Skip to main content
Nike Structure 25 running shoe
Nike Structure 25 running shoe

Review

Nike Air Zoom Structure 25 – Intet er så stabilt som forandring

Wenn du dich im Startbereich eines Wettkampfes umsiehst, bist du von superschnellen Wettkampfschuhen mit Carbonplatten und superleichten Schaumstoffen umgeben. Der Nike Air Zoom Structure 25 nutzt die Technologien der superschnellen Carbon-Schuhe, die die Straße-Wettkämpfe dominieren. Dabei werden aber auch die Läufer berücksichtigt, die es etwas ruhiger angehen lassen wollen und etwas mehr Stabilität benötigen. Fragst du dich jetzt auch, ob der Structure 25 der perfekte Schuh für dich ist? Dann solltest du dir unsere ausführlichen Testbericht jetzt gut durchlesen!

Shop kvinderShop mænd
Nike 21RUN Stride

3 Grunde til, at Nike Air Zoom Structure 25 er den rette sko for dig

Opsomming 1

Du er en løber med overpronation

Structure 25 har ekstra svangstøtte under foden for at forhindre overpronation i anklen. Kombineret med en støttende overdel og en bred sål sikrer det et stabilt skridt, hvor din ankel ikke kan bevæge sig for meget indad.

Opsomming 2

Du leder efter en allround løbesko

Til din daglige træning vil du have en sko, der holder, og som du kan stole på. Der er et tykt lag gummi under sålen, som holder meget længe, og overdelen er også robust og slidstærk. Så du behøver ikke at lade dem stå i skabet, fordi du frygter slitage.

Opsomming 3

Du har en bred forfod

Forfoden på Structure 25 har lidt mere plads end gennemsnittet til at sprede tæerne. Ved at give tæerne plads skaber du en bredere støtteflade, og det giver mere stabilitet i forfoden. Men det er også en fordel for folk, der allerede har en naturligt bred fod, da deres fødder er mindre fastlåste.

Nike 21RUN stride
Nike Stride 21RUN high 5
Nike Stride 21RUN high 5
“Jeg vil anbefale denne sko til nybegyndere og erfarne løbere, der leder efter en allround løbesko med let støtte.”

Menno Munster – Produktekspert

Nike Air Zoom Structure 25 i detaljer

Nike Air Zoom Structure 25
Mesh i et enkelt lag

Giver ekstra åndbarhed.

Cushlon 3.0

Nyt og blødere skum med bedre energiudnyttelse.

Nike Zoom Air

Giver en fjedrende følelse under fødderne.

3 Nytænkninger i Nike Air Zoom Structure 25

Opsomming 1

Bedre åndbar overdel

Overdelen i Structure 25 er blevet opdateret til et enkelt lag mesh. Det giver bedre åndbarhed. Overdelen giver lidt mere plads i forfoden og er forstærket omkring midtfoden. Der er masser af polstring i skotungen og hælkappen for en behagelig følelse i skoen.

Opsomming 2

Mere støtte

Fodsvangen støttes endnu mere i Structure 25 end i 24. Det ekstra materiale gør, at du synker mindre ned med anklen. For løbere med overpronation, er dette en rigtig god nyhed.

Opsomming 3

Mere dæmpning

Sålen på den 25. version er blevet meget tykkere. Med 38 mm ved hælen og 28 mm ved forfoden følger Structure trenden med løbesko, der bliver tykkere og mere komfortable. Det opdaterede Cushlon 3.0-skum er blødere og mere responsivt end sin forgænger.

Gode råd til rotation af forskellige Nike-sko

Sko-rotation betyder, at man skifter mellem mindst to forskellige løbesko for at undgåskader. Desuden er hver løbesko udviklet til et specifikt formål. Nike Air Zoom Structure 25 er den ideelle løbesko til dine daglige løbeture og til mange, rolige kilometer. Hvis du er på udkig efter lidt mere dæmpning til en restitutionstur, kan du vælge Invincible 3 med det bløde ZoomX-materiale. Til tempotræning op til halv- eller helmaraton er Zoom Fly 5 et oplagt valg. Fordelen ved Zoom Fly 5 er, at den også er ret stabil. Til hurtige løb er der Nike Vaporfly Next% 3. Den er superlet og responsiv, men du skal ikke forvente for meget stabilitet. Så brug den primært til konkurrenceløb og engang imellem til hurtig træning.

