Skip to main content
adidas Supernova
adidas Supernova

Review

adidas Supernova-kollektion – komfort og støtte til dine daglige løbeture

Den helt nye adidas Supernova-kollektion indeholder tre modeller af allround-løbesko, der er designet til hverdagens løbeture på almindelig vej. adidas Supernova Rise er den første model, der lanceres i denne kollektion, efterfulgt af Supernova Stride og Supernova Solution. Disse løbesko er designet til løbere, der holder deres eget tempo, og ikke er fokuseret på hastighed. Hører du til denne gruppe af løbere, og vil du vide mere om disse modeller af daily trainers? Vi deler alt det, vi ved om adidas Supernova-kollektionen af løbesko, og hjælper dig med at vælge den sko, der passer bedst til dig!

adidas Supernova til dameradidas Supernova til herrer
adidas

3funktioner i adidas Supernova-kollektionen

Opsomming 1

Du er nybegynder eller øvet løber, og du er på udkig efter en komfortabel allround løbesko (Supernova Rise)

Supernova Rise er en allround løbesko til hverdagstræning, som er velegnet til både nybegyndere og øvede løbere. Kombinationen af let, blød dæmpning og masser af støtte gør det muligt for nybegyndere at komme sikkert i mål, og for de mere øvede løbere at tilbagelægge rigtig mange kilometer i høj komfort. Den superbløde, åndbare overdel på Supernova Rise giver dig den komfort, du har brug for både under din daglige løbetur og under f.eks. en bootcamp-session, hvor du også kan lave squats og andre styrkeøvelser uden problemer takket være skoens brede base og støtte.

Opsomming 2

Du er på udkig efter en prisvenlig og komfortabel allround løbesko til din daglige træning (Supernova Stride)

Allround-løbeskoen Supernova Stride er den lidt billigere version af Supernova Rise. Denne sko er designet med stort fokus på komfort under den daglige træning. Takket være den lette, bløde og åndbare overdel og sål med tekniske støddæmpningsmaterialer giver Supernova Stride en super komfortabel løbeoplevelse. Denne sko giver også tilstrækkelig støtte til nybegyndere eller øvede løbere, der leder efter en pålidelig træningspartner til en overkommelig pris.

Opsomming 3

Du er på udkig efter en allround løbesko med lidt mere støtte til de lange udholdenhedsløb (Supernova Solution)

Supernova Solution er en allround løbesko, der også er den mest støttende model i kollektionen. Det er den ideelle sko til øvede løbere, der ikke kun søger komfort, men også lidt ekstra støtte til deres daglige løbetur. Supernova Solution har den samme kvalitetsstøddæmpning som Supernova Rise, men den guider din fod lidt mere i overgangen fra hæl til tå. Det øger ikke blot komforten, men giver også en mere stabil løbeoplevelse, hvilket er behageligt og et must under de lange udholdenhedsløb. Med mere støtte til din fod bliver du ikke så hurtigt træt og kan fortsætte med at løbe i længere tid.

adidas Supernova
adidas Supernova Stride
adidas Supernova
“Supernova-kollektionen er starten på en ny æra for adidas, når det gælder allround-løbesko. Lettere, blødere og med mere energireturnering, til hver eneste løbetur!”

Daan Glorie – Produktekspert

Vidste du…

For de tre løbesko i Supernova-kollektionen er mindst 70% af overdelen produceret af genanvendte og bæredygtige materialer? Mærket adidas forsøger at bruge så lidt plastik som muligt i deres skoproduktion, og dermed sætte en stopper for plastikaffald i naturen.

adidas Supernova-kollektionen i detaljer

adidas Supernova
Let og åndbar overdel

af Engineered Sandwich Mesh for komfort og støtte

DREAMSTRIKE + mellemsål

med et let og slidstærkt skum til komfort og støtte

Support Rods

for ekstra støtte

ADIWEAR slidstærk ydersål

giver et godt greb og forlænget holdbarhed

Hvad er ideen bag adidas Supernova-kollektionen?

