Skip to main content
New Balance FuelCell collection running shoes
New Balance FuelCell collection

Rådgivning

New Balance FuelCell kollektion – optimer din præstation

New Balance FuelCell-kollektionen består af letvægtsløbesko med fokus på hastighed og komfort. Jagter du en ny personlig rekord på 5 km eller på maraton-distancen? Så skal du vælge en model i New Balance FuelCell-serien. Men hvilken model er bedst at vælge? Og hvad er det, der gør FuelCell-kollektionen så speciel? Det kan du læse alt om i vores blog.

Shop New Balance løbesko
New Balance FuelCell SuperComp Trainer v2

Über New Balance Fuelcell

FuelCell-teknologien fra New Balance er baseret på et specielt dæmpningsmateriale med egenskaber, der giver en fjedrende og energifyldt fornemmelse ved hvert skridt. FuelCell består af en blanding af nitrogeninjiceret TPU og EVA. Skummet absorberer de slagkræfter, der opstår under løb, og omdanner dem til fremadrettet energi, så du får et ekstra skub under din løbetur.

New Balance tilbyder forskellige modeller med FuelCell-teknologi, der spænder fra hurtige racere til alsidige løbesko med lidt støtte. Disse løbesko er egnet til forskellige typer af løbere og tilbyder forskellige niveauer af dæmpning afhængigt af individuelle behov og præferencer. FuelCell SuperComp-modellerne indeholder alle en kulfiberplade for maksimal energireturnering og eksplosiv rulning.

Vidste du?

New Balance har udviklet to slags skummateriale, Fresh Foam og FuelCell. I Fresh Foam-kollektionen finder du allround-løbesko, der er beregnet til at løbe korte og lange distancer. Disse løbesko egner sig bedst til daglig træning i et roligt til medium tempo. FuelCell-kollektionen er primært løbesko med fokus på hastighed, hvilket gør dem ideelle til din intervaltræning og konkurrenceløb.

New Balance SuperComp Trainer v2
New balance FuelCell SuperComp Trainer v2 running shoe
New Balance FuelCell Kollektion
“Jeg vil helt klart overveje et par SuperComp Elite v4 til mit næste maraton. Den føles så bouncy og energisk, at jeg får lyst til at løbe en personlig rekord...”

Daan Glorie – Produktekspert

New Balance FuelCell collection

3Fordele ved New Balance FuelCell-løbeskoene

Opsomming 1

Innovativt Energy Arc-Design i carbonpladen

SuperComp-modellerne er Elite v4, Trainer v2 og Pacer v1, og de har alle en carbonplade. Denne carbonplade har et Energy Arc-design, hvor carbonpladen ligger mellem to lag FuelCell med en stor fordybning imidten. Denne fordybning gør det muligt for pladen at fjedre op og ned i skoen. Det giver den optimale kombination af blød dæmpning og maksimal energireturnering. New Balance FuelCell Propel og Rebel har ikke en carbonplade og er derfor lidt mere velegnede til hverdagstræning.

Opsomming 2

Let og fleksibelt FuelCell Foam

FuelCell-skummet opfanger stødet fra landingen under løb og omsætter det til fremdrift. FuelCell-skummet returnerer mere energi end Fresh Foam X-materialet, der bruges i de fleste New Balance allroundere af løbesko. Ved at bruge dette skum bliver FuelCell-modellerne også en smule lettere i vægt. Og det er godt nyt, for enhver vægtbesparelse øger potentialet for ekstra fart.

Opsomming 3

All in på hastighed og performance

New Balance FuelCell løbesko er designet med det grundlæggende spørgsmål: “Hvad tilføjer denne innovation til løbeoplevelsen?” Alle teknikker er nøje overvejet, og kun de bedste materialer bliver brugt. Så snart du tageren FuelCell-løbesko på, mærker du en enorm affjedring fra mellemsålen med dynamisk energireturnering. Vægtbesparelse er naturligvis også tænkt ind i hver eneste sko. Tænk; en overdel i et enkelt lag, letvægtsmellemsåler og tynde ydersåler. Hvert gram lettere gør i sidste ende løberen hurtigere.

Designproces New Balance

Hvilken New Balance Fuelcell løbesko passer til dig?

