Skip to main content
adidas Supernova Rise
adidas Supernova Rise

Review

adidas Supernova Rise

adidas Supernova Rise er den første løbesko i adidas’ nye Supernova-kollektion. Supernova Rise er en helt nytænkt sko og kan betragtes som efterfølgeren til adidas Solarglide. Det er en løbesko, der kan fungere som en hverdagstræningssko for både nybegyndere og mere ambitiøse løbere. Skoen er fuldstændig forvandlet, og de nyeste erfaringer fra adidas’ Adizero-serie finder nu vej til en allround løbesko. Er du nysgerrig på, om denne sko er noget for dig? Vi har testet adidas Supernova Rise for dig.

Shop dame-modelShop herre-model
adidas Supernova Rise

3grunde til, at adidas Supernova Rise er den rette sko til dig

Opsomming 1

Du er nybegynder inden for løb

Supernova Rise er en løbesko, der er super god til løbere, der lige er begyndt at løbe. Kombinationen af dæmpning og støtte giver dig mulighed for at opbygge din løbetræning på sikker og behagelig vis.

Opsomming 2

Du deltager i bootcamp-træning ved siden af dit løb

Grundet den brede base på skoen samt den støtte, som Supernova Rise tilbyder, kan du også bruge dem til f.eks. boot camp-træning. Når man laver lunges eller squats, er det vigtigt at have nok støtte, og det er intet problem i et par Supernova Rise.

Opsomming 3

Du deltager i bootcamp-træning ved siden af dit løb

Grundet den brede base på skoen samt den støtte, som Supernova Rise tilbyder, kan du også bruge dem til f.eks. boot camp-træning. Når man laver lunges eller squats, er det vigtigt at have nok støtte, og det er intet problem i et par Supernova Rise.

adidas Supernova Rise
adidas Supernova Rise
adidas Supernova Rise
Supernova Rise lever op til sit navn, for under løbeturen føles det næsten, som om jeg letter.

Daan Glorie – Produktekspert

Vidste du..

Minimum 60% af overdelen er lavet af genanvendte eller bæredygtige materialer? adidas-mærket forsøger at bruge så lidt plastik som muligt og dermed sætte en stopper for plastikaffald i naturen.

adidas Supernova Rise i detaljer

adidas Supernova Rise
Sandwich Mesh-overdel

Suveræn åndbarhed.

Dreamstrike+ foam

Komfortabelt og støttende

Support Rods

For ekstra støtte.

Adiwear-ydersål

For lang holdbarhed.

3egenskaber i adidas Supernova Rise

Opsomming 1

Dreamstrike+-mellemsål

adidas har udviklet et nyt højt ydende skum til den nye Supernova. Skummet er optimeret til at give den helt rigtige mængde dæmpning og støtte. Desuden er det lettere end det Boost-materiale, der bruges i SolarGlide-serien.

Opsomming 2

Support Rods

For at få en så jævn afvikling skridt som muligt er det vigtigt, at alle bevægelser føres i den rigtige retning. Support Rods giver en optimal støtte til foden, så din afvikling foregår med så lidt tabt energi som muligt. Systemet minder lidt om de Energy Rods, vi kender fra adidas’ Adizero-sko, men i Supernova er de lavet af et fastere skum i stedet for carbon.

Opsomming 3

Adiwear-ydersål

Den slidstærke ydersål med den brede platform sikrer, at du kan løbe mange kilometer fri for problemer. Sålen er udstyret med særlige impact-zoner, hvor den normalt slides meget. Du får et rigtig godt greb i alle retninger.

Test af adidas Supernova Rise

Alle vores løbesko bliver testet af vores egne eksperter. Læs Daan Glories resultater her.

Daan Glorie 21Run

Daan Glorie

Produktekspert

Daan Glorie 21Run

Daan Glorie

Produktekspert

TEKNISKE SPECIFIKATIONER adidas Supernova Rise

Offset
10 mm (hæl: 36 mm forfod 26 mm)
Vægt
Ca. 242 gram dame / 291 gram herre
Løbertype
Neutrale løbere
Skotype
All-round løbesko

Forventninger

“Jeg havde høje forventninger, da dette er efterfølgeren til Solarglide-serien, men fuldstændig fornyet og forbedret med en ny slags skum. Dette TPE-skum, som adidas kalder Dreamstrike+, er baseret på det superskum, vi kender fra alle carbonsko. Så jeg håber på mere dæmpning, mere energireturnering og alt i alt en god løbeoplevelse.”