Den helt nye adidas Supernova-kollektion er det endelige resultat af en længere undersøgelse, som mærket gennemførte blandt en gruppe på 1.300 kvinder, der angav, at de fandt ‘komfort’ og ‘støtte’ til at være de vigtigste elementer i en sko til deres daglige træning. Med hverdagsløberne og deres behov i tankerne har adidas udviklet de tre nye Supernova-modeller. I den forbindelse har adidas ladet sig inspirere af innovationerne i Adizero-skokollektionen, såsom Lighstrike Pro superfoam og Energy Rods, som er blevet tilpasset brugen i den daglige træning.

3funktioner i adidas Supernova-kollektionen

Opsomming 1

DREAMSTRIKE+-mellemsål

De tre Supernova-skomodeller indeholder det nye Dreamstrike+-skum, som er inspireret af Lightstrike Pro-skummet, der bruges i Adizero-skokollektionen – men dette skum er fastere for at give mere støddæmpning og støtte. Hele mellemsålen i Supernova Rise og Solution består af dette nye skum. I Supernova Stride bruges det kun i forfoden, og resten af mellemsålen er lavet af EVA-materiale af høj kvalitet.

Opsomming 2

Support Rods (Supernova Rise og Solution)

Supernova Rise og Solution er begge udstyret med Support Rods. Denne teknologi er udviklet ud fra fodens fysiologi i bevægelse og består af støtterør, der guider foden i overgangen fra hæl til tå. Det resulterer i en optimal afvikling af foden med minimalt energitab. Support Rods i Supernova Solution er lidt anderledes end dem, der er i Supernova Rise: De to centrale rør er forbundet for at give ekstra støtte. Det gør ikke bare afviklingen mere jævn, men også mere stabil, så du kan løbe endnu længere med disse sko.
Support Rods er inspireret af Energy Rods fra Adizero-kollektionen til fremdrift og giver ekstra støtte i Supernova-skoene.

Opsomming 3

ADIWEAR-ydersål

Alle 3 modeller i Supernova-kollektionen er udstyret med ADIWEAR-ydersålen. Det er en slidstærk sål med en bred base, som gør det muligt at tilbagelægge rigtig mange kilometer uden problemer. Sålen har særlige slagzoner i de områder, hvor der normalt er meget slid. Du har et fremragende greb i alle retninger.

adidas’ kollektion af allround løbesko

Hvilken adidas allround løbesko er den rette til dig? Vores skomatrix nedenfor hjælper dig med at træffe dit valg.
Er du nybegynder eller løber du regelmæssigt og leder efter en sko med god støddæmpning, som også giver støtte til din fod? Så skal du vælge Supernova Rise. Denne sko har en god balance mellem komfort og støtte, så du kan løbe så ofte, du vil uden bekymringer. Har du brug for lidt mere støtte til din daglige træning og de længere udholdenhedsløb? Så anbefaler vi Supernova Solution. Denne sko er ikke kun behagelig, men sikrer også optimal afvikling ved at holde din fod centreret. Det sparer energi og giver dig mulighed for at løbe længere i dit eget tempo. Er du lige begyndt at løbe, og leder du efter en god sko, der er komfortabel, støttende og til en god pris? Så skal du vælge Supernova Stride, den billigste model fra Supernova-kollektionen. Det er den ideelle sko til alle dine daglige træningspas.

Test af adidas Supernova-kollektionen

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Læs Camille Cholbi og Daan Glories resultater her.