Test af Nike Air Zoom Structure 25

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Læs Daan Glories resultater her.

Menno Munster 21RUN

Menno Munster

Produktekspert

Menno Munster 21RUN

Menno Munster

Produktekspert

Tekniske specifikationer Nike Air Zoom Structure 25

Offset
10 mm
Vægt herre-model
ca. 322 gram
Vægt dame-model
ca. 263 gram
Løbertype
Overpronerende løber
Skotype
Allround løbesko

Forventninger

Structure 24 er en sko, som jeg ofte vælger i butikken. Det er en sko, der giver ret meget stabilitet, er lidt mere rummelig i forfoden og har en gennemsnitlig dæmpning. Jeg synes, at vægten på version 25 er ret høj, så jeg håber ikke, at jeg kommer til at mærke for meget til den, mens jeg løber. Jeg håber, at den tykkere og blødere sål også vil gøre Structure 25 mere velegnet til længere, rolige løbeture.

Fit

“’Hvad er ændringerne i forhold til Structure 24?’ spørger jeg mig selv om, mens jeg tager Structure 25 på. Og ændringerne er ret tydelige rent visuelt, men jeg mærker dem også med det samme jeg får skoene på. For det første er hælkappen en anelse højere og skråner lidt væk fra akillessenen i toppen. Det forhindrer tryk på akillessenen, og højden på hælkappen forhindrer mig i at glide ud af hælen. Det gør også Structure mere velegnet til at have et par indlægssåler i, i forhold til sin forgænger. Jeg føler også mere ventilation og struktur. Der er brugt et fast garn omkring mellemfoden, som giver et godt lockdown i skoen. Størrelsesmæssigt har skoen ikke ændret sig, så bestil denne model i den størrelse, du normalt ville vælge.”

Blog Zijfoto Camille

Stride

“Fra de første kilometer føles denne sko meget mere behagelig end sin forgænger. Mellemsålen er tykkere og giver væsentligt mere dæmpning. Air Zoom Unit i forfoden er bibeholdt, så du får et ekstra fjedrende afsæt, når du sætter af. Dæmpningsmaterialet føles fast i hælen og en smule blødere i forfoden. Det skyldes også de to flexriller i ydersålen, som gør det nemt for mig at afvikle fra hæl til forfod. Når jeg løber, føler jeg, at jeg får mere energi tilbage end med Structure 24. Dette er ikke en løbesko med “maksimal dæmpning”, men den giveren stabil og behagelig løbeoplevelse. Jeg anbefaler denne sko til nybegyndere og erfarne løbere, der leder efter en allround løbesko med let støtte.”

Nike Air Zoom Structure 25 Stride

Stability

“Midfoot Support Systemet giver lidt mere støtte end sin forgænger. Det skyldes, at der er mere skum på indersiden af skoen. Jeg kan mærke støtten under min svang, men ikke på en irriterende måde. Min fod sidder ved hælen nærmest i en slags skål, og det giver mig også en masse stabilitet. Endelig er sålen gjort en smule bredere omkring hælen og forfoden, så jeg oplever mere støtte, når jeg løber i denne sko. Structure 25 kan ikke kun takke mellemsålen for sin stabilitet, men også overdelen. Den udvendige hælclip giver ekstra støtte til min ankel, hvilket jeg godt kan lide, når jeg løber langt.”

Nike Air Zoom Structure 25 Stability

Slutspurten

Nike Air Zoom Structure 25 har været gennem en stor forandring i forhold til sin forgænger, men er stadig en trofast træningspartner. Dæmpningen er blødere og mere responsiv uden at gå på kompromis med stabiliteten. Vægten er ikke lav i denne sko, men til dine daglige løbeture og lange løbeture er det ikke et problem.Nike Air Zoom Structure 25 er i samme familie som ASICS GT-2000 11 og New Balance Fresh Foam 860v13. Det er også allround løbesko til overpronation, og med omtrent samme mængde dæmpning.

Er du lige så begejstret som os? Så tag et kig på Nike Air Zoom Structure 25 i vores webshop. Sidder du tilbage med spørgsmål? Så kontakt en af vores produkteksperter via kundeservice.