Skip to main content
ASICS Metaspeed Sky & Edge Paris
ASICS Metaspeed Sky & Edge Paris

Review

ASICS Metaspeed Sky og Edge Paris – Hvor hurtig kan du blive?

 Sæt fart i dine ben, og løb en ny personlig rekord med de innovative og opdaterede Metaspeed Sky og Edge Paris. Disse carbonsko er nu lettere, blødere, mere komfortable og har mere kraft til at sætte af med end nogensinde før. Får du din fart ved at øge længden af dine skridt? Så skal du overveje Metaspeed Sky Paris. Eller bliver du hurtigere ved at øge din kadence? Så er Metaspeed Edge Paris den perfekte konkurrencesko til dig. Skub til dine grænser. Hvor hurtig kan du blive?

Hvad er nyt?

Sky Paris
Ny MOTIONWRAP 2.0-overdel
FF Turbo + Dæmpning
Lettere end nogensinde før
Flad carbonplade
Edge Paris
Ny MOTIONWRAP 2.0-overdel
FF Turbo + dæmpning
Lettere end nogensinde før
Buet Carbonplatte
ASICS Metaspeed til dameASICS Metaspeed til herre
ASICS Metaspeed Sky & Edge Paris

3grunde til, at ASICS Metaspeed Paris er den rette sko for dig

Opsomming 1

Du vil have en af de letteste carbonsko (Metaspeed Sky og Edge Paris

ASICS Metaspeed Paris-konkurrenceskoene er lettere end nogensinde før. For Sky er vægtbesparelsen 22 gram, og Edge er blevet 25 gram lettere end sin forgænger. Desuden er Flytefoam Blast + skummet hele 30% mere elastisk end Flytefoam Blast støddæmpningsmaterialet. ASICS’ Metaspeed Paris-kollektion er velegnet til løberekorder på alle løbedistancer.

Opsomming 2

Du øger din hastighed ved at øge din skridtlængde (Metaspeed Sky Paris)

Carbonpladen i Metaspeed Sky Paris er placeret lidt højere i mellemsålen. Det giver mere energireturnering, så du kommer længere frem og forlænger afstanden mellem dine skridt. Denne sko er ideel til løbere, der forlænger deres skridtlængde for at accelerere.

Opsomming 3

Du øger din hastighed ved at øge din kadence (Metaspeed Edge Paris)

Carbonpladen på Metaspeed Edge Paris er lidt mere buet og ligger lavere i skoens mellemsål. Det giver en blødere fornemmelse og mere energireturnering, som driver dig fremad og hjælper til at øge din kadence.

ASICS Metaspeed Sky Paris
ASICS Metaspeed Edge Paris
ASICS Metaspeed Sky Paris
“ASICS Metaspeed Paris carbonsko er lettere end nogensinde og med endnu mere energireturnering”

Daan Glorie – Produktekspert

Vidste du…

ASICS Metaspeed Sky og Edge Paris refererer til OL i Paris i sommeren 2024. I august vil byen Paris konkurrere om olympiske titler i maraton. Der vil vi helt sikkert også komme til at se Metaspeed-konkurrenceskoene i aktion. For første gang vil ikke-professionelle løbere også kunne deltage i det olympiske maraton, da de kan konkurrere om en startbillet i en ASICS løbeudfordring via mobiltelefonen. Så det bliver en helt særlig oplevelse for både topløbere og amatørløbere.

ASICS Metaspeed Sky Paris i detaljer:

ASICS Metaspeed Sky & Edge Paris
MOTIONWRAP 2.0-overdel

giver en omsluttende og åndbar følelse

Flytefoam Turbo + dæmpningsmateriale

giver den højeste energireturnering

ASICSGRIP-ydersålen

giver et optimalt greb i både tørt og vådt vejr

Carbonpladen er placeret højere i mellemsålen

hvilket er ideelt for løbere, der øger deres

MOTIONWRAP 2.0-overdel

giver en omsluttende og åndbar følelse

Flytefoam Turbo + dæmpningsmateriale

giver den højeste energireturnering

ASICSGRIP-ydersålen

giver et optimalt greb i både tørt og vådt vejr

Carbonpladen ligger lidt lavere i mellemsålen for en blødere fornemmelse

hvilket er ideelt for løbere, der øger deres kadence for at accelerere

Hvad siger ASICS-atleterne om Metaspeed-konkurrenceskoene?