Camille Cholbi
Daan Glorie 21Run

Camille Cholbi & Daan Glorie

Produktesperten

Camille Cholbi
Daan Glorie 21Run

Camille Cholbi & Daan Glorie

Produktesperten

Tekniske specifikationer adidas Supernova-kollektionen

Fit

Stride

“Denne sko føles meget fast omkring mine fødder, lige fra jeg har taget den på. Hælkappen er indvendigt forstærket, skotungen er ikke fastgjort til skoen, og forfoden er relativt smal i forhold til Solution. Jeg synes også, at skoen er overraskende åndbar på trods af den dobbeltlagede mesh-overdel. Har du tendens til at glide ud af hælen, er det intet problem. Snørebåndene er lange nok til at anvende den såkaldte “heel lock” i skoen.”

adidas Supernova Stride
Solution

“Pasformen på denne sko minder om den i Supernova Rise. Denne hælkappe har også en dejlig blød polstring, skotungen er relativt tyk, og forfoden er bred nok til at mine fødder fint kan udvide sig under løb. For mit vedkommende kunne skotungen godt have været lidt tyndere for åndbarhedens skyld. Omkring midtfoden sidder skoen lidt strammere til, så foden ikke glider rundt. Ellers har jeg intet at dårligt at sige til overdelen, da skoen bare er super behagelig. Bestil i øvrigt løbesko i din normale størrelse, da denne model sidder som en almindelig adidas-løbesko.”

adidas Supernova Solution

Stride

Stride

“Til prisen er det, du får ganske imponerende. Skoen føles let på mine fødder, og afviklingen er meget jævn. Stødabsorberingen har en fin balance, da den ikke er for blød, men heller ikke for hård. Dette er en ideel løbesko til din daglige 5 eller 10 km udholdenhedstur. Forfoden er fleksibel, hvilket er rart, hvis du vil øge tempoet undervejs. Der er fast gummi på hælen, så jeg forventer, at du vil kunne løbe rigtig mange kilometer i denne allrounder.”

adidas Supernova Stride
Solution

“Dette er den mere stabile bror til Supernova Rise, og det kan mærkes på flere måder. Støddæmpningen, afviklingen og grebet er det samme som i Rise. Det er alt i alt en super lækker og fleksibel udholdenhedsløbesko, som du kan gå i mange retninger med; udholdenhed, interval eller din lange løbetur om søndagen. Den store forskel ligger i stabiliteten fra hælen og ned. Jeg testede blandt andet skoen under min fredagstræning. Den dag er jeg ofte træt efter den 17 km lange udholdenhedstur, jeg løber om torsdagen. Jeg synes det var rart med en mere stabil sko på grund af mine trætte ben. Desuden er der en diskret stabilitet fra hælen, som jeg heldigvis ikke mærkede så meget til.”

adidas Supernova Solution

Hvem er skoen til?

Stride

“Jeg vil særligt anbefale Supernova Stride til dem, der gerne vil i gang med at løbe igen, eller som vil bygge op til 5 km-distancen. Du behøver ikke at gå efter de dyreste løbesko lige med det samme, når du starter op. Prøv dem af, og se, om du kan lide den først. Støddæmpningen er velbalanceret og føles stabil, når man løber i forskellige tempi.”

Solution

“Jeg kan anbefale denne sko til både neutrale løbere og løbere med overpronation. Den lette støtte er virkelig rar, hvis du er træt efter en lang arbejdsdag, eller hvis dine ankler har tendens til at synke lidt indad. Med Supernova Solution får du en ægte allrounder. Supplér med en konkurrencesko, og din sko-rotation er komplet. Skoen føles fjedrende og let, især for en stabilitetssko.”

adidas Supernova

Slutspurten

adidas Supernova-kollektionen er et rigtig godt eksempel på mærkets evne til at benytte de teknologiske fremskridt inden for konkurrenceløb og hastighed, og overføre dem til allround løbesko.
De tre nye Supernova-modeller giver både nybegyndere og øvede løbere mulighed for at træne med nogle rigtig gode sko. Det er ikke de hurtigste sko, men du kan sagtens bruge dem til intervaltræning. De hurtigste sko finder du i adidas Adizero-kollektionen.

Er du lige så begejstret som os? Så tag et kig på Supernova-kollektionen i vores webshop. Sidder du tilbage med spørgsmål? Så kontakt en af vores produkteksperter via vores kundeservice.