Skip to main content

logo asics

ASICS Novablast 4

Add bounce to every step

Shop dameShop herre

From average to energised

Er du på udkig efter en allround løbesko med en hurtig profil? Så er Novablast 4 fra ASICS lige noget for dig. Med en opdateret overdel og FF Blast Plus Eco Foam er Novablast 4 ikke blot blevet meget blødere, men har også bedre dæmpning og energireturnering. Derudover sikrer løbeskoens geometri, at du bliver drevet fremad – perfekt, til når du for eksempel vil løbe hurtigere.

Energisk dæmpning

Den energiske FF Blast Plus Eco-dæmpning har ekstra fleksibilitet med et lavere CO2-fodaftryk. Fremstillet af i gennemsnit 20% biobaserede materialer fra bæredygtige kilder.

Ny geometri

En ydersål inspireret af trampolinen, samt ekstra greb sikrer maksimal affjedring ved hvert skridt. Mellemsålens geometri, hvor hælen er let hævet, sikrer en jævn afvikling.

Blød pasform

Overdelen i Engineered Woven-materiale er let og lavet i ét helt stykke. Det betyder, at den er helt sømløs og har en god strækbarhed for optimal komfort.

Move your mind with ASICS

ASICS NOVABLAST 4 – ENERGISK OG KRAFTFULD TIL ENHVER LØBETRÆNING

Hvert år venter mange løbere spændt på den nyeste udgave af Novablast, og nu er den her endelig. Novablast er en populær tempo-sko, fordi den er let og giver følelsen af, at du løber på en trampolin. Vil du vide mere om, hvad vores eksperter synes om den nyeste Novablast?

Læs vores review
ASICS Novablast 4

Dame

Shop nu
ASICS Novablast 4

Herre

Shop nu