Er du i tvivl om, hvilken New Balance FuelCell der er den rette til dig? Det afhænger af dit mål, hvilket underlag du vil løbe på, og hvor langt du har tænkt dig at løbe. New Balance Fuelcell-kollektionen består af hurtige løbesko til både korte og lange distancer. Er du på udkig efter en tempo-sko eller en løbesko med carbon? Vi har opstillet alle New Balance FuelCell løbesko i en overskuelig tabel og giver dig et indblik i, hvilken du skal vælge.

Et overblik over New Balance FuelCell-løbeskoene

New Balance Fuelcell SuperComp Rebel v4

New Balance FuelCell Rebel v4

New Balance FuelCell Rebel v4 er en alsidig løbesko, der er velegnet til rolig træning, men også til tempo og intervaller. FuelCell-skummet består af TPU og EVA, som giver dig masser af energireturnering for hvert skridt, du tager. Uanset hvilket tempo du løber i, kan du stole på FuelCell Rebel.

Vægt
175 Gr (D) / 222 Gr (H)
Offset
6 mm (30 Ferse / 26 Vorfuß)
Type løb
Easy / Tempo / interval
New balance FuelCell Propel

New Balance FuelCell Propel v4

New Balance FuelCell Propel v4 er en allround løbesko til den neutrale løber. Denne model er en favorit blandt mange begynderløbere på grund af dens lette vægt og komfortable FuelCell-mellemsål. TPU-pladen i sålen gør også skoen velegnet som tempo-sko for den øvede løber.

Vægt
229 Gr (D) / 302 Gr (H)
Offset
6 mm (31 hæl / 25 forfod)
Type løb
Easy / tempo / interval
New Balance FuelCell SuperComp Pacer

New Balance FuelCell SuperComp Pacer v1

New Balance FuelCell SuperComp Pacer v1 er en konkurrencesko til den neutrale løber. Denne sko er lavet til konkurrenceløb mellem 5 km og op til halvmaratondistancen. SuperComp Pacer v1 får sin fart fra FuelCell-skummet, som kombineret med carbonpladen giver et ekstra skub fremad.

Vægt
164 Gr (D) / 201 Gr (H)
Offset
8 mm (25 hæl / 17 forfod)
Type løb
5 km, 10 km og halvmaraton
Korte intervaller (100-400m)
New Balance FuelCell Supercomp Elite v4

New Balance FuelCell SuperComp Elite v4

New Balance FuelCell SuperComp Elite v4 er den ultimative konkurrencesko med det bedste skum og en Energy Arc-carbonplade. For første gang består FuelCell-mellemsålen udelukkende af PEBA-skum, hvilket giver den højeste energireturnering. Få mest muligt ud af din præstation med Elite v4, som også har en unik carbonplade med Energy Arc-teknologi, der gør det muligt for pladen at fjedre ind og hoppe tilbage for et ekstra boost af fart.

Vægt
188 Gr (D) / 237 Gr (H)
Offset
4 mm (40 hæl / 36 forfod)
Type løb
Halv- og helmaraton
Lange intervaller (fra 400m)
New Balance  FuelCell SuperComp Trainer

New Balance FuelCell SuperComp Trainer v2

New Balance FuelCell SuperComp Trainer v2 er en neutral allround-løbesko. Denne hurtige sko er blevet opdateret lige fra overdelen til ydersålen. Den største ændring ses i skummaterialet. FuelCell-skummet er hele 33% lettere, men har stadig samme fasthed som før. Brug denne model til dine hurtigere udholdenhedsløb, intervaltræning eller løb fra 10 km og op.

Vægt
223 Gr (D) / 275 Gr (H)
Offset
6 mm (40 hæl / 34 forfod)
Type løb
Halv- og helmaraton
Lange intervaller (fra 400m og op)
New balance FuelCell SuperComp Trainer v2 running shoe

Skal jeg vælge New Balance FuelCell SuperComp Trainer eller Elite?

Begge sko er velegnede til halv- og helmaraton, men Elite er lidt lettere og egner sig til en lidt hurtigere løber. Tænk at løbe et maraton på 3 timer og 15 minutter. SuperComp Trainer er en ideel carbonsko til de daglige løbeture på grund af den lidt tykkere ydersål, men det er også en racer, du kan løbe mange kilometer i. Kort sagt er FuelCell Trainer alsidig, mens det er bedst at gemme Elite til de helt store konkurrencer.

Vores erfaring med New Balance FuelCell løbesko

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Læs Tim, Daan og Selmas resultater her.

