Skip to main content

Adidas Ultraboost 21: Stil den nyeste version af skoen ved siden af den originale Ultraboost, og man vil knapt nok kunne genkende modellen. Den originale Ultraboost var et kæmpe hit. De neutrale løbesko var ikke bare elsket af mange byløbere, men blev også yderst populære som fritidssko. Det tog adidas nogle år at udgive Ultraboost 19 (den næste model i rækken efter den originale Ultraboost). Men nu er den meget populære model tilbage i rampelyset. Modellen har fået et nyt look til det nye år, 2021.

Køb Ultraboost 21

Den originale Ultraboost var e kæmpe hit, og dens succes skyldtes til dels dens enkelhed. Modellen bestod af kun få elementer, som alle var velkendt fra andre modeller. Det stilfulde udseende, det behagelige step-in og den lethed, som skoene kunne tages på og af med, gjorde adidas Ultraboost meget populær hos den brede befolkning. Men adidas ønskede at ændre deres kurs: Selvom skoen var populær som en afslappet sko, var Ultraboost først og fremmest en løbesko. Følelsen og looket af en løbesko er blevet fremtonet i skoen, hvilket tydeligt afspejles i designet af den nye adidas Ultraboost 21.

ADIDAS ULTRABOOST 21 
I DETALJER

Se de unikke egenskaber for disse sko

adidas Ultraboost 21
Overdel produceret af 90% genbrugsmaterialer
6% mere Boost støddæmpende materiale
”Linear Energy Push System” for øget afstivning og genvinding af energi

Feeling Good

Som nævnt før, bruger adidas deres omfattende viden og data om løb, og benytter sig af dem i både design og sammensætning af Ultraboost. Den nye Ultraboost 21 har gennemgået betydelige ændringer. Udover udseendet, der afspejler løb mere og mere, giver skoene dig også en ny ”feel good” fornemmelse. Adidas har forpligtet sig til at bevare miljøet ved hjælp af bæredygtige og miljøvenlige materialer. Gode ​​eksempler på dette er brugen af ​​adidas Primeblue-materialet samt ​​Parley Ocean Plastic; begge materialer er et kæmpe skridt i retning af en komplet produktionsproces i et cirkulært system. Den øvre del på den nye adidas Ultraboost 21 er lavet af 90% genbrugsmateriale. Som løber ved du, hvor godt det føles at tage ud på dine løb i naturen: Den friske luft, den grønne skov og udsigten hen over en klar sø eller en grøn bakke; de bidrager alle til charmen ved løb i naturen. For at mindske miljøpåvirkningen og hjælpe med at fremme bevarelsen af vores ​​natur, har adidas i stigende grad forpligtet sig til at bruge genbrugsmaterialer.

adidas Ultraboost 21 tying laces
adidas Ultraboost 21 runner

Less is More

Ultraboost 21 bygger videre på sine forgængeres simple ideal. I stedet for at tilføje en masse glimmer og pynt, valgte adidas at fokusere på de syv dele, der udgør kernen af denne skos succes; de gik ud fra ”less is more” princippet. Dette afspejles tydeligt i, hvordan de har sammensat skoen.

Overdelen er lavet af ét enkelt stykke materiale, og er derfor udført i et fuldstændigt seamless design. Dette betyder, at du ikke oplever irritation fra syninger eller bliver frustreret over en flap, der glider ned i skoen fortil. Snøresystemet er simpelt, men funktionelt. Hælen er ligeledes udført i et enkelt stykke materiale, og holder din hæl stabil og på plads under dine løbeture.

Hvis der er noget, man hurtigt vil lægge mærke til, er det tykkelsen på skummaterialet i mellemsålen ved hælen. Ultraboost ville ikke være Ultraboost, hvis den ikke indeholdt sål i Boost-materiale. Det tykke lag skum ved hælen er udelukkende udført i dette støddæmpende materiale, og indeholder 6% mere Boost end sine forgængere. Boost-skummet er kendt for sit høje energiudbytte og høje støddæmpningsniveau. Fordi skummet er slidstærkt, holder det også i lang tid. Hvis du allerede er Ultraboost-fan, kommer du muligvis til at skulle vænne dig til det nye look, men der er god grund til, at det ekstra skum er tilføjet til denne udgave.

MERE RESPONS OG FØLING

Ultraboost 21 er udviklet med føling og respons i tankerne. Ved at tilføje ekstra Boost- materiale i hælen, vil du også kunne bringe mere energi til dine overgangs- og afsætningsfaser. Det nyligt tilføjede Linear-Energy-Push (LEP)-system bidrager yderligere hertil. Dette system øger stivheden i midt- og forfoden. Hvor Ultraboost 20 måske har været lidt for ‘blød’ for mange løbere, føles UB21 stivere. Dette er især gavnligt, når du øger tempoet på dine daglige løbeture. Sammen med Boost-skummet omdanner LEP-systemet påvirkningen under landing til energi, som du genvinder ved næste afsæt. Synes du, at UB20 var for blød? Så vil du synes bedre om UB21. Ideen bag det nye design er at øge genvunden energi, og give dig en mere energisk løbeoplevelse. Den mere energiske oplevelse vil motivere dig til mere action i dagligdagen.

adidas Ultraboost 21 White

“How easy do you want a hard thing to be?”

Er det overhovedet muligt at få for meget støddæmpning i en sko? De ekstra 6% Boost-materiale gør en stor forskel for looket af Ultraboost skoen. Du undrer dig sikkert over, om det virkelig er nødvendigt med al den ekstra dæmpning. Det, vi med sikkerhed kan sige er, at den ekstra mængde Boost vil give dig mere energi til at yde ekstra til det sidste. Tænker du, at det er for meget Boost til dig? I så fald kan du altid holde dig til Ultraboost 20, som stadig er tilgængelig.

Køb Ultraboost 21

Målstregen

Adidas Ultraboost 21 har gennemgået en større forandring. Ikke kun i de materialer der anvendes, men også i både udseende og følelse. Det hele handler om den energiske følelse. Hvis man kigger på støddæmpningsniveauet, kan Ultraboost sammenlignes med ASICS Gel Nimbus og HOKA ONE ONE Bondi. Men når det kommer til energiudbytte, er modellerne vidt forskellige. UB21 scorer langt højere i energiudbytte. Har du en mere miljøbevidst livsstil, og tænker du over din miljømæssige belastning eller dit forbrugs- og affaldsmønster? Så passer adidas UB21 perfekt til din livsstil.

Vil du vide mere? Køb den nye adidas Ultraboost 21 her. Har du stadig spørgsmål om Ultraboost? Tøv endelig ikke med at kontakte vores kundeservice.

Tekniske Spicifikationer
Forskydning
10 mm
Vægt mænd
ca. 340 gram (US 9)
Vægt kvinder
Ukendt
Type løber
Neutrale løbere
Type sko
All-round løbesko
Ny!

adidas
Ultraboost 21

Kvinder & Maend

Køb nu
FORRIGE UDGAVE

adidas
Ultraboost 20

Kvinder & Mænd

adidas Ultraboost 20
Køb nu
SE OGSÅ

Alle
adidas Sko

OVERSIGT

Udforsk alle sko