Skip to main content
On Cloudboom competion running shoe
On Cloudboom Echo hardloopschoenen

Review

On Cloudboom Echo 3 – En af de bedste carbonsko?

On Cloudboom Echo 3 er en ny revolution. Det er den første konkurrencesko fra On, som er udstyret med superfoam og en carbonplade. Tag kampen op og spræng din personlige rekord. Gå efter høj hastighed. Vælg maksimal energireturnering og fremdrift. Er du klar?

Shop kvinderShop mænd
On Cloudboom Echo 3 womens running shoe

3 Grunde til, at On Cloudboom Echo 3 er den rette sko for dig

Opsomming 1

Du lander på hælen og leder efter en stabil konkurrencesko

Cloudboom Echo 3 har et offset på 10 mm, hvilket gør den ideel til løbere, der lander på hælen. En løbesko medet høj offset giver mindre belastning på læggen. Desuden er der et tykt lag PEBAX-skum ved hælen, som dæmper stødet ved landingen.

Opsomming 2

Du leder efter en carbonsko til halv- og helmaratonløb

For første gang bruger On PEBAX-superfoam i deres konkurrencesko. Dette dæmpningsmateriale bruges også i de bedste carbonsko fra alle andre mærker. Resultatet er højere energireturnering ved hvert skridt, og at carbonpladen virkelig driver dig fremad. Det er rart, når man løber halv- og helmaraton i et lidt hurtigere tempo.

Opsomming 3

Du er en erfaren løber

Carbonsko er ikke for alle. Cloudboom Echo 3 er mest velegnet til den erfarne løber, der har løbet i mindst 1 år og har deltaget i flere konkurrenceløb som f.eks. halvmaraton. En mere erfaren løber er mere fleksibel og kan derfor begynde at skifte sko til forskellige typer træning. On Cloudboom Echo 3 har et stort energiudbytte og egner sig bedst til at løbe i et lidt hurtigere tempo. Hvis du begynder at løbe hurtigere, vil du få mere gavn af carbonpladen, og skummet vil springe hurtigere ind og ud, så du virkelig kan opleve “springbræt”-følelsen under fødderne.

On Cloudboom runner
On Cloudboom Echo 3
On Cloudboom Echo 3
"On Cloudboom Echo 3 er en solid konkurrent til andre "supersko" som Nike Streakfly, adidas Takumi Sen 9 og Saucony Endorphin Elite. Spræng din personlige rekord!”

Daan Glorie – Produktekspert

Vidste du…?

Cloudboom Echo 3 er designet i samarbejde med atleter og baseret på den nyeste forskning. En af On-atleterneer Hellen Obiri, som på imponerende vis vandt dette års Boston Marathon. Hun løb i en On-konkurrencesko, som endnu ikke er lanceret. Hellen Obiri er den eneste kvinde, der er blevet verdensmester indendørs, udendørs og i langrend.

On Cloudboom Echo 3 i detaljer

On Cloudboom Echo 3
Overdel i mikrofiber

for optimal ventilation og reduceret vandabsorption

PEBAX superfoam

for maksimal energireturnering og høj komfort

Speedboard i Carbon

og CloudTec reducerer energitabet samt optimerer fremdriften

Unik ydersål

i gummi giver godt greb under alle forhold

Hvad er CloudTec?

I alle modeller fra On finder du CloudTec i sålen. CloutTec består af tre forskellige elementer. For det første de unikke Clouds, som udgør selve ydersålen. Disse ‘skyer’ kan absorbere både vandrette og lodrette stød, hvilket gør din landing ekstra blød. Cloudboom Echo har Cloud-elementer i hælen og forfoden, hvilket sikrer bløde landinger og eksplosive afsæt. CloudTec omfatter også et Speedboard, som i Cloudboom Echo er konstrueret i carbon for stabilitet og fremdrift.

3kendetegn i On Cloudboom Echo 3

Opsomming 1

Overdel i mikrofiber

Overdelen på Cloudboom Echo 3 er lavet af letvægtsmikrofiber, som sikrer optimal åndbarhed. Det holder dine fødder tørre og komfortable, selv i meget varmt vejr. Fordelen ved mikrofiber er, at den absorberer meget lidt vand. Så når du løber i regnvejr, bevarer du den lette fornemmelse på fødderne.

Opsomming 2

Yderst fleksibel PEBAX-mellemsål

Alle carbonsko består i dag af PEBAX-skum. Det er første gang, On bruger dette skum i deres løbesko. Dette støddæmpningsmateriale er udviklet af firmaet Arkema og består af en termoplastisk elastomer uden blødgøringsmidler. PEBAX giver det højeste energiudbytte, så du kan blive ved med at løbe hurtigt, selv om du føler dig lidt tungere på de lange distancer.

Opsomming 3

Speedboard i carbon

Speedboardet i Cloudboom Echo er konstrueret i carbon. Det gør denne konkurrencesko meget mere stabil og giver et eksplosivt afsæt fra forfoden under løb. Carbonpladen har en buet udformning, så du mærker mere skum under forfoden. Fordi carbonskoen vender opad ved tæerne, vil du helt automatisk begynde at afvikle foden, hvilket resulterer i et jævnt løb fra hæl til forfod.

