Skip to main content
Mizuno Wave Sky 7
Mizuno Wave Sky 7

Review

Mizuno Wave Sky 7 – Maksimal dæmpning til alle?

Oplev, hvordan det følesat løbe på skyer med den nyeste Mizuno Wave Sky 7. Denne model har nu mere skum, masser af stabilitet og carbon-gummi for ekstra holdbarhed. Hvis du er til maksimal dæmpning og masser af komfort på dine lange løbeture, vil du glæde dig over Mizuno Sky 7. Skal du prøve denne sko på?

Shop kvinderShop mænd

3 grunde til, at Mizuno Wave Sky 7 er den rette sko til dig

Opsomming 1

Du er på udkig efter en allround løbesko med masser af dæmping

Mizuno Wave Sky 7 hører til i kategorien “løbesko med maksimal dæmpning”. Takket være Foam Wave-teknologien, der består af to typer dæmpningsmaterialer, har denne model en ekstremt høj dæmpning til langedistancer.

Opsomming 2

Du vil have en holdbar løbesko

Når du vælger Wave Sky 7, vælger du bæredygtigt. Mere end 50% af overdelen er lavet af genbrugsmaterialer. Derudover er ydersålen lavet af X10-carbon-gummi for endnu mere slidstyrke. X10-gummiet er et af Mizunos bedste gummimaterialer, så du får glæde af denne løbesko i længere tid. I gennemsnit vil du kunne løbe mellem 600 og 800 km i Mizuno Wave Sky 7.

Opsomming 3

Din passion er, at løbe lange distancer

Hvis du kun har budget til at købe én løbesko, og du kan lide at løbe langt, skal du helt sikkert overveje Sky 7 som din nye “daglige trainer”. Denne model er meget behagelig at løbe langt i på grund af den 41 mm tykke mellemsål. Sig farvel til trætte fødder og en træt krop. Oplev styrken ved en blød og spændstig løbesko. Men denne sko kan også bruges til andre træningsformer som tempoløb eller intervaller. Faktisk kan du tage Sky 7 på hver dag for at løbe en træningstur.

Mizuno Wave Sky 7
"Jeg vil især anbefale denne sko til nybegyndere, langdistanceløbere og løbere af medium til tungere kropsbygning”

Daan Glorie – Produktekspert

Vidste du?

Sammenlignet med Wave Sky 6 har den nu 7. generation af Sky fået 2 millimeter mere skum i mellemsålen. Detlyder måske ikke af så meget, men med denne opdatering lander modellen nu virkelig i kategorien “løbesko med maksimal dæmpning”. I dag er langdistanceløbesko udstyret med en mellemsål på minimum 40 mm.

Mizuno Wave Sky 7 i detaljer

Mizuno Wave Sky 7
Tige Smooth Stretch

sidder behageligt og blødt om fødderne

Mizuno Enerzy Core og Energy foam i mellemsålen

giver en blød landing med masser af energireturnering ved hvert skridt

X10-carbon-gummi

på ydersiden af hælen for øget slidstyrke

Hvad er Mizuno Wave Enerzy Core helt præcist?

Det øverste lag af Mizuno Wave Sky 7 består af Mizuno Wave Enerzy Core. Dette dæmpningsmateriale giver hele 293% mere dæmpning og 56% mere energireturnering end det U4IC-skum, Mizuno tidligere brugte i deresløbesko. I 2020 blev dette skum brugt for første gang i en konceptsko fra Mizuno, der også blev kaldt “Flipje vande Betuwe” (syltetøjsfabrikken ‘de Betuwes’ maskot i hindbærkostume, Flipje), fordi mellemsålen lignede et par sammenpressede hindbær.

3egenskaber i Mizuno Wave Sky 7

Opsomming 1

Helt nydesignet overdel

Smooth Stretch-overdelen giver en blød og smidig pasform. Mesh-materialet strækker sig langsomt vandret uden at miste sin støtte lodret i skoen. Ved at reducere tykkelsen af stoffet og med det opdaterede design med flere ventilationshuller er åndbarheden blevet væsentligt forbedret.

Opsomming 2

Mizuno Foam Wave teknologi

Mizunos Foam Wave-teknologi er ikke kun innovativ, men giver også god støtte. Det øverste lag af Sky 7 består af elastisk Mizuno Enerzy Core-skum, mens det nederste lag består af fast Mizuno Enerzy-dæmpningsmateriale.Resultatet er en følelse af at løbe på skyer, men med masser af stabilitet i hvert eneste skridt, du tager.

Opsomming 3

X10-carbon-gummi

Mizunos X10-carbon-gummi er yderst slidstærkt og giver et godt greb under alle forhold. Der er fire flexriller i forfoden, som giver en jævn bevægelse fra hæl til forfod.

