Skip to main content

Review

On Cloudflyer 5 – Ultimativ komfort og maksimal støtte til endeløse løbeture

Den nye version af On Cloudflyer, Cloudflyer 5, byder på en unik løbeoplevelse med masser af komfort og overlegen støtte. Uanset dit niveau er denne allround løbesko ideel til alle dine daglige træningspas, fra korte løbeture til lange distancer. Med On Cloudflyer 5 vil du flyve over dine kilometer!

Hvad er nyt?

  • Overdel: ny hælstruktur
  • Indersål med dobbelt tykkelse
  • Mellemsål: Helion dual density-støddæmpning og formstøbt hælkappe
  • Ydersål: mere gummi i hælen og fleksible riller
Shop dame-modelShop herre-model

3grunde til, at On Cloudflyer 5 er den rette sko til

Opsomming 1

Du vil have komfort på de lange distancer

Til lange distancer har du brug for en løbesko, der sidder godt på foden og giver en behagelig støddæmpning – og det er præcis, hvad On Cloudflyer 5 har at byde på. Overdelen er lavet af teknisk mesh og genanvendte materialer, så dine fødder kan ånde og forblive komfortable, uanset hvor længe du træner. Indersålen har dobbelt densitet, og hælkappen har fået et nyt design, som giver endnu mere komfort, både når du tager skoen på, og når du løber. Hælkraven og hælkappen er forstærket med super blød skumpolstring. Så din hæl er behageligt omsluttet uden tryk på hælbenet eller irritation, særligt på de lange distancer.

Takket være Helion Dual Density-skummet i mellemsålen får du en vidunderlig blød støddæmpning direkte under foden. Kombineret med CloudTec-teknologien giver denne støddæmpning ikke kun en blød landing, men også et kraftigt afsæt, som sikrer et mere effektivt løb. Det gør, at du ubesværet kan holde tempoet over lange distancer uden at føle muskeltræthed.

Opsomming 2

Du er på udkig efter en stabil sko uden korrektionsblok

On Cloudflyer 5 er et godt valg, uanset om du er en løber med overpronation, lander på hælen eller bare er på udkig efter en stabil løbesko. Den bredere base giver dig en større platform at lande på, hvilket sikrer stabilitet. Helion-dæmpningsmaterialet, som er fastere i hælen, styrer dit skridt ved effektivt at absorbere stød ved landingen og holde hæl og ankel godt lige. For at støtte foden yderligere under løbeturen er der tilføjet en præformet hælklips til denne nye version af Cloudflyer. Resultatet er en diskret støtte til en stabil og naturlig afvikling.

Opsomming 3

Du foretrækker god jordkontakt

Hvis du ikke kan lide super bløde og stødabsorberende sko, er On Cloudflyer 5 lige noget for dig. Skoen har en afbalanceret støddæmpning, som både er fleksibel og fast, så du får masser af kontakt med jorden ved hvert skridt. Ydersålen er forstærket med ekstra slidstærkt gummi under hælen og fleksible riller, så du kan løbe endnu længere.

"On Cloudflyer 5 giver mig støtte ved hvert eneste skridt. Den giver mig den stabilitet, jeg har brug for, uden at gå på kompromis med komforten. Ideel til lange løbeture fri for bekymringer!"

Camille Cholbi – Produktekspert

Vidste du…

On’s CloudTec®-teknologi blev til ud fra et ønske om at skabe følelsen af at løbe på skyer. Hver “sky” i sålen er designet til at give både støddæmpning og fremdrift, hvilket adskiller Cloudflyer 5 fra andre løbesko på markedet.

