Skip to main content
HOKA Stinson ATR 7 trail shoes
HOKA Stinson ATR 7 trail shoes

Review

HOKA Stinson 7 – Maksimal dæmpning og stabilitet i al slags terræn

Vi kender Hoka for deres løbesko med en tyk sål og rocker, og Stinson er bestemt ingen undtagelse. Den nu 7. version af denne meget alsidige sko har en nu endnu tykkere sål end sin forgænger. Er du på udkig efter en sko, der kan følge dig over alt? Så skynd dig at læse videre!

Shop kvinderShop mænd
Top 1o trailshoes

3Grunde til, at HOKA Stinson 7 er den rette sko til dig

Opsomming 1

Du leder efter en sko, der kan bruges til al slags terræn

Ydersålen på HOKA Stinson 7 er designet til at give dig mulighed for at erobre mange forskellige slags underlag. På vejen, på stierne og i grus får du rigeligt greb. Det er ideelt, hvis du f.eks. kun vil have ét par sko med på ferie, eller hvis du ofte skal løbe et stykke på almindelig vej, før du når frem til din yndlingssti.

Opsomming 2

Dæmpning er en høj prioritet for dig

Mellemsålen på Stinson 7 er meget tyk og giver derfor rigtig god dæmpning. Materialet er også blødere end i Stinson 6. Hvis du kan lide følelsen af nærmest at have puder under fødderne, vil Stinson være et oplagt valg – men hvis du kan lide at have meget jordkontakt, bør du se dig om efter en anden sko.

Opsomming 3

Du leder efter en meget stabil sko

På trods af den tykke og bløde sål holder Stinson 7 din fod godt på plads i skoen. Fordi du står med foden lidt nede i sålen, kan den ikke bevæge sig i mange retninger, og sålens bredde giver den en masse stabilitet.

New Balance Fresh Foam X Trail More v3 Damen-Trail-Schuhe
Trail shoes 21run
Trail shoes 21run
"På trods af den tykke og bløde sål holder Stinson 7 din fod godt på plads i skoen.”

Menno Munster – Produktekspert

Vidste du?

Mere end 97% af Hokas sko er fremstillet af mindst ét af de foretrukne materialer. Det vil sige et materiale, der er genanvendt, vedvarende eller fra en naturlig kilde.

HOKA Stinson 7 i detaljer

HOKA Stinson ATR 7 trail shoes
Engineered Jacquard Mesh

Fremstillet af genanvendt polyester

CMEVA-mellemsål

Lettere, blødere og mere responsiv

H-Frame-technologi

For ekstra stabilitet

Durabrasion-gummi

Slidstærkt materiale med godt greb

4 Innovationer i Hoka Stinson 7

Opsomming 1

Mere dæmpning

Med 42 mm for herremodellen har Stinson 7 en tykkere sål end Stinson 6. Desuden har CMEVA-materialet i mellemsålen nu en endnu blødere konstruktion. Når det gælder trailsko, er dette virkelig i toppen af de mest stødabsorberende sko, der findes i øjeblikket.

Opsomming 2

Mere stabilitet

I Stinson 7 er din hæl placeret lidt længere nede i mellemsålen. Hoka kalder dette for Active Foot Frame. Du kan sammenligne det med det formstøbte sæde i en racerbil, som sikrer, at du er støttet på alle sider. Mellemsålen indeholder også Hokas H-Frame. Denne forstærkning, udformet som bogstavet H, arbejder sammen med mellemsålen for endnu mere stabilitet.

Opsomming 3

Mere greb

Ydersålen på Stinson 7 har flere små og skarpere knopper. Det giver mere greb i forskelligt terræn, men sålens tykkelse betyder, at du ikke bliver generet af det, når du også løber på asfalteret vej. Ydersålen er lavet af slidstærkt Durabrasion-gummi, så du også kan have glæde af skoen i rigtig lang tid.

Opsomming 4

Forstærket overdel

Overdelen i Engineered jacquard mesh er også blevet mere robust. Indersiden er overdelen er nu også ekstra forstærket. Både mesh og snørebånd er fremstillet af genanvendt polyester. Skotungen er også fastgjort til siderne af skoen for at forhindre, at den glider, og ved hælen går skoen lidt længere ud, så du nemt kan tage den på.

Test af HOKA Stinson ATR 7

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Læs snart om produkteksperten Menno Munsters resultater.

Menno Munster 21RUN

Menno Munster

Produktekspert

Menno Munster 21RUN

Menno Munster

Produktekspert

Tekniske specifikationer HOKA Stinson ATR 7

Offset
5 mm
Vægt mænd
Ca. 365 gram
Vægt kvinder
Ca. 305 gram
Løbertype
Neutral løber
Skotype
Trailsko

Hoka Sky Everyday Family

Udover Stinson findes der i Hokas kollektion af allround-trailsko også 4 andre modeller. Challenger 7 er også velegnet til landevej og terrænløb, men har en lidt tyndere sål. Speedgoat 5 er en ægte trailsko med en lidt grovere sålprofil. Mafate Speed 4 er lidt mere responsiv end Speedgoat, og hvis du gerne vil have lidt mere jordkontakt, findes der også Torrent 3.

Slutspurten

Er du lige så begejstret som os? Så tag et kig på Altra Torin 7 i vores webshop. Har du flere spørgsmål? Så kontakt en af vores produkteksperter via vores kundeservice.