Metaspeed Sky og Edge Paris er blevet testet intensivt hele vejen fra laboratoriet og ud på atletikbanen. Under testprocessen blev ASICS-atleter fulgt intensivt. Her er nogle af ASICS-atleternes erfaringer:

“Jeg føler, at skoene skubber mig fremad. Min træning kører bedre og bedre som en selvfølge.”
Mekdes Woldu, Fransk maratonløber med en 2.24.44 PR

“ Metaspeed Paris-skoene er blødere og lettere end nogensinde. Jeg er sikker på, at jeg vil nå mine løbemål med dem.”
Jorge Blanco Alvarez, Spansk maratonløber med en 2.10.49 PR

“ De føles super hurtige og responsive.”
Adel Mechaal, Spansk sølvmedaljevinder ved EM i atletik på 5000 meter med tiden 13:40:85

3egenskaber i ASICS Metaspeed carbonsko

Opsomming 1

Bedre pasform og ventilation

Den nyeste Metaspeed Paris-kollektion er udstyret med MOTIONWRAP 2.0-overdelen. Denne overdel i mesh er designet til løb ved høj hastighed, og holder mellemfoden perfekt på plads. Desuden er den åndbar og føles yderst behagelig. Der er benyttet genbrugsmaterialer til denne overdel. Skotungen er tynd og lægger ikke pres over vristen. Der er tænkt på alt for at gøre overdelen så let som overhovedet muligt.

Opsomming 2

Endnu mere energireturnering

Dæmpningsmaterialet er blevet opdateret til Flytefoam Turbo+-skum. Det er et skummateriale, der er hele 30% mere elastisk end Flytefoam Blast. Det sikrer en blød og fjedrende fornemmelse, når du løber lange distancer. I Metaspeed Sky er den flade carbonplade gjort lidt bredere i forfoden, så afsættet føles lidt mere eksplosivt. Metaspeed Edge har en mere buet carbonplade, der sikrer et jævnt afsæt, især i forfoden, og denne carbonplade hjælper også til at øge din skridtlængde.

Opsomming 3

Optimalt greb og holdbarhed

ASICSGRIP-teknologien sikrer et overlegent greb på forskellige overflader takket være kombinationen af gummi og specialudviklet mønster og pigge i sålen. Du vil opleve et super godt greb, mens du løber. Ydersålen har en grov struktur, så den også giver god stabilitet, når du løber om hjørner.

ASICS Run Faster-kollektionen af løbesko

Metaspeed Paris carbonskoene er en del af ASICS’ ”Run Faster”-kollektion. Den består af løbesko, der er beregnet til at løbe hurtige tider under træning og konkurrenceløb. ”Run Faster” hjælper dig med at komme op i højeste gear. ASICS Novablast 4 er den mest alsidige tempo-sko, som du også kan bruge som en god allrounder. Dynablast henvender sig både til begynderløberen og til løberen, der vil have en god løbesko til banetræning. Vil du løbe et halv- eller helmaraton i så høj komfort som muligt? Så skal du vælge ASICS Superblast. Vil du hellere gå efter de aller hurtigste løbesko til at slå rekorder med? Så skal du overveje ASICS Metaspeed Sky og Edge Paris. Afgør dit mål, og vælg de rette ASICS-løbesko til hvert træningspas eller konkurrenceløb.

Eksempel på ASICS skorotation

Sko-rotation betyder, at man skifter mellem mindst to forskellige løbesko for at belaste kroppen på forskellig vis, og dermed undgå skader. Desuden har hver løbesko et specifikt formål, nemlig at løbe langt eller løbe hurtigt. Nedenfor er vores bud på nogle kombinationer af modeller, hvis du vil skifte mellem forskellige løbesko fra ASICS.

AllroundASICS Gel Nimbus 26/ ASICS Novablast 4
Tempo/intervalASICS Magic Speed 3 / ASICS Superblast
Konkurrence – ASICS Metaspeed Sky Paris / ASICS Metaspeed Edge Paris

Test af ASICS Metaspeed Sky og Edge Paris

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Læs her om Daan Glories erfaringer.

