Skip to main content

Review

On Cloudvista 2 og Cloudvista 2 Waterproof – topmodellerne af all-terrain-sko 

To nye Cloudvista-modeller fra On: On Cloudvista 2 og den vandtætte version On Cloudvista 2 Waterproof! Denne lette allround trailsko er blevet fuldstændig redesignet for at give hybridløbere endnu mere sjov på løbeturene. Takket være en opdateret overdel, en nydesignet mellemsål og endnu mere greb er On Cloudvista 2 mere adræt og modstandsdygtig end nogensinde! Vil du vide mere om disse sko? Så læs med i denne blog, og gør dig klar til dit næste udendørs eventyr!

Hvad er nyt?

    • Overdel: Forbedret pasform og lettere, mere holdbar konstruktion.
    • Mellemsål: Nyt speedboard-design og stærkere rocker-form
    • Ydersål: Nyt Missiongrip-gummi og omarbejdet profil med et grovere og mere modstandsdygtigt mønster.

On Cloudvista 2 (WP) er tilgængelig fra den 8. august.

Shop dame-modelShop herre-model

3Grunde til at On Cloudvista 2 og Cloudvista 2 WP er den rette sko til dig

Opsomming 1

Du vil løbe terrænløb på korte og mellemlange distancer

Er du vild med trailløb og leder du efter en allroundsko som du kan bruge på både vejen og stierne? On Cloudvista 2 er den ideelle sko til dine korte og mellemlange hybridløb. Takket være kombinationen af Helion-superfoam og CloudTec-teknologi i mellemsålen får du en afbalanceret støddæmpning der giver masser af respons på vejen og mere fleksibilitet på ujævne overflader. Derudover har ydersålen det nye Missiongrip-gummi med godt greb og en opdateret sål med et grovere og mere modstandsdygtigt mønster med knopper i forskellige former. Det giver dig perfekt greb på våde og glatte veje samt sand-, græs- og grusstier. Tag på nye eventyr med On Cloudvista 2!

Opsomming 2

Du er på udkig efter en letvægtssko der er komfortabel og dynamisk

Cloudvista 2 er en af de letteste trailsko fra On. Det betyder at du kan nyde behagelige løbeture uden følelsen af tunge sko på fødderne! Den ultralette overdel gør skoen virkelig komfortabel. Du er også garanteret en blød landing takket være den unikke CloudTec-teknologi som absorberer både de vandrette og lodrette stød der opstår under løb for at reducere muskeltræthed. Desuden er sålens rocker-form forstærket for at give bedre afvikling til forfoden og mere fleksibilitet. Designet af Speedboardet plastpladen i mellemsålen er blevet ændret for at give dig et bedre afsæt og masser af respons ved hvert skridt. Speedboardet giver dig ikke kun et skub men giver også mere stabilitet. Resultatet er at Coudvista 2 giver dig mulighed for ubesværet at øge og fastholde dit tempo i mange forskellige slags terræner.

Opsomming 3

Du vil helst holde dine fødder tørre mens du løber

Selv om du ikke har noget imod at løbe i regnvejr er du måske mere tilbageholdende med at få våde fødder under dine trailløb. Og her er On Cloudvista 2 Waterproof den ideelle sko til dig! Overdelen i ripstop-mesh og en helt vandtæt membran sikrer at dine fødder forbliver tørre i al slags vejr. Cloudvista 2 Waterproof holder din daglige løbetur sjov selv i øsende regnvejr!

„På vejen eller på snoede stier med Cloudvista 2 bliver jeg aldrig skuffet. Den er let og pålidelig men giver samtidig god manøvredygtighed til mine daglige løbeture.“

Camille Cholbi – Produktekspert

Vidste du…

On løbesko blev til ud af et samarbejde mellem en professionel atlet og en ingeniør. Det schweiziske mærke On blev grundlagt i 2010 af den tidligere elitesportsudøver Olivier Bernhard sammen med hans venner David Allemann og Caspar Coppetti. Mærket er kendetegnet ved deres unikke CloudTec-teknologi.

On Cloudvista 2 (og WP) i detaljer

Overdel af Swiss Engineered Mesh

og genbrugsmateriale med forskellige forstærkninger. Cloudvista WP: Helt vandtæt overdel med On-membran og ripstop-mesh: for tørre fødder.

Perforeret skotunge

For god åndbarhed og fodstøtte

CloudTec-teknologi og Helion-superfoam

i mellemsålen: Giver jævn, responsiv støddæmpning. Stærkere vippefunktion for en jævn afvikling.

Fornyet speedboard

for mere modstandsdygtighed og reaktionsevne.

