Skip to main content
ASICS GEL Nimbus 26
ASICS GEL Nimbus 26

Review

ASICS GEL Nimbus 26 – Maksimal dæmpning til enhver løbetur

ASICS Gel Nimbus 26 giver løbere lige det, de ønsker. Maksimal dæmpning til enhver løbetur. Den 26. version har nu en blødere overdel og forbedret greb. Oplev ultimativ komfort lige fra det øjeblik, du tager et par Nimbus 26 på, og løb i al slags vejr takket være Hybrid ASICSGRIP. Hvad venter du på?

Shop dame-modelShop herre-model
ASICS GEL Nimbus 26

3 grunde til, at ASICS Gel Nimbus 26 er den rette sko til dig

Opsomming 1

Du lægger mest vægt på skoens komfort

ASICS Nimbus 26 er designet til løbere, der har fuld fokus på høj komfort. Flytefoam Blast Plus Eco-mellemsålen og PureGEL i hælen gør Nimbus til en af de mest komfortable allround-løbesko på markedet i øjeblikket. GEL kan ikke ses ude fra på skoen, men er indlejret i mellemsålen. Uanset om du lige er gået i gang med at løbe, eller har gjort det i årevis, giver ASICS Gel Nimbus 26 dig den bedste dæmpning, så du kan nå dine mål.

Opsomming 2

Du foretrækker at løbe længere distancer

ASICS Gel Nimbus har i rigtig mange år været elsket blandt langdistanceløbere. Det skyldes dens luksuriøse og affjedrende fornemmelse under foden. Ligesom sin forgænger har den nu 26. version en hælhøjde på over 40 mm. Offsettet på 8 mm gør, at næsten alle løbere kan bruge denne sko, uanset om du er hæl-, midt- eller forfodsløber. Når man løber længere distancer, er det et must med god og rigelig dæmpning, så man bevarer styrken i benene, når det bliver rigtig hårdt. Og det er præcis, hvad ASICS Gel Nimbus 26 har at byde på.

Opsomming 3

 Du ønsker en stabil løbesko med et godt greb

Geometrien og designet på den nyeste Nimbus 26 er blevet ændret en smule, så du står med foden længere nede i skummaterialet end oven på det. Det giver sammen med den bredere sål masser af stabilitet. Desuden er ydersålen blevet opdateret til HYBRID ASICSGRIP, som giver en blød fornemmelse ved landing og skaber et perfekt greb under alle vejrforhold.

ASICS GEL Nimbus 26
ASICS GEL Nimbus 26
ASICS GEL Nimbus 26
“Vil du have en komfortabel allround-løbesko? Så bør du prøve et par Nimbus 26, de vil med al sandsynlighed overbevise dig.”

Daan Glorie – Produktekspert

Vidste du…

Gel Nimbus 26’s CO2-aftryk er 25% lavere end gennemsnittet i løbeskobranchen. CO2-aftrykket beskriver den samlede mængde drivhusgasser, der genereres i løbet af et produkts levetid. ASICS sigter mod at reducere CO2-udledningen gennem hele deres produktionskæde. Derfor er ASICS meget transparente omkring, hvordan de måler og deler disse udledninger.

ASICS Gel Nimbus 26 i detaljer:

ASICS GEL Nimbus 26
Blød hælkant og elastisk skotunge

gør det nemt at træde ned i skoen, og giver en god, omsluttende pasform.

PureGEL i hælen

giver en blød og behagelig landing.

Flytefoam Blast+ ECO

i mellemsålen sørger for behagelig dæmpning ved hvert eneste skridt

HYBRID ASICSGRIP

ydersål for optimalt greb under alle slags vejrforhold.

ASICS Gel Nimbus eller ASICS Gel Cumulus?

Nimbus og Cumulus er begge neutrale, allround løbesko, men de adskiller sig fra hinanden, når det gælder dæmpning og afvikling. Nimbus har lidt mere dæmpning og et lidt mere markant hældrop, hvilket gør skoen mest velegnet til lange distancer. Styrken ved Cumulus er dens alsidighed. Uanset om det er intervaltræning, udholdenhedsløb eller den daglige træningstur, kan Cumulus klare det hele. Løbere med smalle fødder bør vælge Cumulus på grund af det strømlinede design af overdelen.

3egenskaber i ASICS Gel Nimbus 26

Opsomming 1

Engineered knit overdel

Nimbus 26 har fået en helt ny overdel sammenlignet med forgængeren. En blød, teknisk strikket overdel omslutter dine fødder komfortabelt, og giver avanceret ventilation. Derudover giver den strikkede skotunge og kanten af skoen en blød og støttende fornemmelse. Skotungen er elastisk, så der ikke opstår tryk over vristen, når din fod begynder at udvide sig en smule under løbet. Endelig er OrtoLite X-55-indlægssålen produceret med ASICS’ ’solution dye’-proces, der reducerer vandforbruget med 33% og kulstofudledningen med 45% i forhold til industriens traditionelle farvningsteknologier.

Opsomming 2

Flytefoam Blast+ ECO og PureGEL dæmpningsmateriale

Hele mellemsålen i Gel Nimbus 26 er lavet af Flytefoam Blast Plus ECO-
dæmpningsmaterialet. Dette skum er fremstillet af 20% genbrugsmaterialer og giver let og energisk dæmpning. I hælen er placeret PureGEL, så stødet fra en hællanding absorberes effektivt.

