Skip to main content
Nike React Infinity Run Flyknit 4 running shoes
Nike React Infinity Run Flyknit 4 running shoes

Review

Nike React Infinity Run Flyknit 4 – To Infinity and Beyond!

Nike React Infinity Run Flyknit 4 giver dig evig komfort under hver løbetræning. Denne model er opdateret fra top til tå og har overrasket os positivt. Men hvilke opdateringer har skoen fået? Og hvorfor skal du vælge dennemodel? Det kan du læse alt om i vores blog.

Shop kvinderShop mænd
Nike React Infinity Run Flyknit 4 running shoe

3 Grunde til, at Nike React Infinity Run Flyknit 4 er den rette sko til dig

Opsomming 1

Du løber ofte længere distancer fra 10 km og op

Nike React Infinity Run Flyknit 4 er den ideelle allround langdistanceløbesko. Mellemsålen har nu React X-skum, som giver mere energi og dæmpning end i forgængeren. Dette gør skoen velegnet til de lange distancer, når benene bliver lidt trætte, og du har brug for lidt mere komfort.

Opsomming 2

Du er fan af løbesko med en “rocker”

Man kan næsten ikke undgå det, de fleste løbesko i dag har en “rocker”. Det betyder, at sålen har en buet form, lidt ligesom bunden på en gyngestol. En gyngestol vælter aldrig, men ruller altid fremad. Det er også, hvad skoens “rocker”-sål forsøger at gøre med dine fødder. Når du lander, vil du mærke et fremadrettet og jævnt afsæt til forfoden.

Opsomming 3

Du har en neutral afvikling af dine fødder, og er på udkig efter en ægte allrounder

React Infinity Run Flyknit 4 er lavet til løberen med en neutral fodstilling og afvikling. Det betyder, at dine fødder bevæger sig fremad, mens du løber, og at dine ankler ikke synker indad. Denne løbesko har en velbalanceret dæmpning, så du oplever masser af dæmpning under lange distancer og kan også nemt accelerere under intervaltrænining.

Nike React Infinity Run Flyknit 4 running shoe black
Nike React Infinity Run Flyknit 4 running shoe
Nike React Infinity Run Flyknit 4 running shoe
This is custom heading element

Daan Glorie – Produktekspert

Vidste du?

Den første version af Nike Infinity React landede på gaden i 2019. Dengang blev skoen lanceret som et blødere og lettere alternativ til Nike Structure. Begge sko giver støtte, men React Infinity giver et nyt syn på stabilitet og pronationsstøtte. Som et resultat oplever løbere 52% mindre fysisk ubehag sammenlignet med traditionelle løbesko til overpronation. I dag er Infinity React Flyknit 4 en stabil, neutral løbesko.

Nike React Infinity Run Flyknit 4 i detaljer

Nike React Infinity Run Flyknit
Flyknit-overdel

giver ventilation og fastlåser dine fødder i skoen

Nike React

er et let, slidstærkt skum, der giver en jævn og responsiv løbeoplevelse

Det ekstra gummi-materiale

på ydersålen giver greb og holdbarhed

Skal jeg vælge Nike React Infinity Run Flyknit 4 eller ZoomX Invincible?

Nike React Infinity Flyknit 4 er lidt mere stabil og har lidt mindre dæmpning end ZoomX Invincible. Det skyldes brugen af Nike React X-skum, som er blødt, men giver lidt mindre energi retur. Med React Infinity ligger din fod lidt dybere i sålen, så din fod bliver stabiliseret i skoen.

3 Kendetegn i React Infinity Run Flyknit 4

Opsomming 1

Flyknit-overdel

Flyknit-overdelen giver ventilation og god lockdown af fødderne. Den vandafvisende foring ved tæerne hjælper til at holde fødderne tørre, når vejret skifter til regn. Skotungen i Flyknit er justerbar og blød, så din ankel og hæl ikke bliver irriteret, når du løber langt. Omkring midtfoden er der en indvendig Flyknit-rem, som sikrer en elastisk og tæt pasform.

Opsomming 2

React X-mellemsål

Mellemsålen i Infinity React er blevet fuldstændig redesignet. Det betyder, at du nu oplever en blødere og lettere dæmpning under fødderne. React X er måske ikke helt ligeså responsiv som Zoom X-dæmpningsmaterialet, men den er afbalanceret, så du kan løbe med masser af stabilitet.

Opsomming 3

Buet ydersål

Den buede rocker-ydersål får hvert skridt til at føles mere naturligt og giver effektivitet under dit løb, så du spilder mindre energi, mens du løber. Den afrundede sål giver fleksibilitet, når din fod slipper jorden, og en jævn oplevelse, når din fod bevæger sig fremad. Afviklingen fra hæl til tå er ubesværet, så du oplever mindre træthed i foden.

