Skip to main content

Speed up to slow down

ASICS Fujitrail Collection

Fart giver os mulighed for mentalt at koble af. Når dine ben sætter tempoet op, sætter dit hoved farten ned. Oplev den nye Fujitrail-kollektion. Inspireret afFuji-bjerget og ASICS' japanske historie.

En hurtig løbetur for at lade hjernen koble af – intet føles bedre.

Vil du vide, hvilken trailsko der passer bedst til dig, eller hvilket tøj eller udstyr du virkelig har brug for? Denne købsguide er her for at hjælpe dig med at vælge det bedste udstyr, så du kan klare enhver udfordring.

Se købsguide

ASICS Fuji
Speed 
2

ASICS Fuji Speed 2 er et rigtig godt valg til løb og hurtig træning på stierne. Ud over at være en fantastisk racersko med carbon, er Fujispeed 2 også ideel til længere udholdenhedsløb i et hurtigere tempo.

ASICS Fuji
Lite 
4

Til fans af en let trailsko med god støddæmpning er der Fuji Lite 4. Den lette overdel i Fuji Lite 4 er lavet af slidstærke materialer. Det gør skoen velegnet til korte løbeture ude i naturen eller trailløb i et lidt hurtigere tempo.

Aerodynamisk tøj

Når man løber terrænløb, skal man altid forholde sig til skiftende vejrforhold, så det er vigtigt at være godt forberedt. Og har man planer om en tur med mange højdemeter, vil man helst skære mest muligt ned på vægten. ASICS tøj til trailløb er åndbart, har masser af muligheder for at opbevare ting, er let i vægt og beskytter dig mod vind og regn.

Shop ASICS Fujitrail kollektionen

Trail damer

Trail herrer