Skip to main content
adidas Boston 12 hardloopschoenen
adidas Adizero Boston 12 running shoes

Review

adidas Adizero Boston 12 – Den perfekte partner til træning og konkurrence?

Hop i de nyeste adidas Adizero Boston 12, og få øjeblikkeligt følelsen af at være på løbebanen. Med en helt nydesignet overdel og mellemsål er Boston 12 meget lettere og smidigere, så du kan løbe hurtigere. Du kan bruge denne allround løbesko med carbon til både træning og løb. Hvilken udfordring vil du bruge dem til?

Køb dame-modelleKøb herre-modelle
adidas Adizero Boston 12 running shoes

3 grunde til, at adidas Adizero Boston 12 er den rette sko for dig

Opsomming 1

Du leder efter en løbesko til tempotræning og intervaller

Med Adizero Boston 12 får du følelsen af konkurrencedagen under dine træningspas. Innovationer fra den hurtigste løbesko (Adios Pro 3) er blevet anvendt i denne løbesko til tempo- og intervaltræning. For eksempel har denne sko LightstrikePRO-skum og EnergyRods 2.0 med carbon. Oplev en blød landing og et eksplosivt afsæt.

Opsomming 2

Du ønsker en stabil konkurrencesko

Ikke alle løbere har gavn af en carbonsko med superfoam. På grund af brugen af meget elastisk skummateriale er nogle carbonsko knapt så stabile. Boston 12 er den ideelle løsning, fordi denne hurtige sko har et solidt lag afLightstrike 2.0 i bunden og et øvre lag af LightstrikePRO. Det giver en afbalanceret dæmpning, der passer til mange forskellige typer af løbere.

Opsomming 3

Du er på udkig efter en budgetvenlig carbonsko

De fleste carbonsko er lidt dyrere end allround løbesko. For nogle løbere er prisen en hindring, når de skal ud og købe en carbonsko. Adizero Boston er lidt billigere end andre carbonsko og er også meget holdbar og alsidig. Træning, løb, tempo-udholdenhedsløb – Boston 12 kan det hele.

adidas Boston 12 running shoes
adidas Adizero Boston 12 running shoes
adidas Adizero Boston 12 running shoes
“Yes! Adizero Boston 12 er blevet fuldstændig redesignet, så den føles meget lettere og smidigere end sin forgænger. Brug denne sko til dine hurtige træningspas og konkurrencer.”

Daan Glorie – Produktekspert

Vidste du ?

Boston 12 er den ideelle løbesko at bruge sammen med adidas Adizero Adios Pro 3. En rotation af skoene holder dine fødder friske og potentielt forebygge skader. Brug Boston 12 til tempo- og intervaltræning. Takket være LightstrikePRO i mellemsålen vil du opleve samme følelse som på den store konkurrencedag. Vil du sætte en personlig rekord under et løb? Så skal du vælge adidas Adizero Adios Pro 3.

adidas Boston 12 i detaljer

adidas Adizero Boston 12
Letvægts overdel

i mesh fremstillet af genbrugsmaterialer.

Lightstrike 2.0 og LightstrikePRO

i mellemsålen giver høj energireturnering

Genanvendt EnergyRods 2.0 system

hvor carbonrørene giver fremdrift

Ydersål i Continental-gummi

giver godt greb i al slags vejr

Evolutionen af adidas Adizero Boston

adidas Adizero Boston er et kendt navn i løbeverdenen. I årevis var det en af de mest populære løbesko. Dette grundet dens lette vægt, behagelige dæmpning og perfekte greb takket være Continental-gummiet. Boston 9 havde stadig en Boost-mellemsål, men i 2021 gennemgik denne model en ordentlig udvikling. Modellen fik en tykkere mellemsål med carbon, hvilket gjorde Boston mere alsidig. Du kan nu bruge denne løbesko til både træning og konkurrence. Udviklingen af Boston fortsætter nu støt med en helt nydesignet overdel og mellemsål. Boston 12 er lettere, hurtigere og mere responsiv end nogensinde før.

3kendetegn i adidas Boston 12

Opsomming 1

Ekstremt let overdel

Adidas har formået at gøre Boston endnu lettere end sin forgænger. Det er til dels takket være den lette mesh-overdel, der nu føles som en ægte konkurrencesko, ligesom Adios Pro 3. Pro 3’s hælkappe er nu også at finde i Boston 12, hvilket holder foden fastlåst, så din fod ikke glider i skoen. Der er nu flere perforeringer omkring mellemfoden og forfoden, så dine fødder kan ånde, selv under varme forhold.

Opsomming 2

Lightstrike 2.0 og LightstrikePRO i mellemsålen

Boston 12 har en helt nydesignet mellemsål. Det nederste lag består nu af Lightstrike 2.0, som er betydeligt blødere end den Lightstrike, vi så i Boston 11. Det øverste lag er adidas’ letteste og mest responsive skum, nemlig LightstrikePRO. Det giver ikke kun en høj grad af energireturnering, men også en god, stabil løbeoplevelse. Mellem de to lag af dæmpning finder man EnergyRods 2.0. Det er rør af carbon, der løber parallelt med knoglerne i mellemfoden. Det sikrer et eksplosivt afsæt til forfoden.

