Skip to main content

Light up

your run!

Med det rette udstyr kan du blive synlig og sikker når du løber efter mørkets frembrud.

Køb belysning til løb

LYS OG LYGTER TIL LØB

Træning i de mørke timer; tidligt om morgenen eller sent på aftenen – det er bare en del af rutinen for alle, der løbetræner efterår og vinter. Desværre er det ikke alle løberuter, hvor der er godt lys fra gadelamper og lignende, og derudover er det ikke altid, at de andre trafikanter er opmærksomme på os løbere. Derfor er det en god ide at tjekke på forhånd, om du virkelig er synlig i mørket. Mens en slags lygte måske sikrer, at vejen foran dig er godt oplyst, sikrer anden type lygte, at du hurtigt bliver set af billister, cyklister eller andre løbere. Når du vælger belysning til løb, skal du sørge for at tænke på din synlighed i en 360-graders vinkel – du skal være synlig både forfra, bagfra og fra begge sider. Lad os fra 21RUN kaste lidt lys over vores udvalg af lys og lygter til løb: I vores store sortiment af belysning til løb finder du hurtigt lige præcis det, der er bedst til dig og din situation!

Veste

Armbånd

Pandelamper

SE OG BLIV SET

Lys til løbere findes i en lang række forskellige typer og størrelser. De lys vi har her i vores 21RUN-webshop kan opdeles i to hovedkategorier: 1.) Lys, der hjælper dig med at se bedre i mørket og 2.) Lys og tilbehør, der hjælper andre til bedre at kunne se dig.

Af hensyn til din egen sikkerhed er det særligt vigtigt, at andre trafikanter hurtigt og nemt kan få øje på dig. Nogle praktiske ting til dette formål er f.eks. en reflekterende sikkerhedsvest, et LED-armbånd eller en løbevest med integrerede lys eller lygter. Det er selvfølgelig også ret vigtigt at du selv kan se i mørket, så du undgår at snuble over ting som rødder på et træ eller sten. Til dette formål kan en forlygte være en meget stor hjælp.

GATO LED SPORTSVEST

Denne vest bæres let ud over dit løbetøj. De elastiske, komfortable stropper kan justeres så den sidder behageligt. Med sikkerhedsvesten fra Gato er du synlig hele vejen rundt. Vesten har fire hvide lysdioder foran og fire røde lysdioder bagpå.

Shop nu

GATO NEON LED ARMBÅND

Du kan bære LED-lyset på din overarm. Pasformen kan justeres hurtigt og nemt ved hjælp af velcrolukningen. Lyset tåler også regn fra et spontant skybrud, og har to forskellige lysindstillinger.

Shop nu

GATO HIGH-VIX CHEST LIGHT

High-Vix Chest Light er specielt udviklet til løbere. Takket være det genopladelige batteri er dette lys mere bæredygtigt end lys, der leveres med batterier til engangsbrug. Det røde og hvide lys gør det tydeligt for andre trafikanter at se, hvilken retning du bevæger dig.

Shop nu

GATO PANDELAMPE

Det kompakte og lette design af denne pandelampe gør den yderst behageligt at have på. Med dette lys får du godt udsyn, og andre trafikanter vil hurtigt få øje på dig i god tid. Takket være bevægelsessensoren kan lyset nemt tændes og slukkes med en enkelt håndbevægelse.

Shop nu

At oplade eller ikke at oplade?

Det kan være svært at få øje på forskellen mellem disse to veste ved første øjekast. Har du lagt mærke til hvad forskellen er? En af vestene leveres med et genopladeligt batteri, den anden model har engangsbatterier (knapceller). Den genopladelige vest er tilsvarende mere bæredygtig og har den fordel, at du ikke behøver at skifte batterier eller købe nye. Der medfølger et USB-kabel, som du nemt kan genoplade vesten med. Matchende batterier følger med den batteridrevne vest. Uanset hvilken model du vælger, er det vigtigt, at du er tydeligt synlig og sikker på vejen.

Genopladelige vesteIkke-genopladelige veste