Skip to main content

SIG HEJ TIL FANTASTISK ENERGIUDNYTTELSE

adidas Ultraboost 21

out now!

The Ultraboost feel

Energi var bare energi – indtil Ultraboost 21 blev lanceret. adidas Ultraboost 21 er neutrale, allround løbesko, der er ideelle til de daglige løb.

Primeknit+

Primeknit+ overdelen er lavet af adidas Primeblue-materiale. Primeblue består af 90% af genbrugsmaterialer og er en del af adidas’ mission om at reducere den påvirkning, deres produktionsproces har på miljøet. High Performance-overdelen er udført i seamless materiale, som gør skoene ekstra behagelige.

Mere Boost, Mere energi

Mellemsålen har 6% mere Boost-materiale og sikrer dermed, at du får en endnu bedre føling end nogensinde før. Linear Energy Push-systemet er nu tilføjet til forfoden. Denne nye tilføjelse til Ultraboost 21 øger stivheden i både for- og midtfod, som gør, at der frigøres ekstra energi ved hvert trin, du tager.

Fantastisk Greb

Ydersålen er udført i gummi fra dækgiganten Continental. Sammen med StretchWeb-teknologien gør dette ydersålen meget holdbar og giver ekstra greb. Ved at anvende en kombination af Primeblue-materiale og Continental gummi, reducerer adidas påvirkningen af miljøet. Skoene hjælper ikke kun til at dine løb bliver mere komfortable, du hjælper også med at beskytte naturen.

Tech-talk

Sig hej til Ultraboost 21

Ultraboost 21 er opbygget med syv hoveddele, der alle bidrager til skoens succes. Er du nysgerrig for at se, hvilke teknologier der er i skoen? Se videoen nedenfor!

Play Video

Læs mere!

a life on high energy

adidas gik på jagt efter at en sko, der tilbød den perfekte balance mellem vægt, støtte og lydhørhed. Ved at tilføje ekstra Boost-dæmpende materiale ved hælen øger Ultraboost 21 den energi, der returneres gennem overgangen fra hæl til tå, samt ved startfasen. Det nye Linear Energy Push-system øger stivheden i midt- og forfod, hvilket kommer dig til gode, når du øger tempoet i dine daglige løbeture.

Læs mere i vores blog
Shop

adidas Ultraboost 21

Køb nu
Outfit

Finish your look

Køb nu