Skip to main content

MOVE YOUR MIND WITH ASICS

ASICS Fujitrail Collection

Gennem fart kan vi slappe af. Når dine fødder øger hastigheden, sænker dit hoved tempoet på tankerne. Oplev den nye Fujitrail-kollektion. Inspireret af Mount Fuji og ASICS' japanske historie.

Udforsk den nye Fujitrail-kollektion

Lad dig inspirere af den nyeste ASICS Fujitrail-kollektion. Med de nyeste modeller af sko, tøj og tilbehør kan du starte ethvert eventyr med selvtillid. Trailrunning er en sport, hvor eventyr og innovation mødes. Oplev, hvordan de avancerede teknologier i ASICS Fujitrail-kollektionen kan hjælpe dig gennem ethvert terræn.

Se ASICS Fujitrail-kollektionen

ASICS Fuji
Lite 
5

Til dem, der er fan af en let trailsko med god støddæmpning er der Fuji Lite 5. Med et letvægtsdesign og responsiv støddæmpning giver denne sko maksimal hastighed og komfort på alle underlag. Det gør skoen velegnet til korte ture eller trailløb i et lidt hurtigere tempo.

ASICS Fuji
Speed 
3

Oplev den ultimative løbeoplevelse med ASICS Fuji Speed 3. Disse innovative løbesko er specielt designet til hastighed og komfort i ethvert terræn. Med maksimal støddæmpning og fremragende greb er de perfekte til både asfalt og grusstier.

ASICS Metafuji

Mød den nye ASICS Metafuji, den ultimative løbesko til trail- og offroad-eventyr. Denne banebrydende sko giver overlegen stabilitet og greb, i selv det mest ujævne terræn. Metafuji er designet til løbere, der ønsker at skubbe grænser og gå enhver udfordring i møde.

En hurtig løbetur for at tømme hovedet for tanker – nothing feels better.

Vil du blive klogere på, hvilke trailsko der passer bedst til dig, eller hvilket tøj du virkelig har brug for? Denne købsguide er her for at hjælpe dig med at vælge de bedste produkter, så du kan tackle enhver udfordring.

Se købsguiden

Aerodynamisk tøj

Når man løber terrænløb, skal man ofte forholde sig til skiftende vejrforhold, og så det er super vigtigt at være velforberedt. Når man skal overvinde mange højdemeter, vil man desuden gerne bære så lidt vægt som muligt. ASICS trailtøj er åndbart, har masser af muligheder for at bære ting, er let og beskytter dig mod vind og regn.

Shop ASICS Fujitrail-kollektionen

Trail dame

Trail Herre