Opsomming 3

Hybrid ASICSGRIP

Den nye Hybrid ASICSGRIP ydersål giver et sikkert greb, samtidig med en blød landing. Oplev et fantastisk stærkt fodfæste, uanset forholdene. AHARPLUS-gummiet øger holdbarheden, så du kan løbe omkring 600-800 km i denne allrounder.

Test af ASICS Gel Nimbus 26

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Læs her om Daan Glories erfaringer.

Daan Glorie 21Run

Daan Glorie

Produktekspert

Daan Glorie 21Run

Daan Glorie

Produktekspert

Tekniske specifikationer ASICS Gel Nimbus 26

Offset
8 mm
Vægt
Ca. 260 gram dame / 305 gram herre
Løbertype
Neutral løber
Skotype
Allround løbesko

Forventninger

Nimbus 25 var en af mine yndlingsløbesko sidste år. Jeg håber, at den 26. version er lige så blød og behagelig, for denne sko er virkelig god til de rolige udholdenhedsløb og længere distancer. Jeg brugte Nimbus 25 rigtig meget under min træningstur i Kenya som forberedelse til Rotterdam Marathon. Dengang blev jeg overrasket over dens stabilitet på de uasfalterede veje, også kaldet “dirt roads”, som er ret vanskelige i Kenya med mange løse sten og tekniske stigninger. Her brillerede Nimbus virkelig, og beviste sig værd som en meget pålidelig allrounder. Jeg er meget nysgerrig på, hvor stabil den nye ASICS Gel Nimbus 26 er.

Fit

“ASICS Nimbus 26 er meget smallere i forhold til sin forgænger. Det skyldes til dels de nye løkker til snørebåndene, som gør skoen strammere omkring mellemfoden. Med den forrige Nimbus havde jeg nogle gange lidt problemer med, at der kom lidt jord ned i skoene på grund af den løse pasform omkring anklen. Det er blevet meget bedre nu i den nye version. Hælkappen er også lidt smallere, hvilket hjælper mig, så jeg er bedre låst fast i skoen. Åndbarheden er den samme som før. Kort sagt har ASICS løst pasformsproblemerne på rigtig god vis.”

ASICS Gel Nimbus 26

Stride

“Opdateringerne i Nimbus virker umiddelbart ikke så store. Især overdelen og ydersålen er blevet opdateret. Men når jeg løber, føles skoen også meget mere stabil, så snart jeg lander på hælen. Skoen er ikke længere så blød, som den var før. Og det er et godt tegn, for de tidligere Nimbus var for nogle løbere ikke så stabil, og de oplevede, at de ende med at synke lidt ned i anklerne. Jeg skulle ærligt lige vænne mig til den nye Nimbus, men jo længere tid jeg løb i skoen, desto mere komfortabel blev den.”

ASICS Gel Nimbus 26

Comfort

“Komforten i Nimbus er stadig virkelig imponerende. Den tykke sål og Puregel i hælen giver en super behagelig dæmpning. Den har i årevis været favoritten blandt mange langdistanceløbere. Jeg vil anbefale Nimbus 26 til nybegyndere, der lander på hælen, fordi den har et gel-lag i hælen. For den mere øvede løber er dette en ideel restitutions- og udholdenhedsløbesko. Brug ikke denne sko på til hurtige træningspas, da der findes bedre sko til dette formal, f.eks. ASICS Magic Speed- og Metaspeed-kollektionen.”

ASICS Gel Nimbus 26

ASICS’ kollektion af allround løbesko

Vil du finde ud af, hvad den bedste ASICS-løbesko er til dig? Så skal du først være opmærksom på, om du er en neutral løber, eller om du har tendens til overpronation. Det kan du nemt finde ud af via vores Online Shoe Advisor. ASICS har mange forskellige typer løbesko til den neutrale løber. For eksempel er Cumulus og Nimbus bedst egnet til nybegynderen eller løberen, der foretrækker at løbe længere distancer. ASICS Novablast og Superblast fokuserer lidt mere på tempotræning og er en del af ASICS’ “Run Faster”-familie. Find ud af, hvad dit mål er, og vælg derefter den passende ASICS- løbesko til hvert træningspas.

Slutspurten

I forbindelse med sit 25-års jubilæum havde ASICS allerede satset stort med Nimbus i forhold til dæmpning og komfort. Mellemsålen var tykkere og blødere end nogensinde før. ASICS Nimbus 26 bygger videre på forgængerens succes, og har med den blødere kant og det forbedrede greb taget endnu to skridt i retning af ultimativ komfort på de lange distancer. Nimbus 26 er mindre velegnet til tempotræning og intervaller. Til denne slags træning er der bedre valg, som f.eks. ASICS Novablast 4 eller ASICS Magic Speed 3.

ASICS Gel Nimbus 26 minder om HOKA Clifton 9 og adidas Adistar 2, som også er allround løbesko med maksimal dæmpning.

Er du lige så begejstret som os? Så tag et kig på ASICS GEL Nimbus 26 i vores webshop. Sidder du tilbage med spørgsmål? Så kontakt vores produkteksperter via vores kundeservice.