Skip to main content
New Balance FuelCell SuperComp Trainer v2
New Balance FuelCell SuperComp Trainer v2

Review

New Balance FuelCell SuperComp Trainer v2

Med den nyeste FuelCell SuperComp Trainer v2 får du carbon til både træning og konkurrence. Denne konkurrencesko er nu lettere og mere stabil end nogensinde. Når du tager denne lynhurtige sko på, får du lyst til at løbe hurtigere og mere til. For godt til at være sandt? Læs alt om det i vores anmeldelse.

Shop kvinderShop mænd
New Balance FuelCell SuperComp Trainer v2

3 Grunde til, at FuelCell SuperComp Trainer v2 er den rette sko for dig

Opsomming 1

Du er på udkig efter en løbesko til halv- eller helmaraton

New Balance SuperComp Trainer v2 er en konkurrencesko med maksimal dæmpning og komfort. Det gør skoen perfekt til halv- og helmaraton. FuelCell Foam føles meget fjedrende, mens carbonpladen giver stabilitet og et kraftigt, fremadrettet afsæt. Den tidligere version af Trainer havde en “ulovlig såltykkelse”, men det er nu blevet ændret, så man nu også kan deltage i flere konkurrencer med denne sko.

Opsomming 2

Du leder efter en carbonsko til lange udholdenhedsløb

Sammenlignet med FuelCell SuperComp Elite v3 har Trainer v2 en smule mere gummi på ydersålen. Du behøverikke bekymre dig om, om du kun kan bruge denne sko til maratondagen. Du kan sagtens træne op til løbet i den. Supercomp Trainer v2 har en høj mængde energireturnering og absorberer en del af vibrationerne fra musklerne under løb. Det betyder, at du restituerer hurtigere efter et intenst og langt udholdenhedsløb. Det er også en af grundene til, at carbonsko er populære; du kan træne mere og mere intensivt og restituere bedre påsamme tid.

Opsomming 3

Du løber på mellem- eller forfod

Offsettet i Trainer v2 er blevet sænket fra 8 mm til 6 mm. Det gør denne racersko lidt mere velegnet til midt- til forfodsløbere. Løbere, der kun lander på hælen, kan opleve lidt mindre stabilitet i denne sko. Afrundingen af sålen og carbonpladen sikrer en behagelig midtfodslanding og hjælper med at skubbe af til forfoden.

New Balance FC SC Trainer v2
New Balance SuperComp Trainer v2
New balance FuelCell SuperComp Trainer v2
“Wow, så snart jeg begynder at løbe, hopper jeg nærmest fremad med en masse energi. SuperComp Trainer v2 er meget fjedrende, blød og returnerer en masse energi for hvert skridt, jeg tager.”

Daan Glorie – Produktekspert

Vidste du?

FuelCell-dæmpningsmaterialet i SuperComp Trainer v2 har været på markedet siden 2019. Vi så først denne innovation i New Balance FuelCell Propel. Senere blev denne energirige stødabsorbering også brugt i New Balances konkurrencesko. FuelCell er lavet af en blanding af nitrogenindsprøjtet TPU og EVA. Denne kombination skaber et let og holdbart støddæmpningssystem, der kan modstå store kræfter.

Teckniske specifikationer FuelCell SuperComp Trainer v2

New balance FuelCell SuperComp Trainer v2
Overdel i Engineered Mesh

giver en fast pasform med god ventilation

Opdateret FuelCell-mellemsål

er nu lettere og føles mere responsiv

Energy Arc-design af carbonpladen

giver store mængder energireturing under løb

Ydersål i gummi

med ekstra strategisk placeret gummi-materiale for øget holdbarhed

Skal jeg vælge SC Trainer V2 eller SC Elite V3?

SuperComp Trainer V2 har en relativt mere slidstærk sål og dæmpning, så du også kan træne op til dit løb i denne sko. Vi anbefaler, at du gemmer SuperComp Elite V3 til konkurrencedagen, da denne sko ellers vil blive slidt relativt hurtigt. Er du fan af maksimal dæmpning, og kan sålen nærmest ikke blive tyk nok? Eller foretrækker du en lettere og mere responsiv konkurrencesko? Så er SuperComp Elite v3 det bedste valg.

3 Kendetegn i FuelCell SuperComp Trainer v2

Opsomming 1

Engineered Mesh overdel

Overdelen i Engineered Mesh er let og giver en pasform med masser af støtte. Hælkappen er indvendigt forstærket og formet væk fra læggen, så den følger ankelleddets naturlige anatomi. Omkring New Balance-logoet er skoen lidt strammere, så den sidder godt fast om foden. Overalt på skoen ser vi masser af perforeringer, der giver optimal åndbarhed under alle forhold.

Opsomming 2

FuelCell-mellemsålen er lettere og mere responsiv

FuelCell-mellemsålen er blevet opdateret, og den er nu lettere og mere responsiv end sin forgænger. FuelCell-skummet er 33% lettere, men har samme fasthed som det FuelCell-dæmpningsmateriale, der tidligere blev brugt. I sidste ende har det resulteret i en vægtbesparelse på hele 28 gram sammenlignet med SuperComp Trainer v1.