On Cloudflyer 5 i detaljer

Overdel af teknisk mesh og genanvendte materialer

med tilpasset hæl og indersål med dobbelt densitet for øget komfort

Helion Dual Density-skum og CloudTec-teknologi i mellemsålen

for afbalanceret, stabiliserende støddæmpning

Hælclip

til korrekt støtte af foden under bevægelse

Forbedret ydersål

ekstra gummi under hælen og fleksible riller for mere stabilitet og holdbarhed

3egenskaber i On Cloudflyer 5

Opsomming 1

Beskyttende overdel

Overdelen på On Cloudflyer 5 er blevet tilpasset for at give endnu mere komfort og støtte. Det genanvendte polyestermateriale giver fremragende åndbarhed. Så snart du tager skoen på, står din fod på en indersål med dobbelt densitet, der giver dig en øjeblikkelig følelse af komfort. Skokanten har fået et nyt design med masser af polstring omkring hælbenet, og hælkappen er blevet forstærket med en formstøbt hælclip, der giver ekstra ankelstøtte under løb.

Opsomming 2

Helion Dual Density-skum

Cloudflyer 5’s mellemsål er lavet af Helion-skum med forskellige tætheder: en højere tæthed i hælen for at give fasthed og stabilitet ved landing med hælen og en lavere tæthed i forfoden for at give fleksibilitet og komfort ved afsæt. Helion Dual Density-dæmpningen kombineret med indersålen med dobbelt densitet absorberer stød ved landing effektivt, hvilket reducerer muskelbelastningen og giver dig mulighed for at løbe længere.

Opsomming 3

Høj hæl og bredere base

Med en hælhøjde på 31 mm giver Cloudflyer 5 mere støddæmpning, men også mere støtte, hvilket gør den til en god sko til hæl-landere, løbere med overpronation og nybegyndere eller erfarne løbere, der har brug for støtte under løb. Det fastere Helion-støddæmpningsmateriale i hælen og skoens bredere base giver stabilitet ved hvert skridt, hvilket især er rart, hvis du vil løbe lange distancer uden at blive træt for hurtigt.

On’s allround løbesko

Vil du vælge den bedste On-løbesko? Så sørg for først at have helt styr på, om du er en neutral eller en overpronerende løber. Det kan du nemt gøre via vores Shoe Advisor.

On har forskellige modeller af løbesko til både nybegyndere og erfarne løbere. Har du brug for støtte, mens du løber? Så skal du vælge On Cloudflyer 5 eller On Cloudrunner 2. Disse to modeller giver dig stabilitet. Med disse to modeller kan du ubesværet øge tempoet på korte løbeture og holde ud på lange udholdenhedsture uden at blive træt. Foretrækker du mere støddæmpning? Så gå efter On Cloudmonster 2 eller On Cloudeclipse. Disse to sko giver god komfort og er velegnede til både korte og lange distancer. Bestem dit mål for at vælge den passende On løbesko til enhver træning eller ethvert løb.

I de senere år har On også gjort store fremskridt inden for konkurrencesko. On Cloudboom Echo 3 og On Cloudboom Strike er to high-performance modeller med superfoam og en carbonplade. On Cloudboom Echo er ideel til korte konkurrenceløb (5 og 10 km), mens Cloudboom Strike er specielt designet til halv- og helmaraton.

Eksempel på On skorotation

Sko-rotation betyder, at man skifter mellem mindst to forskellige løbesko for at belaste kroppen på forskellig vis, og dermed undgå skader. Desuden har hver løbesko et specifikt formål, nemlig at løbe langt eller løbe hurtigt. Nedenfor er vores bud på nogle kombinationer af modeller, hvis du vil skifte mellem forskellige løbesko fra On.

Allround – On Cloudflyer 5 / On Cloudrunner 2
Tempo/IntervallOn Cloudflow
Konkurrence – On Cloudboom Echo 3 / On Cloudboom Strike

Løbetøj og strømper fra On

Har du planer om at købe et par On Cloudflyer 5? Så sæt prikken over i’et på dit outfit med On’s løbetøj. I On’s tøjkollektion finder du alle de beklædningsgenstande, du har brug for som løber. Fra funktionelle toppe til singletter og lette shorts. På den måde forbliver du kølig og tør, mens du træner.