New Balance FuelCell Rebel v3 (Tim)

New Balance FuelCell Rebel

“Rebel er en let hverdagstræningssko. FuelCell-skummet gør skoen reaktiv og komfortabel, men føles stadig stabil på grund af det lave hældrop. Rebel kan bruges til mange forskellige hastigheder, men mangler reaktiviteten til længere tempoløb eller hurtige intervaller. Overdelen er velventileret, og fordi skotungen er fastgjort i skoen, sidder den godt hen over foden. Snørebåndene er behagelige og bliver på plads. Som midtfodsløber giver skoen tilstrækkelig komfort og stabilitet under landingen.”

New Balance FuelCell Elite v4 (Daan)

New Balance FuelCell Supercomp Elite v4“Den føles som en ægte superkonkurrencesko! Den har en utrolig mængde støddæmpning og energireturnering, men er stadig overraskende stabil. Jeg har testet mange carbonsko fra både Nike, adidas og Mizuno, men SC Elite V4 har virkelig noget helt unikt at byde på. Jeg synes, at skoen minder mest om Nike Alphafly, da denne model også er en carbonsko med et meget blødt skummateriale. Der er en relativt stor mængde gummimateriale på ydersålen ved hælen og forfoden, hvilket giver skoen en stabil afvikling. Det lave offset på 4 mm føles meget naturligt, og jeg kan godt lide følelsen af dæmpning under forfoden. Mange carbonsko føles en smule stivere i det, når man sætter af. Når jeg kommer op og løber i et godt tempo, kan jeg sagtens blive ved med at køre på uden at blive træt.”

New Balance FuelCell SuperComp Trainer v2 (Daan)

New Balance FuelC ell SuperComp Trainer

“Wow, så snart jeg kommer op i løb, hopper jeg nærmest fremad med masser af ekstra energi. SuperComp Trainer v2 er meget bouncy, blød og returnerer rigtig meget energi ved hvert skridt, jeg tager. Et vigtigt punkt er dog stabiliteten. Jeg vil ikke anbefale denne sko til en løber, der døjer med overpronation, da de vil opleve for lidt støtte i skoen. For den neutrale løber er dette den ideelle konkurrencesko, men den tykke ydersål betyder, at du også kan bruge den til hverdagsløb.”

New Balance FuelCell SuperComp Pacer v1 (Tim)

New Balance FuelCell SuperComp Pacer

“Før i tiden var en konkurrencesko sådan her: superlet og med masser af jordkontakt. Pacer er virkelig en topsko til banetræning, korte intervaller og konkurrenceløb på distancer op til 10 km. Den lidt tyndere mellemsål gør denne konkurrencesko meget stabil og derfor velegnet til en stor målgruppe. Brug denne løbesko til at forberede dig til konkurrencedagen. Pacer v1 kommer bedst til sin ret ved kort intensiv intervaltræning, for her er det rart at have en let sko, hvor der stadig er en mellemsål med en god mængde energireturnering.”

New Balance FuelCell Propel v4 (Daan)

New Balance FuelCell Propel“Dette er en fantastisk sko til hverdagstræning, tempotræning og intervaller. Inde i skoen er der en TPU-plade, som virkelig giver dig fremdrift. Fra naturens side løber jeg med anklen lidt indad, og jeg oplever god støtte i Propel. Denne stabilitet skyldes også TPU-pladen og den lidt bredere base på ydersålen. FuelCell-skummet følesmeget elastisk og giver mig en god mængde energi tilbage for hvert skridt.”

Endspurt

New Balance gør alt, hvad de kan, for at udvikle de hurtigste løbesko, og det er lykkedes godt med FuelCell-kollektionen. Denne serie af lynhurtige løbesko ser konstant nye teknikker, innovationer og opdaterede modeller, så løbere kan løfte deres præstationer til endnu højere niveauer. Uanset om du er på udkig efter en racer til 5 km-løb eller en sko med carbonplade til hverdagens løbeture, har New Balance det hele. FuelCell er fleksibelt, energisk og giver mere erfaring med at løbe hurtigt. Vi er spændte på at se, hvilke forbedringer New Balance kommer med for at skubbe grænserne og sætte endnu flere rekorder.

Har du spørgsmål til nogle af løbeskoene fra New Balance FuelCell-kollektionen? Så kontakt vores kundeserviceteam. Vores løbeeksperter vil med glæde hjælpe dig med at vælge de helt rigtige New Balance FuelCell løbesko, der passer bedst til dig.

Shop New Balance løbesko