Skip to main content

Be as fast as your hero

Verdens største sportsfestival starter snart. En tid, hvor atleter fra hele verden alle yder den ekstra indsats, for at sætte nye rekorder. Et af de store spørgsmål omkring denne begivenhed er: Hvad for noget udstyr har atleterne valgt at tage på?

That world record shoe

I de seneste måneder har der været fokus på løbesko i nyhederne oftere end nogensinde. Højt profilerede modeller som Nike ZoomX Vaporfly NEXT% fik deres debut i talkshows, og atleter, der løb i modeller som adidas Adizero Adios Pro, satte rekord efter rekord. På 21RUN finder du topmodeller til forskellige atletik events, men også til rekordskabende maratonpræstationer. Vi har samlet disse eksklusive løbesko og matchende tøj på denne side.

See Sport Rise

“See Sport Rise”-kollektionen fra adidas inkluderer løbesko og tøj. Ud over de kendte hurtige modeller, præsenterer adidas også Ultraboost 21, Solarboost 3, Solar glide 4 og Supernova-modellerne i det samme hvide og røde farvetema.

Køb løbeskoKøb løbetøj

Fremhævede modeller

Adizero Avanti

Atleter fra adidas, på en mission for at opnå flere medaljer, kan ofte spottes bære den helt nye Adizero Avanti. Disse pigsko er ideelle til løb på mellem- og lange distancer i et hurtigere tempo. Den tynde Lightstrike mellemsål giver et højt energiudbytte, og en yderst lydhør følelse. Den absorberer stød fra landingsfasen, og frigiver energien herfra under afsætningsfasen. På denne måde driver skoene dig fremad med hvert eneste skridt, du tager.

Kommer snart!

Adizero Adios Pro 2

Adios Pro er designet til at løbe maraton, hurtigt. Carbon-pladen under hælen og de carbon-indeholdende EnergyRods er indkapslet i to lag af LightstrikePRO-materialet. EnergyRods er støbt efter fodens form, og afspejler fodknoglerne. De returnerer en enorm mængde energi, og skaber derved en energisk og lydhør afsætningsfase.

4DFWD

Selvom adidas-atleter ikke har denne model på under deres løb og til konkurrencer, er 4DFWD stadig en del af samlingen. Hvorfor? Fordi for atleter er dette deres foretrukne sko til ceremonien i forbindelse med medaljeoverrækkelserne. Ideen bag adidas 4DFWD er at drive dig fremad. Hvis du bruger dem til løb, konverteres det lodrette tryk til vandret kraft. Kort sagt; du oplever et kontinuerligt skub fremad.

Rawdacious

Nike lægger stærkt ud med en omfattende samling. Fra allround løbesko til konkurrence- og pigsko. Og som prikken over i’et, har de også inkluderet et stort udvalg af matchende tøj. I Rawdacious-samlingen finder du den fulde Fast Pack; med Alphafly NEXT%, Vaporfly NEXT% 2, Tempo NEXT% og Pegasus 38. Derudover vil de længe ventede Rawdacious spikes også snart være tilgængelige i vores butik.

Shop Rawdacious PackLæs mere

UDFORSK RAWDACIOUS SPIKES

Zoom Victory 5

800 m til 5 km

Sammen med Air-elementet og carbon-pladen, giver ZoomX-skummet i hælen maksimalt energiudbytte.

ZoomX Dragonfly

1500 m til 10 km

Dragonfly har indbygget Pebax-plade i fuld længde. Data fra hundredevis af løbere blev brugt til at designe pladen. Pigskoene giver en jævn hæl-til-tå-overgang.

Kommer snart!

Air Zoom Maxfly

100 m til 400 m

Disse pigsko brillerer med godt greb og trækkraft. Forfoden har indbygget Air-element. Denne berømte teknologi fra Nike giver en fjedrende følelse under løb.

Kommer snart!

Long Jump Elite

Længdespring

Det bredere design i forfoden giver ekstra stabilitet. En carbon-plade i fuld længde er tilføjet til mellemsålen for at give stabilitet, samt et ekstra kraftfuldt sprint og afsæt.

Kommer snart!

Flere kilometer, flere sko

Verdenen inden for langdistanceløb har gennemgået en revolutionerende udvikling: Carbon! Løbesko belagte med carbon er hurtigt blevet den eneste rigtige maratonsko. Plader i carbon er meget lette og stærke. Takket være den bølgede form giver pladen dig en ekstra impuls under afsætningsfasen. Men det er ikke kun carbon-pladen, der giver en meget lydhør start. Skummet omkring carbon-pladen er lige så vigtigt.

Udforsk vores carbon-kollektion

New Balance FuelCell RC Elite 2

Elite v2 kommer med lidt mere skum i FuelCell-mellemsålen, hvilket øger forfodens højde og hælhøjden en smule. Den tykkere FuelCell-mellemsål på RC Elite v2 giver carbon-pladen mulighed for at gøre en endnu større forskel. Du vil føle dig hurtigere og mere energisk end nogensinde!

HOKA ONE ONE CARBON X 2

HOKA ONE ONE Carbon X2 har en carbon-plade, der er placeret tættere mod ydersålen af skoen. Den er integreret mellem PROFLY-mellemsålen og EVA-ydersålen. Dette giver dig de bedste betingelser for at komme gennem overgangen hurtigt og jævnt, samtidig med at få en stor mængde energi retur.

Saucony Endorphin Pro 2

En carbon-plade er bare et stykke kulstof, hvis ikke det rette skum omgiver den. For at skabe de bedste betingelser for pladen, udviklede Saucony PWRRUN-PB-skummet. Dette skum giver mere dæmpning, og sikrer en behagelig løbeoplevelse. Ydermere er PWRRUN-PB 40% lettere end EVA-materialet, der bruges i mange af Sauconys andre løbesko.