Missiongrip-ydersål

med nyt gummi og grovere knopper: for bedre greb på forskellige typer underlag og forbedret holdbarhed.

On Cloudvista 2 eller On Cloudsurfer Trail?

On Cloudvista og Cloudsurfer Trail er begge lette og pålidelige allround trailsko som giver dig mulighed for at løbe i alle slags terræn. Begge modeller fås i en vandtæt version som er ideel til løbere der gerne vil holde fødderne tørre uanset vejrforholdene. Den store forskel ligger i mellemsålen. Cloudsurfer Trail har en blødere støddæmpning takket være den nye CloudTec Phase-teknologi mens Cloudvista 2 har mere spændstighed og reaktionsevne med Speedboardet. Cloudsurfer Trail er mere velegnet til let bakkede stier. Hvis du vil have mere fart på og løbe i mere kuperet terræn skal du vælge den mere stabile Cloudvista 2.

On’s kollektion af trailsko

Vil du vælge den bedste trailsko fra On? Så skal du beslutte dig for hvilken distance du vil tilbagelægge og det terræn du vil løbe i. On Cloudvista 2 (+WP) og Cloudsurfer Trail (+WP) er lette allround trailsko til korte til mellemlange distancer på landevejen og lette til moderate stier. Cloudvista 2 er mere responsiv mens Cloudsurfer Trail giver mere støddæmpning. Fans af lange og ultralange distancer vil nyde On Cloudultra og On Cloudventure Peak. Cloudultras maksimale støddæmpning gør den perfekt til meget lange træningspas i både teknisk og lettere terræn. Cloudventure Peak er den ideelle sko til trailløb da den giver god fart og greb på de mest tekniske stier.

Eksempel på On skorotation

Sko-rotation betyder at man skifter mellem mindst to forskellige løbesko for at belaste kroppen på forskellig vis og dermed undgå skader. Desuden har hver løbesko et specifikt formål nemlig at løbe langt eller løbe hurtigt. Nedenfor er vores bud på nogle kombinationer af modeller hvis du vil skifte mellem forskellige løbesko fra On.

All-round road-to-trail – On Cloudsurfer Trail (+WP)
Tempo road-to-trail – On Cloudvista 2 (+WP)
Langdistance trails – On Cloudultra
Konkurrence trails – On Cloudventure Peak

Løbetøj og strømper fra On

Har du planer om at købe et par On Cloudvista 2? Så sæt prikken over i’et på dit outfit med løbetøj fra On. I On’s tøjkollektion finder du alt det tøj og udstyr, du har brug for som løber. Fra funktionelle toppe til singletter og shorts, der er super lette. Så kan du forblive kølig og tør, mens du træner.

Hvis du vælger On Cloudvista, vil vi også anbefale et par gode løbestrømper. On Performance Mid Sock (dame / herre) er strømper med en behagelig pasform og god støtte, som er rare at have på under træningen. Strømpen har en tykkere hæl og tå for ekstra beskyttelse. Den går til lige over anklen. Undgå vabler og gnavesår ved at vælge de rigtige løbestrømper!

Test af On Cloudvista 2

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Læs snart om Camille Cholbis erfaringer med skoen.

Camille Cholbi

Camille Cholbi

Produktekspert

Tekniske specifikationer On Cloudvista (WP)

Type sko
Trailsko
Drop
6 mm
Vægt
Ca. 280 gram dame / ca. 305 gram herre Ca. 325 gram dame / ca. 350 gram herre (WP)
Løbertype
Neutrale løbere
Støddæmpningstype
Helion superfoam

Slutspurten

Både Cloudvista 2 og Cloudvista 2 Waterproof har ændret sig betydeligt i forhold til tidligere versioner.  Med en forbedret pasform, en mellemsål med endnu mere fleksibilitet og bedre greb har disse trailsko alt, hvad der skal til for at blive topmodellerne for all-terrain løbesko. Uanset om du er en nybegynder, der vil begive dig ud på trailløb i sikkerhed, eller en erfaren trailløber, der vil nyde mere udfordrende terræn, selv i dårligt vejr, vil du med Cloudvista 2 og Cloudvista 2 Waterproof være klar til dit næste traileventyr.

On Cloudvista 2 minder om Brooks Divide 5 og Salomon DRX DEFY GRVL. Disse er også lette allround trailsko der er perfekte til hybridløb og lette trails.

Er du lige så begejstret som os? Så tag et kig på On Cloudvista 2 og Cloudvista 2 Waterproof i vores webshop. Sidder du tilbage med spørgsmål? Så kontakt vores produkteksperter via vores kundeservice.