Daan Glorie 21Run

Daan Glorie

Produktekspert

Daan Glorie 21Run

Daan Glorie

Produktekspert

Tekniske specifikationer ASICS Metaspeed Sky & Edge Paris

Forventninger

“Metaspeed Sky og Edge Paris har gjort store fremskridt med hensyn til dæmpningsmateriale og vægtbesparelse. Jeg er spændt på at se, hvor stor forskellen er i forhold til forgængerne Sky+ og Edge+. Under konkurrenceløb har vi allerede set hurtige tider med disse sko, så jeg glæder mig virkelig til at prøve dem. Og når jeg tester dem, kommer jeg helt sikkert til at sammenligne disse carbonsko med topmodellerne fra adidas, Nike og New Balance.”

Fit

“Metaspeed Sky og Edge har en supertynd overdel, der straks giver mig følelsen af konkurrencedagen. Jeg synes næsten det føles som om, at jeg ikke har sko på. Forfoden er en smule bredere, men med hensyn til størrelsen er det bedst at vælge disse løbesko i din normale størrelse. Hælkappen er robust og relativt høj sammenlignet med andre mærker. På grund af den bløde foring på indersiden af hælkappen oplever jeg ikke nogen irritation ved hæl eller ankel. Når jeg løber, kan jeg mærke luften strømme gennem skoen, så der er fint med ventilation og åndbarhed. Snørebåndene har en ribbet struktur, der holder dem godt på plads.”

ASICS Metaspeed Sky & Edge Paris

Stride

“Metaspeed Sky og Edge Paris er ikke kun blevet hurtigere, men også mere komfortable. Det mærker jeg især på grund af mængden af dæmpning under forfoden. Fordi carbonpladen i Edge er en smule mere oprejst i forfoden, føler jeg et ekstra boost af fart i den konkurrencesko. Flytefoam Turbo+-dæmpningen føles fast i stedet for ekstremt blød. Jeg kan godt lide, når en sko er mere responsiv. Jeg blev overrasket over stabiliteten, da skoen har en lidt smallere base i forhold til konkurrenterne. Faktisk får jeg bare lyst til at tage ud og løbe et hurtigt maraton i denne konkurrencesko.”

ASICS Metaspeed Edge Paris

Competition

“Konkurrencen om de bedste supersko fortsætter, og ASICS kan helt sikkert hamle op med mærker som adidas, Nike og New Balance. Dette er en af de letteste carbonsko, og det resulterer altid i bedre tider. Mellemsålen er knapt så blød som f.eks. i et par New Balance eller Nike, men til gengæld får du den nødvendige energireturnering og stabilitet, når du løber gennem sving. Sammenlignet med forgængerne er disse sko meget bedre med hensyn til støddæmpningsmateriale og en følelse af lethed og fleksibilitet. Jeg vil anbefale Metaspeed Sky og Edge Paris til alle typer løb, uanset om du vil løbe en hurtig 5 km eller gå efter et maraton.”

ASICS Metaspeed Sky  Paris
ASICS Metaspeed Edge Paris

Fuldend dit ASICS-konkurrenceoutfit

Metaspeed Paris-kollektionen indeholder carbonsko, en unikt designet singlet, shorts med optimal bevægelsesfrihed og kompressionsstrømper til støtte af læggen. Alt matcher perfekt i både farve og stil med Metaspeed Paris carbonskoene. Fuldend dit ASICS løbeoutfit, og vær klar, parat til start i både topform og stil.

ASICS Metaspeed Sky & Edge Paris

Slutspurten

ASICS Metaspeed-kollektionen er blevet forbedret på alle leder og kanter. Disse carbonsko er ikke blot blevet lettere, men returnerer også mere energi, og har fået et opdateret støddæmpningsmateriale. Med mere skum i forfoden er begge sko nu endnu mere komfortable til langdistanceløb. Der findes en passende carbonsko fra Metaspeed-kollektionen til enhver løber. Sky er bedst til en forfodsløber, mens en hæl- til midtfodsløber vil få mest ud af Edge. Vælg selv, og gå efter toptider på din yndlingsdistance.

ASICS Metaspeed Sky og Edge Paris minder om adidas Adizero Adios Pro 3 og Nike Alphafly 3. Disse carbonsko er alle lette, har de bedste skummaterialer og en carbonplade, der giver et eksplosivt afsæt.

Er du lige så begejstret som os? Så tjek ASICS Metaspeed Sky og Edge Paris ud i vores webshop. Sidder du tilbage med spørgsmål? Så kontakt vores produkteksperter via vores kundeservice.