Gode råd til rotation af forskellige Mizuno-sko

Sko-rotation betyder, at man skifter mellem mindst to forskellige løbesko for at belaste kroppen på forskellig vis, og dermed undgå skader. Desuden har hver løbesko et specifikt formål, nemlig at løbe langt eller løbe hurtigt. Mizuno Wave Sky er en ægte allrounder, der er beregnet til at løbe lange distancer. Er du på udkig efteren ‘rigtig’ tempo-sko? Så bør du helt sikkert overveje Mizuno Wave Rebellion Flash, da denne model har en meget responsiv mellemsål lavet af Mizuno Enerzy Lite-skum. Har du planer om snart at sætte en ny personlig rekord? Så skal du gå efter Mizuno Wave Rebellion Pro. Denne konkurrencesko har en Wave Plate med carbon og de bedste skummaterialer.

Skal du vælge Mizuno Wave Rider 27 eller Wave Sky 7?

Wave Rider 27 og Sky 7 er begge neutrale løbesko, men Sky har lidt mere dæmpning takket være det dobbelte dæmpningslag. Rider 27 er lidt mere velegnet til hurtige udholdenhedsløb og intervaller på grund af sin lette vægt og Wave Plate i skoen, der gør den lidt mere responsiv. Vælg Sky 7, især hvis du skal løbe lange distancer som halv- og helmaraton.

Test af Mizuno Wave Sky 7

Alle løbesko bliver testet af vores egen ekspert. Læs Daan Glories resultater her.

Daan Glorie 21Run

Daan Glorie

Produktekspert

Daan Glorie 21Run

Daan Glorie

Produktekspert

Tekniske specifikationer Mizuno Wave Sky 7

Offset
8 mm (hæl: 41mm / forfod 33m)
Vægt
ca. 300 gram herre / ca. 260 gram dame
Løbertype
Neutral løber
Skotype
Allround løbesko
Dæmpningstype
Mizuno Enerzy Core & Mizuno Enerzy

Fit

“Mizuno afviger altid lidt med deres størrelser i forhold til andre løbemærker. Bestil den samme amerikanske størrelse, som du normalt ville bruge til løbesko. For mig betyder det en europæisk størrelse 43, mens jeg ellersaltid er en størrelse 44 i andre mærker. Sky 7’s overdel giver masser af støtte. Hælkappen er indvendigt forstærket, hvilket stabiliserer hælen. Forfoden er lidt bredere end på en Wave Rider, hvilket er rart, når man løber langt, hvor foden altid vil udvide sig lidt mere. Jeg behøver ikke at binde skoen så stramt, da midtfoden giver god lockdown. Når jeg løber, sidder jeg godt fast i skoen”

Mizuno Wave Sky 7 fit

Stride

“Mizuno Sky-serien skuffer aldrig. Ved hver ny version bliver skoen forbedret, uden at der sker for mange ændringer. Det øverste lag skum er dejligt blødt, mens det nederste lag giver en masse støtte ved hvert eneste skridt. For mig som hæl-løber er dette en topsko, fordi der er mere gummi-materiale ved hælen, og jeg mærkeren god stabilitet som et resultat heraf. Det er rart, at Mizuno har gjort mellemsålen lidt tykkere, for det gør ikke kun skoen god til de lange udholdenhedsløb, men også til restitutionsløb og daglige træningsløb.”

Mizuno Wave Sky 7 Stride

Stability

“For mig falder Sky 7 ind under kategorien “stabile neutrale løbesko”. Jeg vil især anbefale denne sko til nybegyndere, langdistanceløbere og løbere af medium til tungere kropsbygning. Denne sko har ikke en aggressiv rocker (afrunding af sålen), men alligevel er afviklingen fra hæl til forfod virkelig behagelig. Jeg lagde under løbeturen mærke til, at min fod blev guidet fra hæl til tå. Dette ville også være en god sko til nogle terrænløb på ikke alt for tekniske stier. Kort sagt er dette en alsidig allround løbesko.”

Mizuno Wave Sky 7 Stability

Slutspurten

Vi er imponerede over den nyeste Mizuno Wave Sky 7. Denne model overraskede os positivt med en opdateret overdel og 2 mm ekstra skum under foden. Resultatet er, at du oplever mere komfort som løber, og at det er en leg at løbe langt. Selvfølgelig skal du stadig træne, men med en sko som denne bliver det meget lettere at løbe. Sky 7 er bedst egnet til daglige træningsløb og lange distancer. Denne løbesko er mindre brugbar til konkurrenceløb.

Mizuno Wave Sky 7 minder om ASICS Gel Nimbus 25 og Saucony Triumph 21. Det er også allround løbesko med masser af dæmpning til de lange distancer.

Er du lige så begejstret som os? Så tag et kig på Mizuno Wave Sky 7 i vores webshop. Sidder du tilbage med spørgsmål? Så kontakt en af vores produkteksperter via vores kundeservice.