Opsomming 3

Carbonplade med Energy Arc-design

SuperCompTrainer v2 bruger Energy Arc-systemet. En carbonplade, bøjet i to retninger, hviler mellem to lag skum med høj energireturnering. Det nederste lag har en stor fordybning, som gør det muligt for pladen at springe ind og ud igen. Det er den optimale kombination af blød dæmpning og maksimal energireturnering.

Gode råd til rotation af forskellige New Balance-sko

Sko-rotation betyder, at man skifter mellem mindst to forskellige løbesko for at belaste kroppen på forskellig vis, og dermed undgå skader. Desuden har hver løbesko et specifikt formål, nemlig at løbe langt eller løbe hurtigt. Vi anbefaler FuelCell SuperComp Trainer v2 til dine lette træningspas, lange distancer og løb. New Balance Fresh Foam X 880v13 er en ideel allrounder, som du kan løbe rolige og hurtige træningsture med. Leder du efter en sko til intervaller og hurtige udholdenhedsløb? Så bør du helt sikkert overveje New Balance FuelCell Rebel v3, da denne model er let og responsiv. Eller planlægger du snart at sætte en ny personlig rekordpå et halv- eller helmaraton? Så skal du gå efter SuperComp Elite v3 eller SuperComp Trainer v2. Og endelig er FuelCell SuperComp Pacer v1 specielt designet til 5 og 10 km løb, da denne model har en carbonplade og også er superlet.

Test af FuelCell SuperComp Trainer v2

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Læs om Daan Glories resultater her.

Daan Glorie 21run

Daan Glorie

Produktekspert

Daan Glorie 21run

Daan Glorie

Produktekspert

Daan Glorie

Produktekspert

Tekniske specifikationer FuelCell SuperComp Trainer v2

Offset
10 mm
Vægt
Ca. 270 gram
Løbertype
Neutral løber
Skotype
Konkurrencesko

Fit

„Overdelen er yderst behagelig. Det føles som en ægte konkurrencesko, da den er ekstremt let og meget åndbar. Den tynde skotunge smyger sig om mine fødder og sidder fantastisk omkring min vrist. Som et resultat heraf oplever jeg en rigtig god lockdown, hvor der næsten ikke er risiko for at glide i skoen. Hælkappen er indvendigt forstærket og formet væk fra læggen, så den ikke irriterer min akillessene. Mine fødder er standard bredde, så denne model passer ganske fint, men jeg synes ikke den er helt så egnet til en bred fod. Den er i øvrigt “true to size”, så bestil den samme størrelse løbesko, som du normalt ville bestille.”

New balance FuelCell SuperComp Trainer v2 competition running shoe Fit

Stride

„Wow, så snart jeg begynder at løbe, hopper jeg nærmest fremad med en masse energi. SuperComp Trainer v2 er meget fjedrende, blød og returnerer en masse energi for hvert skridt, jeg tager. Et opmærksomhedspunkt er dog stabiliteten. Jeg vil ikke anbefale denne sko til en løber, med let overpronation, da de højest sandsynligt vil få for lidt støtte. Ydersålen er dog blevet bredere i forhold til den forrige model, hvilket gør, at jeg synes, den ermere stabil end sin forgænger. Jeg synes, det var en rigtig sjov løbesko at teste, da den føles meget innovativ ogvirkelig giver en anderledes løbeoplevelse.”

New balance FuelCell SuperComp Trainer v2 running shoes

Use and compare

“Hvilke træningspas kan jeg bruge denne sko til? Faktisk er FuelCell SuperComp Trainer v2 en ret alsidig løbesko. Jeg ville bruge den til lange udholdenhedsløb på grund af dens dæmpningssystem, men den er også velegnet til et hurtigt maraton takket være den indbyggede carbonplade og superfoam. På grund af den maksimale dæmpning er denne hurtige sko mindre egnet til lidt tungere løbere eller nybegyndere. Hvilken løbesko kan du sammenligne SC Trainer V2 med? Den falder ind under kategorien carbonsko til daglige løbeture og løb – sammen med ASICS Superblast og adidas Adizero Prime X.”

New balance FuelCell SuperComp Trainer v2 competition running shoe sole

New Balance FuelCell sko-kollektion

FuelCell-familien består af hurtige løbesko fra mærket New Balance. Uanset hvad dit mål er, er der altid en passende tempo- eller konkurrencesko til dig. New Balance Rebel er den eneste uden carbonplade, men den har til gengæld en FuelCell-mellemsål i hele skoens længde, som gør, at skoen føles meget energisk. Brug Rebel til dine tempoløb, og du kan også sagtens bruge den til rolige udholdenhedsløb. SuperComp Pacer V1 er den ideelle 5 og 10 km racer, mens SC Elite og SC Trainer er langdistancemestrene. I øvrigt kaldes alle New Balance-sko med en carbonplade for SuperComp.

Slutspurten

FuelCell SuperComp Trainer v2 minder om adidas Prime X og ASICS Superblast. Det er også to par løbesko til løbog træning med maksimal dæmpning og et hurtigt afsæt. SuperComp Trainer v2 er ikke egnet til begyndere eller løbere med en lidt bredere fod.

Er du lige så begejstret som os? Så tag et kig på FuelCell SuperComp Trainer v2 i vores webshop. Sidder du tilbage med spørgsmål? Så kontakt en af vores produkteksperter via vores kundeservice.