Skip to main content

Forandringer er ganske enkelt en del af livet og engang imellem en reel nødvendighed – hvad enten det er en ny frisure, nye møbler i dit hjem eller et nyt job. Men der er selvfølgelig altid undtagelser som med de fleste regler. Nogle ting er bare gode som de er, og behøver ingen tilpasninger eller nytænkning. Dagens eksempel: De nye New Balance Fresh Foam 1080v11. Selvom mange elementer er de samme som de var ved model v10, er v11 stadig en meget god løbesko.

Køb Fresh Foam 1080v11

Den gode model er blevet endnu bedre! I den seneste version af skoen har New Balance valgt at holde fast i den funktionalitet, der fungerede godt i den forrige version, og har blot finjusteret dem en anelse for at gøre dem endnu bedre. Hvad har ændret sig, og hvad har ikke? Læs videre her, for at finde ud af det!

New Balance Fresh Foam 1080v11 i Detaljer

Fresh Foam X mellemsål til ideel dæmpning, stabilitet og energiudbytte
Engineered Hypoknit materiale på den øvre del for en blød og støttende pasform
Bootie-konstruktionen rundt om fødderne giver en tæt og støttende pasform
Ultra heel-Design giver en tæt pasform rundt om hælen og sikrer en god, støttende følelse
Sål i luftigt gummimateriale

STÆRK OG FLEKSIBEL

Ingen ændringer hvad angår ydersålen på Fresh Foam 1080v11. Luftigt gummimateriale udgør kernen i ydersålen, præcis som ved de forrige versioner. Præcis denne ydersål blev brugt fra v10-modellen og efterfølgende, og er derfor også en del af v11-modellen. Ydersål er lettere end alle versioner, der går forud for v10, men giver fortsat fremragende støtte og dæmpning. Det specielle mønster på og riller i ydersålen giver dig godt greb og fleksibilitet. Stødpuden på hælen er perfekt til løbere, der lander over hælene, og hjælper med at sikre en jævn overgang.

HVORFOR ÆNDRE PÅ EN VINDER?

Som ved ydersålen, er mellemsålen på v11 heller ikke ændret meget. Fresh Foam X-materialet er også brugt i mellemsålen på den nye version. Dette skum er lettere og blødere end det sædvanlige Fresh Foam-materiale og giver maksimal dæmpning uden at gå på kompromis med lydhørhed. To komponenter er særligt vigtige her: EVA-materialet og den tredimensionelle struktur.

New Balance anvender slidstærkt EVA-materiale ved udviklingen af Fresh Foam X. Ved hjælp af en speciel teknologi er de i stand til at fremstille en unik sammensætning af EVA-materialer. Sålerne presses sammen under ​​varme, hvilket skaber en lettere og mere elastisk struktur af skum-materialet.

Derudover bruger New Balance speciel software til at skabe forskellige geometriske former i mellemsålen. Afhængig af skoens funktion og anvendelsesområde anvendes forskellige “laserbehandlinger”. Ydermere er forskellige zoner integreret i sålen. Nogle områder er tættere, andre er mere åbne, afhængigt af hvor stor en påvirkning sålen skal kunne absorbere. Lasermønsteret er blevet forbedret på den nye 1080v11, og sikrer et luksuriøst udseende.

Alle disse teknikker arbejder sammen for at give ideel dæmpning, stabilitet og energiudbytte under dit løb.

PRIKKEN OVER I’ET

Den største opdatering i denne version kan findes i den øvre del af skoen. Overdelen i Engineered Hypoknit giver en blødere pasform, der giver mere støtte. Overdelen er samtidigt mere åndbar og fleksibel. Mens 1080v10 havde broderet materiale på fodsvangens midte og i siderne, har 1080v11 fået et større “N”-logo. Andre funktioner, der er bibeholdt i den nye udgave er blandt andet: Tungen under snørebåndet, det elastiske stof i materialet på den øvre del af skoen, samt den formstøbte hælkappe. UltraHeel-teknologien sikrer en fantastisk og støttende pasform, alt imens der er anvendt mindre materiale.

Støtte, komfort og stabilitet

1080-versionerne har længe været særligt populære blandt de neutrale løbere. De er og forbliver gode allround løbesko til den daglige træning. Takket være det reaktive Fresh Foam-materiale, det komfortable materiale på den øvre del af skoen samt støtten rundt om hælen, kan du nyde luksuriøs komfort, selv på de længere løbeture.

NÅ I MÅL

Er du blevet overbevist om, at store ændringer ikke altid er nødvendige? Nogle gange er små finjusteringer nok til at forbedre en sko. New Balance kender deres styrker godt, og har dyb tillid til deres teknologier til at bruge dem igen i nye versioner. Har skoen fanget din interesse? New Balance Fresh Foam 1080v11 vil snart være tilgængelig i 21RUN-webshoppen. Hvis du har yderligere spørgsmål om skoen, så kontakt venligst vores kundeservice. Vores team af erfarne løbere vil med glæde hjælpe dig!

Tekniske Spicifikationer
Forskydning
8 mm
Vægt mænd
ca. 285 gram (US 10,5)
Vægt kvinder
ca. 227 gram (US 7,5)
Type løber
Neutrale løbere
Type sko
All-round løbesko
Køb nu

New Balance Fresh Foam 1080v11

Køb NB Fresh Foam 1080v11
Køb nu

New Balance Fresh Foam Modeller

Køb NB Fresh Foam Modeller
Se også

Alle New Balance sko

Køb New Balance Sko