Skip to main content

New Balance Fresh Foam 1080v11

1080 er en af New Balance’s mest populære modeller. Modellen er ideel til den daglige træning og lange udholdenhedsløb.

Never Change a Winning Team

Det er præcis, hvad de må have tænkt hos New Balance, fordi de 11. versioner af 1080-modellen kun indeholder en lille håndfuld ændringer. Disse populære, neutrale løbesko er designet efter et data-til-design-princip. Dette betyder, at New Balance indsamler data fra en gruppe løbere, og derefter analyserer og bruger disse data til at forbedre og designe den nye version af 1080-modellen.

Køb 1080v11

EN LILLE ÆNDRING

Overdelen på 1080v11 giver mere ventilation og er lidt mere elastisk end på de tidligere udgaver. 1080v11 har et stort “N”-logo, der giver struktur til svangen. 1080v11 har stadig en komplet bootie-konstruktion. Denne funktion sammen med det støbte hælstykke sikrer en optimal pasform.

Skoens ydersål er også blevet opdateret. Under tå-delen er tilføjet Endurance-gummi. Dette slidstærke materiale er placeret lige præcis der, hvor skoen udsættes for mest friktion og stød under løb. EVA-materialet med strategiske riller er placeret under mellemfoden. Dette fleksible materiale sikrer greb og en god overgang fra hæl til tå. Det blæste gummi, der findes under forfoden, sikrer et ekstra godt greb.

DET VELKENDTE FRESH FOAM

Nogle gange kan helt små ændringer gøre en stor forskel. Dette er også tilfældet med 1080v11. Det berømte Fresh Foam X-materiale fra New Balance findes i mellemsålen på denne model. Fresh Foam X er en unik New Balance polstring, der giver blødhed uden at gå på kompromis med energi. Materialet er en sammensætning af to elementer: EVA-materiale og en 3D-struktur.

New Balance anvender slidstærkt EVA-materiale, når de udvikler Fresh Foam X. Ved at bruge en speciel teknologi er de i stand til at fremstille en helt unik sammensætning af EVA-komponenterne. Sålerne presses sammen af varme, hvilket skaber et lettere, mere elastisk skum. Derudover bruger New Balance speciel software til at skabe forskellige geometriske former i mellemsålen. Nogle dele er tættere i strukturen, og andre dele er mere åbne, afhængigt af det tryk og stød sålen skal absorbere i området.

New Balance Fresh Foam 1080v11

Kvinder

Køb nu
New Balance Fresh Foam 1080v11

Maend

Køb nu