Skip to main content
On Cloudstratus 3 running shoes
On Cloudstratus Header Mobile

Review

On Cloudstratus 3: Maksimal dæmpning fra 5 km til maraton

On Cloudstratus 3 er en sand game changer for langdistanceløberen. Takket være det dobbelte lag Helion-skumog et opdateret Speedboard er denne model blevet lettere og mere komfortabel end nogensinde. For et par år siden eksperimenterede On med den dobbelte mellemsål af CloudTec Helion-skum i deres forskningslaboratorium i Schweiz. Og nu er denne model blevet en ægte halv- og helmaratonsko. Er du nysgerrig efter at se, hvad der er af nyheder? Læs det hele i vores blog.

Shop kvinderShop mænd
On Cloudstratus 3 running shoe

3Grunde til, at On Cloudstratus 3 er den rette sko for dig

Opsomming 1

Du er en fan af de længere distancer

Cloudstratus 3 er en af On’s mest komfortable løbesko. Det skyldes det dobbelte lag af CloudTec-teknologien. Du får virkelig følelsen af at løbe på skyer. Helion-superskummet i sålen føles super komfortabelt, når du løber lange distancer som halv- og helmaraton.

Opsomming 2

Du leder efter en allround løbesko med et lavere offset

En af de store ændringer ved Cloudstratus 3 er det sænkede offset. Offset beskriver forskellen i højden mellem hælen og forfoden. Den var 8 mm, og er nu justeret ned til 6 mm. Det gør automatisk, at du løber lidt mere på mellem- og forfoden. Desuden gør det afviklingen af foden lettere. De fleste løbesko i dag har 8 eller 10 mm offset.

Opsomming 3

Du har en neutral fodstilling og -afvikling

Denne model er designet til den neutrale løber. Du er en neutral løber, hvis din fod ikke synker ind mod midten, når foden har fuld kontakt med underlaget (og når du blot står stille). Takket være den opdaterede Mapex-nylonplade mærker du blødheden og det fremadrettede rul med det samme.

On Cloudstratus 3 runner
On Cloudstratus 3 running shoes
On Cloudstratus 3 running shoes
"Cloudstratus 3 er en af On's mest komfortable løbesko. Det skyldes det dobbelte lag af CloudTec-teknologien”

Daan Glorie – Produktekspert

On får ordet

”Vil du have dæmpning eller performance? Du kan vælge begge dele. Cloudstratus 3 videreudvikler en legende med et opdateret Speedboard, endnu blødere dæmpning og innovative designfunktioner. Alt dette er føjet til dobbelt CloudTec-dæmpning for at få dobbelt op på komforten. Uden at gøre dig langsommere.” Kort sagt handler On Cloudstratus 3 om komfort til løb på korte og lange distancer.

On Cloudstratus 3 i detaljer

On Cloudstratus 3
Teknisk mesh-overdel

fremstillet af 100% genanvendt polyster.

Helion Superfoam

for en blød landing og høj komfort på både korte og lange distancer.

Grip-rubber

med bedre mønster i sålen for optimalt greb og lang holdbarhed.

Speedboard i mellemsålen

konstrueret i en Mapex-nylonblanding for maksimal dæmpning og forbedret energireturnering.

Skal jeg vælge On Cloudstratus 3 eller On Cloudmonster?

On Cloudstratus 3 og On Cloudmonster er begge løbesko, der har fuld fokus på komforten. Den største forskel er, at On Cloudstratus har en lidt tyndere Helion-mellemsål, hvilket gør denne sko mere alsidig. On Cloudstratuser specielt designet til rolige og lange udholdenhedsløb. Du kan også sagtens bruge Cloudstratus 3 til interval- eller tempotræning.

3 egenskaber i On Cloudstratus 3

Opsomming 1

Teknisk mesh-overdel

Den nye overdel i teknisk mesh føles blød omkring dine fødder. Meshen er lavet af 100% genanvendt polyester.Vidste du, at hele 23% af Cloudmonster 3 består af genbrugsmaterialer? On gør dette for at tage bæredygtige valg med tanke for fremtiden. Den nye krave- og skotungekonstruktion har en blød indvendig foring, så du straks får en luksuriøs følelse om fødderne, så snart du tager et par Cloudstratus på.

