Skip to main content

Review

On Cloudsurfer Next – den pålidelige allrounder

On Cloudsurfer Next er On’s allround løbesko, der er perfekt til dine daglige løbeture. Skoen kombinerer komforten fra Helion™ superfoam med den responsive CloudTec Phase™-teknologi, som får hvert skridt til at føles blødt og jævnt. Ideel til neutrale løbere, der leder efter en pålidelig partner til deres daglige træning.

Hvad er nyt?

  • Det nye Helion superskum er nu endnu mere behageligt og modstandsdygtigt.
Shop dame-modelShop herre-model

3grunde til, at On Cloudsurfer Next er den rette sko til dig

Opsomming 1

Du løber primært distancer fra 5 km til halvmaraton

On Cloudsurfer Next har masser af støddæmpning og komfort takket være den innovative CloudTec Phase-teknologi. Her er designet af Cloud-elementerne blevet ændret, så du oplever en ekstremt jævn overgang fra hæl til forfod. Helion-skummet er også blevet opgraderet for at give en mere energisk fornemmelse.

Opsomming 2

Du prioriterer holdbarhed, når du køber det bedste par løbesko

Når du vælger On Cloudsurfer Next, tager du også et miljøbevidst valg. Selve overdelen er lavet af 80% genbrugspolyester. Og hele skoen er lavet af 24% genbrugsmaterialer.

Opsomming 3

Du er på udkig efter en løbesko uden speedboard

On Cloudsurfer var den første On-løbesko uden Speedboard. Speedboardet er en plade i sålen, som giver styrke til skoen, men kan også have en tendens til at gøre On-skoene lidt mindre komfortable. Den nye konstruktion af mellemsålen med CloudTec Phase-teknologi betyder, at det ikke længere er nødvendigt, og du oplever også denne komfort i Cloudsurfer Next.

"On Cloudsurfer Next er en dejlig let allround løbesko, som jeg nyder til mine daglige løbeture og tempoløb på grund af dens komfort og responsivitet."

Daan Glorie – Produktekspert

Vidste du…

Cloudsurfer Next fås i forskellige bredder til både damer og herrer. Cloudsurfer Next Wide til damer og herrer er således designet til løbere med en bred fod, hvor standardstørrelser har tendens til at klemme i siderne. Tænk f.eks. løbere med tendens til knyster eller platfod.

On Cloudsurfer Next i detaljer:

Helion™-Superschaum

blødt og stødabsorberende materiale for langvarig komfort

CloudTec Phase™-teknologi

sikrer en responsiv løbeoplevelse

Overdel i Engineered Mesh

åndbart og støttende, fremstillet af genbrugsmaterialer

Ydersål i gummi

giver greb og holdbarhed på forskellige overflader

3egenskaber i On Cloudsurfer Next

Opsomming 1

Engineered Woven-overdel

Den Swiss-Engineered Woven-overdel giver støtte i strategiske områder omkring midtfoden og har høj åndbarhed i forfoden. Der er benyttet genbrugsmaterialer i overdelen for at reducere belastningen af miljøet.

Opsomming 2

CloudTec Phase-teknologi

CloudTec Phase-teknologien er kendt fra den almindelige Cloudsurfer og er også blevet brugt i Cloudsurfer Next. Her er Cloud-elementerne vendt fremad for at give optimal støddæmpning. Cloud-elementerne giver blød støddæmpning, men også fremdrift. Det giver dig mulighed for at løbe korte og lange distancer mere effektivt.

Opsomming 3

Helion-superfoam

Det opdaterede Helion-superfoam er nu endnu mere behageligt og fleksibelt. Du får mere energi tilbage i hvert eneste skridt. Desuden har Cloudsurfer Next en skarp rocker-form i forfoden, så du kan sætte af med endnu mere energi.

Løbesko fra On

Vil du vælge de bedste løbesko fra On? Så sørg for først at have helt tjek på, om din fodstilling er neutral eller med overpronation. Det kan du nemt gøre via vores online shoe advisor.

Cloudsurfer Next er en del af On’s kollektion med fokus på all-round performance. Det gør den til et oplagt valg til hverdagstræning, lange distancer og alt derimellem. Kombinationen af Helion™ superfoam og CloudTec Phase™-teknologi bruges også i andre modeller fra On, så du vil opleve ensartethed og pålidelighed i hvert eneste skridt.

