Skip to main content

Review

Review: Saucony Triumph 22 – Maksimal komfort og responsivitet til dine daglige løbeture

Saucony Triumph 22 giver maksimal komfort og responsivitet på alle dine daglige løbeture. Denne sko giver en jævn, men dynamisk løbeoplevelse for alle, der løber dagligt, takket være superfoam i mellemsålen, den bløde og tekniske overdel og den forbedrede ydersål. Med Saucony Triumph 22 er du klar til at lægge rigtig mange kilometer bag dig.

Hvad er nyt?

  • PWRRUN PB superfoam i mellemsålen giver en blød og yderst responsiv støddæmpning
  • Bredere platform for forbedret stabilitet
  • Forbedret ydersål for bedre greb og holdbarhed
Shop dame-modelShop herre-model

3Grunde til, at Saucony Triumph 22 er den rette sko for dig

Opsomming 1

Du løber flere gange om ugen

Saucony Triumph 22 er den ideelle sko til den neutrale løber, der træner dagligt eller regelmæssigt. Mellemsålen i PWRRUN PB-superfoam giver blød, men meget responsiv støddæmpning. Så står det dig frit for, at løbe mange kilometer uden muskeltræthed. Ydersålen er desuden forstærket med et lag slidstærkt gummi fra forfod til hæl, som giver et fantastisk godt greb på alle underlag og beskytter skoen på lang sigt.

Opsomming 2

Du leder efter en allround løbesko med maksimal komfort og energireturnering

Saucony Triumph 22 er ikke bare virkelig komfortabel, men også mere responsiv end sin forgænger. Det skyldes det affjedrende PWRRUN PB-superfoam i mellemsålen. Dette materiale, som også bruges i Sauconys konkurrencesko, giver en blød støddæmpning, der returnerer en stor mængde energi. Oplev den perfekte kombination af maksimal komfort og ekstra responsivitet under både dine korte og lange løbeture.

Opsomming 3

Du ønsker en løbesko, der giver tilstrækkelig stabilitet

Selvom Triumph 22 ikke har en carbon- eller nylonplade, får skoen stadig den nødvendige stabilitet takket være en bredere platform ved midtfoden. Det giver dig en større landingsflade og dermed bedre stabilitet. På grund af den forbedrede geometri i skoen får du også mere kontakt med jorden, og din fod gennemgår en naturlig afvikling.

„Triumph 22 har ikke kun en meget behagelig støddæmpning, men giver også en helt uovertruffen energiudnyttelse ved hvert skridt. En sand fornøjelse til de dine daglige løbeture!“

Camile Cholbi – Produktekspert

Vidste du …

Triumph 22 er Sauconys første sko med maksimal støddæmpning, der bruger PWRRUN PB-superfoam. PB står for PEBA, som er det støddæmpningsmateriale, som snart alle mærker bruger i deres hurtige løbesko nu om dage. Saucony har allerede brugt dette materiale i sine højtydende modeller som Endorphin Pro og Endorphin Speed. I Triumph 22 har Saucony tilpasset dette skum til løberen, der hver dag tager ud for at få en energisk, blød og behagelig løbeoplevelse, der giver overlegen energireturnering ved hvert skridt.

Saucony Triumph 22 i detaljer

Overdel i Engineered 3D-mesh

omgiver foden komfortabelt og er yderst åndbar.

Superfoam PWRRUN

giver blød og meget responsiv støddæmpning ved hvert skridt.

Forbedret slidstærk ydersål i gummi

giver et godt greb på alle overflader og en holdbar beskyttelse af skoen.

Saucony Triumph 22 eller Saucony Hurricane 24?

Saucony Triumph 22 og Saucony Hurricane 24 er to modeller af allround løbesko med maksimal støddæmpning og det meget responsive og energiske PWRUN PB superfoam. Triumph 22 er ideel til den neutrale løber, der ønsker en holdbar løbesko til de daglige kilometer i maksimal komfort og høj
energiudnyttelse. Hvis du har brug for mere støtte, bør du i stedet vælge Hurricane 24. Takket være det dobbelte skumlag (PWRRUN PB og PWRRUN), det lavere offset (6 mm) og den bredere base giver denne sko ikke kun blød og responsiv støddæmpning, men også en naturlig, stabilt afvikling under dine daglige løbeture.

3Egenskaber i Saucony Triumph 22

Opsomming 1

Overdel i Engineered 3D mesh

Ligesom den tidligere version har Triumph 22 en super blød og åndbar overdel, der omslutter foden behageligt. For endnu mere komfort og sikkerhed er overdelen forstærket med mono-mesh omkring midtfoden for at give ekstra struktur og støtte til foden. Skoen har også et forbedret snøresystem, der
hjælper yderligere til en optimal pasform.

Opsomming 2

PWRRUN PB superfoam i mellemsålen

Triumph 22 er nu udstyret med PWRRUN PB superfoam, et støddæmpningsmateriale, der allerede benyttes i Sauconys modeller af high performance sko. Dette skum giver dig ikke kun mulighed for at løbe dine daglige kilometer i fuld komfort, det giver dig også mulighed for at opretholde og endda øge dit tempo uden anstrengelse eller træthed.

Opsomming 3

Forbedret ydersål

Triumph 22’s ydersål er lavet af et slidstærkt gummimateriale, der ikke blot kan modstå slitage fra daglige løbeture, men det giver også et fremragende greb på alle overflader. Dette slidstærke lag går lidt højere op bagtil på skoen for at beskytte skumlaget mod de skader, der ofte ses på sko, der bruges til løb på almindelig vej. Med Triumph 22 er du klar til endeløse kilometer!