Så anbefaler vi også at købe et par gode løbestrømper. On Performance Mid Sock (dame og herre) er løbestrømper med en behagelig pasform og god støtte, som er rar at have på under træningen. Strømpen har en tykkere hæl- og tåpolstring for bedre beskyttelse. Den går til lige over anklen. Undgå vabler og gnavesår, og vælg gode løbestrømper!

Test af On Cloudflyer 5

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Læs snart om Camille Cholbis erfaringer med skoen.

Camille Cholbi

Camille Cholbi

Produktekspert

Tekniske specifikationer On Cloudflyer 5

Type sko
All-round løbesko
Offset
10 mm (31 mm hæl / 21 mm forfod)
Vægt
Ca. 275 gram dame / ca. 285 gram herre
Type løber
Neutrale løbere
Dæmpningstype
Helion Dual Density Foam

Test

Fit

“Pasformen er super behagelig takket være den bløde hælkappe, det gode lockdown i skoen og den brede forfod. Det føles næsten som at hoppe i et par hjemmesko. Jeg kan godt lide, når snørebåndene er lidt tyndere, da det giver mig mulighed for at stramme skoen godt til. Det er også tilfældet med Cloudflyer 5. En ting, jeg lægger mærke til er, at skoen føles meget let ved første indtryk. Med hensyn til størrelse anbefaler jeg, at du køber din almindelige løbeskostørrelse.”

Stride

“On Cloudflyer føles som en dynamisk og stabil sko med lidt mindre støddæmpning i hælen, men virkelig blød i forfoden. Jeg fandt den perfekt til min daglige udholdenhedstur på omkring 10 km. Jeg var på forhånd en anelse skeptisk, da skummet føltes ret hårdt. Men da jeg først kom i gang med at løbe, mærkede jeg en behagelig støddæmpning. Det er ikke maksimal støddæmpning man får i denne sko, men det føltes meget naturligt for mig. Jeg fik ikke hverken tunge eller trætte ben. På grund af sålens runde form kan jeg også mærke, at afviklingen fra hæl til tå er nem. Jeg synes, at denne model – sammen med Cloudsurfer – er en af de mest komfortable løbesko fra On.”

Stability

“Jeg testede skoen under et 10 km langt udholdenhedsløb. Det var dagen efter min maratonblok-træning på 25 km med 3×4 km i tempo. Så jeg havde lidt trætte muskler, men det blev egentlig ikke en udfordring for mig, mens jeg løb. Det skyldes, at Cloudflyer har masser af støddæmpning, men vigtigst af alt masser af stabilitet. Fra naturens side lander jeg på hælene og har let overpronation, og det føltes, som om Cloudflyer var skabt til mig. Hælen har en bred base, og med min fod står jeg nede i selve skummet. Derudover er der en plastikklemme bagpå hælen for øget stabilitet. Det gør Cloudflyer 5 ideel til dine lange udholdenhedsløb, når du bliver lidt træt, og det er sværere for dig at fokusere på din løbeteknik.”

Slutspurten

On Cloudflyer 5 går et skridt videre for at give en mere komfortabel og sikker løbeoplevelse. Med en opdateret hælstruktur, fra overdel til sål, har skoen forbedret komfort og stabilitet. Helion-dæmpningsmaterialet med dobbelt densitet giver fasthed, bedre stødabsorbering ved landing på hælen og mere fleksibilitet i forfoden. Det gør skoen ideel til løbere, der lander på hælen eller ønsker pålidelig støtte på lange distancer, samt begyndere, der ønsker at løbe korte distancer med høj selvtillid.

On Cloudflyer 5 minder om ASICS Gel Kayano 30 og Brooks Glycerin GTS 21, som også er allround-løbesko, der giver en behagelig og stabil løbeoplevelse.

Er du lige så begejstret som os? Så tag et kig på On Cloudflyer 5 i vores webshop. Sidder du tilbage med spørgsmål? Så kontakt vores produkteksperter via vores kundeservice.