Skip to main content
Altra Lone Peak 8
Altra Lone Peak 8

Review

Altra Lone Peak 8; Feel connected, feel protected

Altra Lone Peak er den trailsko, som Altra-fans ser frem til hvert år, og Lone Peak 8 giver endnu en gang masser af grund til at glæde sig. Denne klassiker i Altra-familien har fået en opdateret overdel, men er ellers som den plejer at være. Er du i tvivl, om Lone Peak 8 er en god trailsko for dig? Så har vi har testet den for dig.

Shop dame-modelShop herre-model
Altra Lone Peak 8

3grunde til, at Altra Lone Peak 8 er den rette sko til dig

Opsomming 1

Du er en ægte Altra-fan

Altra Lone Peak har været en del af Altras kollektion helt fra starten af, og fik hurtigt en stor gruppe superfans. Den helt særlige Altra-pasform med god plads i forfoden og et 0 millimeters offset fangede rigtig mange løberes opmærksomhed. Ikke meget har ændret sig siden den første model, og flere og flere løbere får øjnene op for styrken i Lone Peak.

Opsomming 2

Du er på udkig efter en minimalistisk trailsko

Mange trailsko har tykke såler og et højt offset. Det fungerer godt for mange løbere, men der er også en gruppe løbere, som løber bedre i en trailsko med et lavere offset. På stierne lander man ofte automatisk længere fremme på forfoden, og Lone Peak 8 giver dig også en rigtig god føling med underlaget, uden at du skal være bange for at have for lidt beskyttelse af dine fødder.

Opsomming 3

Til både trailing og hiking

Hvis du tager på ferie og kun vil have ét par sko med i kufferten, er Lone Peak et rigtig godt valg. Faktisk er de også rigtig gode at vandre i. Altra Lone Peak bruges også meget til lange vandreture og er super komfortable, da man næsten ikke mærker sålen under foden.

Altra Lone Peak 8
Altra Lone Peak 8
Altra Lone Peak 8
"Altra Lone Peak 8 har fuldstændig forvandlet mit syn på trailløb. Dens letvægtsdesign og fremragende greb får mig til at føle mig i ét med terrænet.”

Stephan Schulze – Productekspert

Vidste du?

Lone Peak var Altras første trailsko i 2010 og blev specielt udviklet af en af Altras grundlæggere med det formal at kunne løbe Saswatch 100, et 100 miles trailløb. I et tidligere forsøg havde han været nødt til at bruge gaffatape mod vablerne på fødderne efter kun 40 miles, men tapen gik løs efter de næste 60 miles, hvilket betød at han nærmest snublede i mål. I skoene med 0 mm offset og ekstra plads til tæerne løb han over målstregen helt uden problemer, og var overbevist om, at Altra kunne blive en succes.

Altra Lone Peak i detaljer

Altra Lone Peak 8
Altra EGO-mellemsål

En kombination af blødhed og responsivitet

Stoneguard

Beskyttelse mod sten

Maxtrac-ydersål

Greb i al slags terræn

Gaitertrap

Holder snavs og jord ude af skoene

3egenskaber i Altra Lone Peak 8

Opsomming 1

Altras originale Footshape-pasform

Denne ekstra brede pasform er skabt med fokus på fodens naturlige form og bevægelse. Bredden i forfoden giver tæerne god plads til at sprede sig ordentligt under løb. Det holder foden i en mere neutral stilling under løb, og skoen står ikke i vejen for det naturlige løbemønster.

Opsomming 2

Slidstærk overdel

Overdelen på Lone Peak 8 har fået et nyt design, og er nu endnu mere holdbar. Den er nu lavet af ripstop-materiale, som holder endnu længere end mesh-materialet i Lone Peak 7. Hvis du er nervøs for at få jord eller snavs i skoene, kan du også sætte et par gamacher på.

Opsomming 3

Suverænt greb med Maxtrac-sålen

Denne ydersål giver et godt greb under mange forskellige slags forhold. Mønsteret i sålen er designet til at give masser af greb på både op- og nedstigninger.

Test af Altra Lone Peak 8

Alle vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Læs snart Stephan Schulze resultater her.

Stephan portret

Stephan Schulze

Produktekspert

Stephan portret

Stephan Schulze

Produktekspert

Tekniske specifikationer Altra Lone Peak 8

Offset
0 mm (25/25 mm)
Vægt
Ca. 303 gram herre / ca. 258 gram dame
Løbertype
Neutral løber
Skotype
Trailsko
Dæmpningstype
EGO(™)

Altras Trailrunning-kollektion

Altra har en meget omfattende kollektion til trailløb. Der findes en passende model til enhver type løber. Alle trailsko fra Altra har et 0 millimeters offset, men der er dog forskel på tykkelsen af sålen. Altra har også tre forskellige pasformer til deres sko: Original Footshape, som er den bredeste, Standard Footshape, som er lidt smallere, og Slim Footshape, som er endnu smallere og tættest på bredden i en almindelig løbesko. I mellemsålen bruger Altra enten EGO(™)-skum eller EGO Max(™)-skum, hvor sidstnævnte er lidt mere komfortabel end førstnævnte. Tjek oversigten for, hvad der passer dig bedst.

Endspurt

Altra Lone Peak 8 er stadig en yderst pålidelig trailsko til din daglige træning – præcis som den altid har været. Både gamle fans og nye kan nyde den rummelige pasform og den slidstærke overdel. Desuden kan Lone Peak 8 få dig ud i ethvert terræn, så gør dig klar til store, nye eventyr.

Er du lige så begejstret som os? Så tag et kig på Altra Lone Peak 8 i vores webshop. Sidder du tilbage med spørgsmål? Så kontakt en af vores produkteksperter via vores kundeservice.