Fit

“Basis for en god løbesko er altid en god pasform. Hvis en sko har en god pasform til dine fødder, er der gode chancer for, at du også kan løbe behageligt i den. Og det er helt bestemt tilfældet med adidas Supernova Rise. Forfoden er meget smallere end i SolarGlide-kollektionen og slutter behageligt om mine fødder. Hælkappen er forstærket indvendigt, og giver god støtte omkring mine ankler. Skotungen er ikke syet fast til overdelen, hvilket også gør denne løbesko velegnet til løbere med en høj vrist. Bestil adidas Supernova Rise i samme størrelse som dine nuværende løbesko.”

adidas Supernova Rise Fit

Stride

“Supernova Rise lever op til sit navn, for under løbeturen føles det næsten, som om jeg letter. Så komfortable er dette par sko allerede fra den første kilometer. Noget, der straks slår mig, er sålens runding. Stort set alle nyere løbesko har en såkaldt “rocker”. Det hjælper afviklingen fra hæl til tå, og gør også løbeskoen meget mere stabil. Jeg synker naturligt lidt ned med min højre fod, men Supernova Rise var stabil nok til mig som en neutral løbesko. Afviklingen er meget blødere i denne sko, sammenlignet med allrounderne i SolarGlide-kollektionen. Skummet føles super behageligt og kan virkelig matche andre mærker som Saucony, New Balance og HOKA. For hvert skridt får jeg den rette balance af dæmpning, energireturnering og stabilitet. Af alle adidas’ løbesko synes jeg, at Supernova Rise er den mest velegnede til begynderløbere på grund af dens stabilitet.”

https://21run.com/blog/fr/2023/11/saucony-ride-17/

Anvendelse

“Supernova Rise føles blød, især hvis du normalt lander lidt mere på hælen. Jeg ville primært bruge denne løbesko til lange udholdenhedsløb, daglige træningsløb og restitutionsløb. Til tempotræning er adidas Boston et oplagt valg, da den er lidt lettere og har superfoam i mellemsålen.”

adidas Supernova Rise Gebruik

adidas kollektion af allround løbesko

Udover Supernova Rise har adidas rigtig meget at byde på i deres udvalg af løbesko. adidas Ultraboost Light leverer ultimativ komfort med det tykke lag af Light-BOOST-skum og Primeknit+-overdelen. Skoen er dog lidt tungere og derfor mere velegnet til rolige løbeture. adidas Solarboost 5 er en alsidig træningssko, der kan bruges til både korte og lange løbeture, og giver dig også mulighed for at øge tempoet lidt mere. Adistar 2 er en træningssko med masser af dæmpning, men også rigelig støtte. Den brede sål er meget fast, og er udstyret med en rocker-udformning. Til den lidt tungere løber eller til dem, der bare vil have en løbetur med ro på, er Adistar et godt valg.

Saucony-kollektionen

Slutspurten

Nogle gange er det altså tiden inde til at sige farvel. Det var desværre tilfældet med SolarGlide-kollektionen. Supernova Rise er blevet dens efterfølger, og lever fuldt ud op til vores forventninger. Denne løbesko har et nyt opdateret Dreamstrike+-skum, som er baseret på TPE-materialet. Det betyder, at du vil opleve mere dæmpning og energireturnering ved hvert eneste skridt, du tager. Desuden er dette en yderst stabil sko til dine daglige træningsture. Skoen er mindre egnet til tempotræning og konkurrenceløb. Her er det bedre at vælge adidas Boston eller adidas Adizero Adios Pro 3.

Supernova Rise kan sammenlignes med Saucony Ride og Asics Gel Cumulus. Det er også neutrale løbesko med behagelig dæmpning og stabilitet.

Er du lige så begejstret som os? Så tjek adidas Supernova Rise ud i vores webshop. Sidder du tilbage med spørgsmål? Så er du altid velkommen til at kontakte vores produkteksperter via vores kundeservice.