Opsomming 3

Ydersål i Continental-gummi

En ydersål i Continental-gummi giver et suverænt greb i al slags vejr og på alle slags underlag. Vi kender selvfølgelig Continental fra dæk til biler og cykler, og denne type gummi er kendt for sin meget gode holdbarhed. Det betyder, at du sagtens kan løbe mellem 600 og 800 km i denne sko. Det afhænger selvfølgelig af din løbestil, og hvordan du bruger skoen.

Test af adidas Boston 12

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. ter. Læs om Daan Glories erfaringer her.

Daan Glorie 21run

Daan Glorie

Produktekspert

Daan Glorie 21run

Daan Glorie

Produktekspert

Tekniske specifikationer adidas Adizero Boston 12

Offset
6.5 mm
Vægt herre-model
Ca. 267 gram
Vægt dame-model
Ca. 227 gram
Løbertype
Neutrale løbere
Skotype
Allround løbesko

Fit

“Først var jeg nødt til at løsne snørebåndene omkring midtfoden en anelse, for ellers sad skoen for stramt. Hvis du har en smal fod, vil du helt sikkert sætte pris på dette i Boston 12. Skokanten er ekstremt tynd og smyger sig om mine fødder. Hælkappen føles ligesom i adidas Adizero Adios Pro 3. Boston 12 har også en “hælflap”, som gør, at du hurtigt kan få skoen af og på. Overdelen i mesh er rigeligt åndbar, så du kommer ikke til at døje med sved eller varme fødder om sommeren. Boston 12 føles virkelig som en racersko. Den giver mig lyst til at tage ud og løbe!”

adidas Adizero Boston 12 shoes fit

Stride

“Wow, hvor er det en lækker sko! Jeg må indrømme, at Boston 11 ikke ligefrem var min favorit. Jeg syntes, den var relativt stiv og ikke behagelig til tempoløb. Adizero Boston 12 er derimod meget lettere, smidigere og også hurtigere. Og det er faktisk til at mærke i skoen. Der er nu mere LightstrikePRO i forfoden, hvilket giver dig en enorm mængde energi tilbage fra forfoden. Det nederste lag af Lightstrike 2.0 er blevet meget blødere, hvilket også gør landingen meget mere behagelig. Det er godt valgt af adidas at ændre skoens offset fra 8,5 til nu 6,5 mm. Dette giver mig virkelig en følelse af, at afviklingen af foden er meget lettere at under tempoløb. adidas Boston 12 er en ideel løbesko til banetræning, intervaller og løb på distancer op til halvmaraton.”

Boston 12 running shoes stride

Speed

“Boston 12 føles som en virkelig hurtig sko. Der er tænkt på alle detaljer for at forbedre skoen. Continental-ydersålen giver enormt greb under forfoden, hvilket er et must, når man løber hurtigt. Når jeg løber hurtigere, lander jeg automatisk lidt mere på mellem- og forfoden. Jo kortere afstand til jorden, desto mere effektivt kan jeg øge og fastholde farten. Ved at lægge ekstra meget LightstrikePRO i forfoden føler jeg virkelig et ekstra skub, når jeg sætter af, men også når jeg løber korte intervaller på 200 og 400 meter. Jeg vil ikke anbefale denne sko til løbere, der lander på hælen, på grund af det relativt lave offset. Her vil jeg anbefale at skifte Boston 12 ud med adidas Solarglide og Solarboost. Faktisk er disse to modeller også lidt mere velegnede til rolige træningspas.”

adidas Adizero Boston 12 speed

adidas Adizero-kollektionen

adidas Adizero-kollektionen indeholder løbesko med fokus på høj hastighed. Leder du efter en hurtig træningssko eller den ultimative konkurrencesko? Med Adios 7 og Boston 12 kan du gå i gang med din tempotræning, men stadig få følelsen af konkurrencedagen. Boston 12’s styrke er dens alsidighed og komfortniveau på de lange distancer. Adios 7 egner sig bedst til kortere distancer som 5 og 10 km. Denne model kan også bruges til korte, hurtige intervaller eller til træning på løbebane. Takumi Sen 9 er konkurrenceskoen til 5 og 10 km med en LightstrikePRO-mellemsål og EnergyRods carbon. Skal du snart løbe ethalvt eller helt maraton? Så skal du vælge adidas Adizero Adios Pro 3. Denne konkurrencesko har en maksimal mængde LightstrikePRO-dæmpning, så du kan løbe lange distancer lynhurtigt og i fuld komfort.

Slutspurten

Med opdateringerne til Boston 12 har adidas lavet nogle rigtig store ændringer til modellen. Med skiftet til Lightstrike 2.0, det reducerede offset fra 8,5 mm til nu 6,5 mm, samt den opdaterede overdel føles Boston nu meget mere som en ægte konkurrencesko. Let til tempotræning, men også hurtig nok, hvis du vil bruge den til konkurrenceløb. Continental Wear-ydersålen gør, at du sandsynligvis bliver slidt, før disse sko bliver det. Boston 12 er mindre egnet til daglig, afslappet træning. Her er det bedre at vælge adidas Solarglide eller adidas Adistar.

Er du lige så begejstret som os? Så tjek adidas Adizero Boston 12 ud i vores webshop. Sidder du tilbage med spørgsmål? Så kontakt en af vores produkteksperter via vores kundeservice.