Opsomming 2

Speedboard med Mapex nylon

Speedboard er nu lavet af en Mapex Nylon-blanding. Det giver maksimal dæmpning og forbedret energireturnering. Mapex er en nylonblanding, der er slagfast og glasarmeret. Det giver boardet en høj grad af stivhed, som øger energireturneringne og stabiliteten i skoen. Cloudstratus 3’s offset er blevet justeret fra 8 mm ned til 6 mm, hvilket forbedrer fodens afvikling.

Opsomming 3

Helion Superfoam

Mellemsålen består af to lag Helion-skum med CloudTec-teknologi. Det betyder, at du oplever dæmpning både vandret og lodret, når du løber. Cloud-elementerne, de “skyer”, du ser i mellemsålen, arbejder sammen om at fordele det tryk, der opstår under landingen, over hele foden.

Gode råd til rotation af forskellige On-sko

Sko-rotation betyder, at man skifter mellem mindst to forskellige løbesko for at belaste kroppen på forskellig vis, og dermed undgå skader. Desuden har hver løbesko et specifikt formål, nemlig at løbe langt eller løbe hurtigt. Vi anbefaler On Cloudmonster til rolig træning og længere distancer. On Cloudstratus 3 er den ideelle allrounder, der lader dig løbe rolige og hurtige træningsture. Leder du efter en sko til intervalløb og udholdenhedsløb med fart på? Så bør du helt sikkert overveje On Cloudflow, da denne model er let og responsiv. Har du planer om snart at løbe en personlig rekord på et halv- eller helmaraton? Så skal du gå efter On Cloudboom Echo 3. Denne konkurrencesko har et Speedboard beriget med carbon og Helion HyperFoam formaksimal energireturnering.

Vidste du?

Helion-skummet i Cloudstratus 3 er lavet af en blanding af EVA og OBC (Olefin). Olefin er en syntetisk fiber, der kombineres med EVA for at give en blød og elastisk løbeoplevelse. Helion-skummet er 16% blødere og har 4% mere energireturnering end Zero Gravity-dæmpningsmaterialet, som bl.a. er blevet brugt i Cloudrunner.

Test af On Cloudstratus 3

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Læs snart Daan Glories resultater her.

Daan Glorie 21Run

Daan Glorie

Produktekspert

Daan Glorie 21Run

Daan Glorie

Produktekspert

Tekniske specifikationer On Cloudstratus 3

Offset
6 mm
Vægt mænd
Ca. 290 gram
Vægt kvinder
Ca. 250 gram
Løbertype
Neutral løber
Skotype
Allround løbesko

On allround skokollektion

Kollektionen af allround løbesko fra On består af modeller med Zero Gravity- og Helion-skum. Helion-skummet er lidt blødere og mere elastisk end Zero Gravity. Fordelen ved Zero Gravity er, at modellerne med dette skum har øget stabilitet. Løbeskoene med Zero Gravity-skum er On Cloudflyer og On Cloudrunner. Vælg især Cloudrunner, hvis du lige er begyndt at løbe, eller hvis du primært løber 5 og 10 km-distancer. Cloudflyer er lidt mere stabil end Cloudrunner og har lidt mere dæmpning. Overvej denne løbesko til længere distancer over 10 km. Cloudmonster og Cloudstratus er løbesko med Helion-skum og er derfor lidt lettere, blødere og har lidt bedre energiudnyttelse.

Slutspurten

Med det lavere offset, opdaterede Mapex-nylonplade og overdelen i teknisk mesh er Cloudstratus 3 blevet en ægte allround løbesko med en presium følelse på fødderne. Oplev den luksuriøse, dæmpende fornemmelse, når du løber længere end 10 km. Den gode nyhed er også, at disse justeringer har skåret vægten i Cloudstratus 3 ned med omkring 15 gram.

On Cloudstratus 3 ligner Saucony Triumph 21 og ASICS Gel-Nimbus 25. Dette er også modeller af neutrale løbesko med masser af dæmpning til hverdagstræningen. On Cloudstratus 3 er mindre egnet til konkurrenceløb. Her kan du i stedet vælge On Cloudboom Echo 3, da denne model har superfoam og en carbonplade, som giver et ekstra fartboost.

Er du lige så begejstret som os? Så tjek On Cloudstratus 3 i vores webshop. Sidder du tilbage med spørgsmål? Så kontakt en af vores produkteksperter via vores kundeservice.