Skip to main content

New: Nike rawdacious

En af de største konkurrencer i sportens verden er lige om hjørnet. I forbindelse med dette præsenterer Nike nu en helt ny kollektion. Topmodeller som Vaporfly, Pegasus og Zoom Victory er en del af Rawdacious Pack og er på gaden nu.

Køb nu!

Nike Air Zoom
Alphafly Next%

Velegnet til midt- og forfodsløbere – og til hurtige løb på de lange distancer. Sammen med ZoomX-skummet og Zoom Air pods sikrer en fuld carbon plade en kraftfuld oplevelse ved hvert eneste skridt.

Shop til kvinder

HERREUDGAVE KOMMER SNART!

Nike Air ZoomX
Vaporfly Next%

Selvom Vaporfly NEXT% ikke kan følge med den ekstremt hurtige Alphafly, er det uden tvivl stadig en af de hurtigste konkurrence-løbesko i verden. Vaporfly Next% er efterfølgeren til Nike Vaporfly 4% Flyknit, og blev udviklet til at sætte nye rekorder i maratonløb.

Shop til kvinderShop til mænd

Nike Air Zoom
Tempo NEXT%

Denne løbesko blev til på baggrund af megen efterspørgsel. Mange atleter ønskede en træningssko, der var sammenlignelig med Vaporfly og Alphafly. Tempo NEXT% opfylder netop disse krav. Mens du bruger dine Vaporfly eller Alphafly til konkurrenceløb, kan du bruge Tempo NEXT% til dine hurtige træningspas og tempoløb.

Shop til kvinderShop til mænd

Nike ZoomX Invincible
Run Flyknit

Denne sko er ideel til at de længere distancer. Mellemsålen med ZoomX-skum er yderst lydhør og let. Dette materiale bruges også i den legendariske Nike Vaporfly. Det returnerer enormt meget energi, og springer tilbage til sin oprindelige form ved hvert eneste skridt.

Shop til kvinderShop til mænd

Nike Air Zoom
Rival Fly 3

Specielt udviklet til træning og konkurrencer! Denne model bruger en blødere version af Chushlon Foam – så skoen giver bedre dæmpning end forgængeren. Sammen med Air Zoom-delen under forfoden giver den dig en lydhør, nærmest fjedrende løbeoplevelse.

Shop til kvinderShop til mænd

Nike Air Zoom
Pegasus 38

Pegasus er Nikes mest berømte model inden for løbesko. Skoen er ideel til dine daglige løbeture og er også fantastisk til udholdenhedsløb. Takket være deres alsidighed kan du nyde god komfort på både afslappede såvel som hurtige løbeture. Og du kan selvfølgelig også roligt øge tempoet, når du ønsker det.

Shop til mænd

Kommer snart til kvinder

Determination in motion.

Rawdacious Pack er ikke kun hurtige, komfortable sko til løb på asfalteret vej. De meget roste og meget populære pigsko er også en del af denne kollektion.

Nike Zoom Victory

Udviklet til hurtige hastigheder og distancer fra 800 meter til 5 kilometer. ZoomX-skummet i hælen i kombination med Air-delen sikrer maksimalt energiudbytte. Ydersålens design er baseret på data fra hundredevis af løbere. Dette har resulteret i et mønster, der giver optimalt greb og trækkraft.

Køb nu!

Nike ZoomX Dragonfly

Specielt udviklet til distancer fra 1500 meter til 10 kilometer. Dragonfly har indbygget Pebax-plade. Denne plade i forfoden er baseret på data indsamlet blandt mange løbere. Piggene sikrer en jævn overgang ved hvert skridt.

KOMMER SNART!

Nike Air Zoom Maxfly

Disse pigsko er ”all about speed”. Dette gør Maxfly særligt velegnet til hurtige sprint fra 100 til 400 meter, men også til hækkeløb. Piggenes kendetegn er greb og trækkraft. Der er et Air-element indbygget i forfoden. Denne velkendte Nike-teknologi giver dig en nærmest hoppende følelse under løb.

KOMMER SNART!

Nike Air Zoom
Long Jump Elite

Specielt udviklet til længdespring. Long Jump Elite hjælper dig med at nå maksimal hastighed fra starten til dit afsæt. Det brede design i forfoden giver dig ekstra stabilitet. Den gennemgående carbon plade bidrager også til stabilitet, når du sprinter og sætter af.

KOMMER SNART!

Fuldend looket

Rawdacious-kollektionen inkluderer også løbetøj. De forskellige dele konstrueret i lette materialer sikrer, at du kan performe optimalt på dine hurtige løb eller sprint. Tøjet er ofte inspireret af Nikes AeroSwift-teknologi, som sikrer en tæt pasform, og giver dig fri bevægelighed.

Se udvalg til kvinderSe udvalg til mænd

Emotion in motion.

Shop Rawdacious Pack