Gode råd til rotation af forskellige On-sko

Sko-rotation betyder, at man skifter mellem mindst to forskellige løbesko for at belaste kroppen på forskellig vis, og dermed undgå skader. Desuden har hver løbesko et specifikt formål, nemlig at løbe langt eller løbe hurtigt. Vi anbefaler On Cloudsurfer til dine træningspas i roligt tempo og længere distancer. Cloudsurfer er en ideel allrounder, som du kan løbe både rolige og hurtige træningsture med. Og endelig er On Cloudflow en rigtig god løbesko til korte intervaller og hurtige udholdenhedsløb på op til 10 km. Er du en løber, der også nogle gange deltager i bootcamps? Så kan On Cloud X 3 varmt anbefales, da denne model har et lidt bredere Speedboard, som giver stabilitet og ekstra støtte.

Test af On Cloudboom Echo 3

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Læs om Daan Glories resultater her.

Daan Glorie 21run

Daan Glorie

Produktekspert

Daan Glorie 21run

Daan Glorie

Produktekspert

Daan Glorie

Produktekspert

Tekniske specifikationer On Cloudboom Echo 3

Offset
10 mm
Vægt
Ca. 217 gram
Løbertype
Neutral løber
Skotype
Konkurrencesko

Fit

„Stort kompliment til designerne hos On for denne model. Skoen ser virkelig flot og elegant ud med de hvide og grønne farver. Denne konkurrencesko er super behagelig på fødderne, og det skyldes hovedsageligt mikrofibermaterialet. Da jeg testede skoen på en bane, forblev mine fødder tørre, selv om det havde regnet kraftigt. Jeg synes, at en fast hælkappe er vigtig for støtten, og heldigvis har On Cloudboom Echo 3 også sådan en. Denne racer er relativt smal, og derfor vil jeg ikke anbefale den til løbere med en bred fod eller høj vrist. Jeg anbefaler, at du bestiller denne sko i samme størrelse som dine almindelige løbesko.”

On Cloudboom Echo Fit

Stride

„Jeg testede blandt andet skoen til løb på bane. Under den 3 km lange løbetur på asfalten på vej ud til banen, bemærkede jeg en masse energireturnering og en behagelig dæmpning. Skoen er så let, at jeg næsten ikke bemærkede, at jeg havde sko på. Jeg lander meget på hælen, og denne seneste Cloudboom Echo er yderst stabil. Mine ankler faldt ikke indad overhovedet, så carbonpladen gør et rigtig godt stykke arbejde. PEBAX-skummet er også at finde i superskoene fra Nike og adidas – et skum, der giver det højeste energiudbytte. Jeg løb 10×600 m med 200 m hvile, og det er det, denne sko virkelig er designet til; at løbe i høj hastighed. Uanset om det er en hurtig tur på 5 km eller et maraton, kan denne hurtige løbesko det hele. Personligt ville jeg bruge denne løbesko op til og med halvmaraton. Det skyldes, at skoen ikke har den maksimale støddæmpning og såltykkelse til de længere distancer.”

On Cloudboom Echo 3 Stride

Speed

„Hvad er det, der gør On Cloudboom Echo 3 så hurtig? Jeg kunne især godt lide den lette vægt og den høje gradaf kontakt med underlaget samt energireturneringen. Carbonpladen ligger relativt højt i hælen og en smule lavere under forfoden. Derfor oplevede jeg en behagelig dæmpning i hælen, men et lidt hårdere afsæt. Jeg tror, at forfodsløbere virkelig vil kunne lide denne model, fordi man har så god kontakt med underlaget. Under mine intervaller på banen føltes On Cloudboom Echo næsten som en pigsko, men med lidt mere dæmpning og komfort. On Cloudboom Echo 3 er en solid konkurrent til andre “supersko” som Nike Streakfly, adidas Takumi Sen 9 og Saucony Endorphin Elite. Spræng din personlige rekord!”

On Cloudboom Echo 3 Speed

On løbeskokollektion

Hvilken On-løbesko er den helt rette til dig? Det afhænger af dine mål, og hvilken type løbesko du er på udkig efter. Er du ude efter en konkurrencesko eller en ægte allrounder? On Cloudmonster og On Cloudsurfer er to allround løbesko til den neutrale løber. Cloudmonster skiller sig ud med maksimal dæmpning og en tyk mellemsål, der giver god komfort til de daglige træningsture og lange distancer. Cloudsurfer har den opdaterede CloudTec Phase-teknologi. Denne model har intet Speedboard, og føles blød og yderst fleksibel. Cloudflow er en af de letteste On-løbesko, og skoen kan bruges til både træning og konkurrence. Er du fan af minimalistiske sko? Så er Cloudflow det perfekte valg.

Slutspurten

Med On Cloudboom Echo 3 tager On-brandet et seriøst spring ind på markedet af carbonsko. Ved at tilføje PEBAX superfoam og en unikt formet carbonplade har denne løbesko masser af fart til både træning og konkurrence. Denne løbesko er mindre egnet til rolige udholdenhedsløb og restitutionstræning. Her er det bedre at vælge On Cloudmonster.

On Cloudboom Echo 3 ligner Saucony Endorphin Elite og New Balance Fuelcell SC Elite V3. Det er også konkurrencesko med carbon til halv- og helmaraton.

Er du lige så begejstret som os? Så tag et kig på On Cloudboom Echo 3 i vores webshop. Sidder du tilbage med spørgsmål? Så kontakt en af vores produkteksperter via vores kundeservice.