Skip to main content

Supercomfort. Supernova.

adidas Supernova

Shop dameShop herre

De rette ingredienser, understøttet af 75 års ekspertise inden for løbedesign, 5-stjernet komfort.

Vi ved, at hvis dine sko ikke er behagelige nok, risikerer du ikke blot at blive skadet, men det kan også sætte en dæmper for nydelsen på dine løbeture. Som et resultat af deres ekspertarbejde har adidas med Supernova samlet flere teknologier, der muliggør en oplevelse af høj komfort, uanset løbesessionen.

Udforsk den nye Supernova-kollektion

Supernova Rise

Den trofaste easy trainer med velbalanceret komfort og støtte, både i forhold til støddæmpning og pasform.

Shop Supernova Rise

Supernova Solution

En ny balance mellem komfort og støtte, skræddersyet til dem, der gerne vil have lidt ekstra stabilitet under deres daglige løbeture.

Shop Supernova Solution

Supernova Stride

Let komfort og støtte, letter overgangen fra hæl til forfod og bevarer en perfekt pasform ved hvert eneste skridt.

Shop Supernova Stride

Dreamstrike+

Et 20% biobaseret superskum skabt ud fra en skræddersyet formel til hverdagsløberen. Superskum, der giver uovertruffen komfort og støddæmpning til dine daglige løbeture.

Support Rod System

Et innovativt støttesystem indlejret i ydersålen, der giver stabilitet og en velbalanceret støtte til de daglige løbeture.

Say hello to unparalleled comfort

Den helt nye adidas Supernova-kollektion består af tre modeller af allround-løbesko, der er designet til hverdagens løbeture på almindelige veje. Designet til løbere, der foretrækker at løbe i deres eget tempo, uden nødvendigvis at have et større fokus på hastighed. Hører du til denne gruppe af løbere, og vil du vide mere om denne daily trainer? Vi fortæller dig alt om adidas Supernova-kollektionen af løbesko og hjælper dig med at vælge den sko, der passer bedst til dig!

adidas Supernova Rise

Dame

Shop nu
adidas Supernova Rise

Herre

Shop nu