Gode råd til rotation af forskellige Nike-sko

Sko-rotation betyder, at man skifter mellem mindst to forskellige løbesko for at belaste kroppen på forskellig vis, og dermed undgå skader. Desuden har hver løbesko et specifikt formål, nemlig at løbe langt eller løbe hurtigt. Vi vil anbefale Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 til dine rolige træningspas og lange distancer. Nike Infinity React Flyknit 4 er en ideel allrounder, som du kan løbe rolige og hurtige træningsture med. Og endelig er Nike Zoom Fly 5 en fin løbesko til korte intervaller og hurtige udholdenhedsløb op til halvmaraton. Har du planer om at løbe en personlig rekord på halv- eller helmaraton? Så gå efter Vaporfly eller Alphafly.

Test af React Infinity Run Flyknit 4

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Læs her om Daan Glories erfaringer med skoen.

Daan Glorie 21Run

Daan Glorie

Produktekspert

Daan Glorie 21Run

Daan Glorie

Produktekspert

Tekniske specifikationer Nike React Infinity Run Flyknit 4

Offset
9 mm
Vægt herre-model
353 gram
Vægt dame-model
281 gram
Løbertype
Neutral løber
Skotype
Allround løbesko

Fit

“Denne sko er super behagelig på mine fødder. Hælkappen er ikke indvendigt forstærket, men den er relativt høj, så den giver en god omslutning om foden. Forfoden er ret bred, så jeg kan også anbefale denne model til løbere med en lidt bredere fod eller hallux valgus (knyster). Jeg syntes, at de tidligere versioner af Infinity var for stramme omkring midtfoden, men det er heldigvis blevet justeret. Løbere med en høj vrist vil også sætte pris på denne model. I Mesh-overdelen er der rigeligt med perforeringer, hvilket holdt mine fødder dejligt kølige under en varm løbetur. Bagpå er der en løkke, så skoen er nem at tage af og på.”

Nike React Infinity Run Flyknit 4 running shoe fit

Stride

“React X-skummet føles blødt, men samtidig meget stabilt. Nike React Infinity placerer sig mellem Nike Pegasusog Nike ZoomX Invincible, i forhold til komfortniveau. Den er mere stabil end Invincible og har en smule mere dæmpning end Pegasus. Jeg føler, at min hæl ligger lidt længere nede i skummaterialet, hvilket gør Infinity lidt mere stabil sammenlignet med andre modeller fra Nike. Sålen har en bred base, og hælen stikker ud, hvilket gjorde, at jeg oplevede en jævnt afvikling fra hæl til tå. Under udholdenhedsløbet gav disse løbesko god affjedring, så jeg havde et vidunderligt løb.”

Nike React Infinity Run Flyknit 4 running shoe zool

Comfort

“Der er tydeligvis mere liv i dette nye React X-dæmpningsmateriale sammenlignet med forgængerne. Det gør den til en af Nikes bedste træningssko nogensinde. React Infinity 4 har ikke maksimal dæmpning, men den er komfortabel nok til at løbe halv- og helmaraton. Jeg synes, at React Infinity er en yderst behagelig sko til udholdenhedsløb, restitutionstræning og tempoløb. Til intervaller ville jeg hellere vælge fx Nike Zoom Fly, da denne model har lidt mere energireturnering. Vil du have en komfortabel allround løbesko? Så behøver du ikke lede længere: ”Go to Infinity and beyond”!”

Nike React Infinity Run Flyknit 4 running shoe stride

Nikes allround skokollektion

Hvilken Nike løbesko skal du vælge? Nike Pegasus er den ideelle allrounder, både til begyndere og øvede løbere. Med Zoom Air units i mellemsålen føles skoen let og responsiv. Skal du løbe længere distancer end 10 km? Så er Vomero et godt valg, da ZoomX-dæmpningsmaterialet giver lidt mere energi retur, når du løber længere distancer. Eller måske træner du op til et maraton? Nike har designet ZoomX Invincible til rolige udholdenhedsløb og restitutionsløb for alle løbere, der forbereder sig til et halvt eller helt maraton.

Slutspurten

React Infinity Run Flyknit 4 har været gennem en større overhaling, og vi er meget overraskede over denne sko.Skummet føles mere elastisk, skoen er mere stabil, og endelig sidder denne allrounder vidunderligt på dine fødder. Denne Nike-sko kan nemt blive en ny favorit blandt mange løbere.

Nike React Infinity Run Flyknit 4 kan sammenlignes med Saucony Endorphin Shift og Asics Cumulus 25. Dette er også modeller allround løbesko med masser af dæmpning og stabilitet til den neutrale løber. Nike React InfinityRun Flyknit 4 er ideel til rolige træningspas, men mindre egnet til intervaltræning og løb.

Er du lige så begejstret som os? Så tag et kig på Nike React Infinity Run Flyknit 4 i vores webshop. Sidder du tilbage med spørgsmål? Så kontakt en af vores produkteksperter via vores kundeservice.