Skip to main content

We guide, support and motivate you

Sådan opnår du dine nytårsforsætter

Gode forsæt

Et nyt år giver nye muligheder. Skal du i gang med at løbe eller træne op til den der konkurrence, du har meldt dig til? Vi hjælper dig med glæde med at komme i gang. Løb bringer os sammen, og bringer os i bevægelse. Motion er sundt for både krop og sjæl. Men sørg for, at komme i gang på en ansvarlig måde, for overbelastningsskader kan ligge på lur. For at komme godt i gang har vi udviklet forskellige løbeplaner og tilbyder dig de bedste råd til løbesko via Online Shoe Advisor.

Online Shoe Advisor

Kicking it!

Du kan ikke nå dit løbemål uden et par gode løbesko. Uanset om du vil træne op til dine første 5 km eller har sat næsen op efter et halvmaraton, vil et par nye løbesko booste din motivation.

Shop damerShop herrer

Hvordan vælger man de helt rette løbesko?

Det fantastiske ved løb er, at du kan dyrke sporten næsten hvor som helst. Du er ikke bundet af et medlemskab i et fitnesscenter eller et bestemt træningssted. Det er dog en god ide at investere i godt udstyr. Især de helt rette løbesko er alfa og omega for at forebygge skader og nå dine mål. Find ud af, hvilke sko der passer bedst til dig, med vores Online Shoe Advisor.

Online Shoe Advisor

Start i det små

Okay, du har fundet de rette løbesko. Men hvad er så næste skridt? Start i det små, og sæt ikke for store mål for dig selv. I sidste ende skal din krop vænne sig til at løbe (måske forfra igen). Ved ikke at fokusere for meget på din hastighed, frekvens og den distance, du løber, undgår du at blive skuffet.

Løb begynder med dig

Det er motiverende at møde andre løbere på vejen. Men det er også fristende at begynde at sammenligne sig selv med andre. Forsøg at undgå dette, og fokuser i stedet fuldt ud på dig selv. Du er dig, og du har dine egne mål. Så lad alle andre løbe forbi dig. Løb begynder med dig!

Skal du med?

Nogle foretrækker at træne alene, mens andre bedst kan lide at træne sammen med nogen. Fordelen ved at løbe sammen er, at man føler lidt mere ansvar. Har du ikke lyst, eller kæmper du dig gennem din løbetur? Så vil din løbemakker hjælpe med at trække dig igennem.

Forkæl dig selv med et nyt outfit

Et nyt sæt løbetøj vil give dig ekstra motivation til at løbe og holde fast i dine gode forsæt og intentioner. Også selvom du måske ikke har lyst til det i en periode. Hos 21RUN finder du løbetøj fra forskellige mærker, og der er noget for enhver smag. Vil du have et farverigt sæt eller stilrent sort? Korte eller lange ærmer?

Shop damerShop herrer

Sikker på vejen

Dagene er kortere i starten af året. Det er mørkt om morgenen, og det bliver mørkt tidligt på dagen. Skal du ud at løbe efter arbejde eller skole? Så er det en god ide at sørge for, at have lys på. I sidste ende gør reflekser og belysning dig mere synlig for de andre trafikanter.

Shop synlighed

Top 10 bedste løbesko

På jagt efter de bedste løbesko for at starte 2024? Vi opdeler disse top 10 i en top 5 over neutrale løbesko og en top 5 over løbesko til overpronation. Og vi forklarer, hvilke løbesko der er de rigtige for dig.

Opdag de bedste løbesko

Track dine fremskridt

Du kan bruge forskellige apps til at se, hvor langt du er med dine forsætter og mål, og til at tracke din træning helt overordnet. Strava er en af de mest udbredte apps i verden til at spore sportspræstationer via GPS. Appen er nem at bruge og passer sammen med næsten alle sportsure. Meld dig ind i vores Strava Club, og del dine løbeture med andre løbere.

Se Strava