfoden.

Test af Cloudeclipse

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Menno Munster har afprøvet On Cloudeclipse for dig. Læs om hans resultater her.

Menno Munster 21RUN

Menno Munster

Produktekspert

Menno Munster 21RUN

Menno Munster

Produktekspert

Tekniske specifikationer On Cloudeclipse

Offset
6 mm (37 mm hæl og 31 mm forfod)
Vægt
240 gram dame / 300 gram herre
Løbertype
Neutrale løbere
Skotype
Allround løbesko

Forventninger

Med Cloudsurfer og Cloudmonster har On allerede det seneste år vist, at de bevæger sig i retningen mod løbesko med lidt mere dæmpning. Med Cloudsurfer, der føles meget blød, men også lidt ustabil, samt Cloudmonster – der faktisk er lidt stivere og har en kraftig rocker, men også føles fastere – var der allerede noget at vælge imellem i On’s sortiment. Cloudeclipse skal kombinere det bedste fra disse to sko med komforten fra Cloudsurfer og stabiliteten fra Cloudmonster.

Fit

Overdelen i Cloudeclipse føles rimelig blød. Den strikkede skotunge er fastgjort til siderne ogsidder godt på plads. Hælkappen er fast og har en tynd polstring. Pasformen i forfoden er ret rummelig og minder meget om den i Cloudsurfer-modellen. Jeg er nødt til at stramme snørebåndene godt til for at få skoen til at sidde ordentligt. Med hensyn til længden er Cloudeclipse også til den lange side. Hvis du normalt ligger mellem to størrelser, er det bedst at vælge den mindre størrelse.

On Cloudeclipse

Stride

Noget, jeg virkelig godt kan lide ved Cloudeclipse, er, at skoen ruller hurtigt af på trods af den tykke og bløde sål. Offsettet på 5 mm giver i kombination med rockeren og det lavtsiddende speedboard et godt skub fremad, så man hurtigt ruller fra hæl til tå. Mens man med On Cloudmonster kan mærke skoens ’Clouds’ under afviklingen, er det ikke tilfældet med Cloudeclipse, og afviklingen føles meget jævn. Kombinationen af den tykke sål og den rummelige overdel gør det en anelse besværligt at komme gennem svingene.

On Cloudeclipse

Comfort

Når jeg løber, lægger jeg straks mærke til, at Cloudeclipse er en ægte max-cushioning-sko. For det første mærker man sålens tykkelse, som giver en meget lidt fornemmelse af underlaget. For det andet mærker man også materialets blødhed, som også får dig til at synke lidt ned i skoen. Fordi vægten ikke er særlig høj for en sko med så høj dæmpning, forbliver Cloudeclipse også meget behagelig, når du løber længere distancer.

On Cloudeclipse

On allround løbesko-kollektion

Ud over Cloudeclipse har On rigtig meget at vælge imellem i sin kollektion af løbesko. For eksempel er der On Cloudrunner, som giver lidt mere støtte og også er velegnet til løbere med overpronation. On Cloudsurfer er en lettere sko uden et Speedboard, hvilket gør den meget fleksibel. Er du på udkig efter en løbesko med masser af dæmpning, men også med en fast rocker? Så er Cloudmonster et godt valg.

Slutspurten

Med Cloudeclipse har On taget et stort skridt i retning af løbesko med maksimal dæmpning. Følelsen af skoen under foden er meget blød, og afviklingen er jævn. Vægten gør det også til en sko, du kan bruge til både korte og lange udholdenhedsløb, og designet af skoen er også super flot, så du kan have dine Cloudeclipse på til dine træningspas med stolthed.

On Cloudeclipse kan sammenlignes med ASICS Gel Nimbus 25 og New Balance Fresh Foam X 1080v13. Det er også neutrale sko med meget høj dæmpning, som er velegnede til både korte og lange udholdenhedsløb.

Er du lige så begejstret som os? Så tag et kig på On Cloudeclipse i vores webshop . Sidder du tilbage med spørgsmål? Så kontakt en af vores produkteksperter i kundeservice.