Eksempel på On skorotation

En ideel rotation for en On-løber kan f.eks. være On Cloudsurfer Next til de daglige løbeture, On Cloudboom Echo 3 til konkurrenceløb og On Cloud X 3 til tempotræning. På den måde er du forberedt på enhver situation med sko, der er specielt designet til forskellige formål.

Allround – On Cloudsurfer Next
Tempo / Interval – On Cloudflow
Kort konkurrenceløb (5-10 km) – On Cloudboom Echo
Langt konkurrenceløb (21-42 km) – On Cloudboom Strike

Gode ​​sko + gode sokker = forebyggelse af vabler

Disse er fantastiske løbestrømper at have på med Brooks Ghost Max 2. Disse strømper er velegnede til lange løbeture og konkurrencer, til både mænd og kvinder! Sokkerne tilbyder masser af dæmpning, er midt-cut og giver ekstra svangstøtte.

Test af On Cloudsurfer Next

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Læs snart om Menno Munsters erfaringer med skoen.

Menno Munster 21RUN

Menno Munster

Produktekspert

Tekniske specifikationer On Cloudsurfer Next

Type sko
All-round løbesko
Offset
6 mm (30 mm hæl – 24 mm forfod)
Vægt
Ca. 230 gram dame / ca. 285 gram herre
Type løber
Neutrale løbere
Dæmpningstype
Helion-Superfoam

Erwartungen

„Die erste Version desCloudsurfer Next war wegen seines komfortablen und stabilen Charakters sehr beliebt. Außerdem war dieser Laufschuh aufgrund seines breiten Vorfußes und des hohen Spanns wirklich unverwechselbar. Ich empfand ihn als angenehmen Schuh für meine ruhigen Dauerläufe, aber er war etwas schwerer und steifer als z. B. der HOKA Clifton und der New Balance 880, die ich auch benutze. Ich frage mich, ob der On Cloudsurfer Next etwas flexibler und leichter geworden ist, sodass man ihn auch mehr fürs Tempotraining verwenden kann.“

Test

Fit

Når jeg tager Cloudsurfer Next på, sidder skoen straks godt om min fod. Selv uden at binde mine snørebånd bliver skoen ret godt siddende. Det skyldes den faste hælkappe med en rigtig god polstring. Desuden er skotungen, som også er godt polstret, fastgjort til skoens sider. Overdelens materiale føles stift, men det er ikke i vejen under løb. I forfoden er skoen ret bred, så du kan sprede tæerne godt, men det gør den samtidig mindre egnet til løbere med smalle fødder. I længden falder Cloudsurfer Next normalt.

Stride

Under løb føles Cloudsurfer Next lidt fastere, end jeg havde forventet på forhånd. Den første Cloudsurfer havde større åbninger i sålen og føltes derfor blødere. Cloudsurfer Next føles lidt mere hård, men også lidt stivere i det. Det betyder, at du ruller lettere fra hælen og frem på forfoden. Cloudsurfer Next føles også mere stabil end sin forgænger. Det er ikke en decideret sko til overpronation, men løbere, der har brug for lidt mere stabilitet, vil sagtens kunne bruge den.

Use

Jeg ville primært bruge Cloudsurfer Next til hverdagstræning. For mig gør den faste sål den mindre egnet til lange udholdenhedsløb eller hurtig intervaltræning. Det er en sko, som også føles rar på gåture, og som er fast nok til at kunne bruges til fitness eller styrketræning. For nybegyndere kan dette være en rigtig god allround-træningssko.

Slutspurten

On Cloudsurfer Next er den perfekte allround løbesko til neutrale løbere, der ønsker at nyde daglig komfort og responsivitet. Med Helion™ superfoam, CloudTec Phase™-teknologi og en åndbar overdel af genbrugsmaterialer har denne sko alt, hvad du har brug for til din daglige træning. Den slidstærke konstruktion sikrer, at du kan tilbagelægge rigtig mange kilometer uden at gå på kompromis med ydeevnen i skoen. Vælg Cloudsurfer Next for at få en pålidelig og miljøvenlig løbeoplevelse.