Saucony løbeskokollektion

Saucony har et meget bredt udvalg af løbesko. Der er en passende sko til enhver løber og enhver form for brug. Er du i tvivl om, hvilke Saucony-løbesko du skal vælge? Så sørg for først at have helt tjek på, om din fodstilling er neutral eller med overpronation. Det kan du nemt gøre via vores online
Shoe Advisor.

Saucony Triumph 22 og Hurricane 24 er to allround løbesko med maksimal komfort og fremragende energireturnering, begge ideelle til de daglige løbeture, både korte og lange distancer. Vil du have lidt mere støtte, fordi din ankel synker lidt ind mod midten, når du løber? Så vælg Hurricane 24, som giver dig masser af støtte, til når du skal have dine kilometer i benene. Leder du efter en god sko til tempo- og intervaltræning? Så er Endorphin Speed 4 lige noget for dig. Denne model giver dig mulighed for at holde et højt tempo på både korte og lange distancer. Vil du løbe en ny personlig rekord under dit næste konkurrenceløb? Så skal du vælge Sauconys high performance model Endorphin Pro 4. Beslut dig for, hvad dit mål er, så du kan vælge en passende Saucony løbesko til hvert træningspas eller konkurrenceløb.

Eksempel på Saucony sko-rotation

Sko-rotation betyder, at man skifter mellem mindst to forskellige løbesko for at belaste kroppen på forskellig vis, og dermed undgå skader. Desuden har hver løbesko et specifikt formål, nemlig at løbe langt eller løbe hurtigt. Nedenfor er vores bud på nogle kombinationer af modeller, hvis du vil skifte mellem forskellige løbesko fra Saucony.

Allround – Saucony Tempus 22 / Hurricane 24
Tempo/Interval – Saucony Endorphin Speed
Konkurrence – Saucony Endorphin Pro

Test af Saucony Triumph 22

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Læs her om Camille Cholbis erfaringer med skoen.

Camille Cholbi

Camille Cholbi

Produktekspert

Camille Cholbi

Camille Cholbi

Produktekspert

Tekniske specifikationer Saucony Triumph 22

Type sko
All-round løbesko
Type løber
Neutrale løbere
Offset
8 mm ( 37 mm hæl / 27 mm forfod)
Vægt
Ca. 250 Gramm Dame / 286 Gramm Herre
Dæmpningstype
PWRRUN PB

Forventninger

“Det ser ud til, at den nu 22. version af Triumph er gået et skridt videre og tilbyder mere komfort, respons og stabilitet. Så med Triumph 22, som er endnu mere dynamisk end sin forgænger, forventer jeg en helt ny løbeoplevelse, hvor jeg ubesværet kan holde et moderat til højt tempo under mine lange udholdenhedsløb.”

Fitt

“Komfortabel, let og med masser af støtte. Sådan vil jeg beskrive overdelen på den nyeste Saucony Triumph. Forfoden er dejlig rummelig, så der er god plads til at sprede tæerne, mens mellemfoden er godt omsluttet. Hælkappen er afrundet og relativt høj, så du sagtens kan bruge dine indlægssåler i denne sko. Størrelsesmæssigt er denne sko en anelse anderledes, da jeg endte med at vælge 1 størrelse mindre end min sædvanlige løbeskostørrelse.”

Stride

“Dette er den løbesko, jeg følte jeg manglede i min skorotation. En fin allrounder, som føles let, og som jeg også kan bruge til tempotræning i pulszone 2 og 3. Jeg bliver i helt godt humør, hver gang jeg løber i denne sko. Skoen er dejlig responsiv, har en jævn afvikling, men føles samtidig mere stabil end sin forgænger på grund af den lidt bredere platform. Især for løbere, der lander på hælen, er dette også et godt valg på grund af den brede hælbase, det høje offset på 10 mm, og fordi der er masser af skum under hælen.”

Use

“Saucony Triumph er en ægte allrounder af en løbesko. Det skyldes især opdateringen af PWRRUN PB-skummet. Det er det samme støddæmpningsmateriale som vi ser i Saucony Endorphin Speed, men Triumph har ingen plade i mellemsålen og er gjort mere stabil med den bredere platform.  Jeg ville også føle mig godt tilpas med at bruge denne sko til korte og lange intervaller på både vej og bane, da skummet returnerer en god mængde energi. Faktisk er det ikke en specielt blød sko, men snarere fast og responsiv. Leder du efter en sko, der er lidt mere direkte og også velegnet til konkurrenceløb? Så ville jeg vælge en af modellerne fra Saucony Endorphin-kollektionen.”

Slutspurten

Saucony Triumph 22 er stadig en af de bedste allround løbesko med maksimal støddæmpning på markedet. Ud over den helt fantastisk gode komfort giver denne nye version af Triumph endnu mere dynamik til dit løb takket være tilføjelsen af superfoam. Dette materiale bruges også i Sauconys
konkurrencesko og giver endnu mere energi retur under løb. Den nye geometri giver mere stabilitet og gør skoen brugbar for en bredere vifte af løbere. Takket være den forstærkede ydersål er Triumph 22 den perfekte kombination af komfort, dynamik og holdbarhed til de daglige løbeture.

Triumph 22 minder om New Balance Fresh Foam X 1080 og Nike Zoom X Invicible 3. Dette er også modeller af allround løbesko med fantastisk komfort og en høj energireturnering til hverdagens løbeture.

Er du lige så begejstret som os? Så tjek Saucony Triumph 22 i vores webshop. Sidder du tilbage med spørgsmål? Så kontakt vores produkteksperter via vores Kundeservice.