Skip to main content

adizero. made to win.

Udforsk adidas Adizero-familien

Adizero til dameAdizero til herre

ADIZERO IS MADE TOGETHER WITH THE FASTEST ATHLETES, EMPOWERING ALL ATHLETES TO GO FOR THEIR OWN FASTEST.

adizero Prime X 2 STRUNG

ILLEGALLY FAST

Prime X 2 Strung er fyldt med innovativ teknologi og er designet uden begrænsninger fra de internationale maratonregler. Denne højtydende racersko tilbyder en kombination af banebrydende funktioner med fuld fokus på den optimale præstation: det perfekte match til løbere, der ønsker at yde deres absolut bedste.

Shop Prime X 2 STRUNGLæs mere

WORLD RECORD BREAKER

adizero Adios Pro 3

Adizero Adios Pro 3 er designet til at slå rekorder. Uanset om det er din personlige rekord eller måske endda en verdensrekord. Med to lag Lightstrike Pro-skum og EnergyRods for den bedste løbeoplevelse på lange distancer.

Shop Adizero Adios Pro 3Læs mere

for shorter distances

adizero Takumi sen 10

Specielt udviklet til landevejsløb af kortere distancer. Fordi hastigheden er højere end ved et maraton, og du ikke behøver at holde tempoet højt i så lang tid. Kombinationen af Lightstrike Pro og EnergyRods giver en let og responsiv afvikling.

Shop Adizero Takumi Sen 10Læs mere

Train to be your best

adizero Boston 12

High-performange race-tech i en specialiseret træningssko til lynhurtig tempotræning. Boston 12 er fyldt med innovative teknologier, der hjælper løbere i alle tempi og på alle distancer med at opdage deres fulde potentiale.

Shop Adizero Boston 12Læs mere

adizero løbetøj

Race without distractions

Det essentielle løbeudstyr og -tøj til den store løbedag. Den åndbare, slanke pasform sikrer, at du kan fokusere fuldt ud på at løbe. Sammensæt dit outfit lag på lag ved at kombinere med en letvægtsjakke eller vest med halv lynlås til de koldere dage.

Shop damerShop herrer