Skip to main content

Dit hår blæser i vinden, jorden flyver forbi under dine fødder, endorfinerne strømmer gennem din krop og solen varmer dit ansigt – det er den følelse, du konstant søger som løber. Men solskinnet kan nogle gange også komme i vejen, for det er ikke rart at skulle knibe øjnene sammen hele tiden. Løbesolbriller kan være løsningen. Udover god beskyttelse mod solen, er løbesolbriller også designet til at blive siddende på hovedet og give nok ventilation på varme dage. Vi har sat fokus tre mærker for dig, så du efter at have læst denne blog ved, hvilke solbriller der passer bedst til dig, både i forhold til stil og budget.

Shop Solbriller
Julbo eyewear

Julbo

Julbo designer og fremstiller briller og beskyttelsesprodukter, der er velegnede til ekstreme discipliner. Disse specialiserede solbriller fra Julbo er designet fra bunden i samarbejde med de bedste atleter, sportsudøvere og distributører. Julbos mission: “at forbedre syns- og beskyttelsesprodukternes ydeevne løbende og give alle den ultimative udendørs sportsoplevelse”.
Julbo arbejder tæt sammen med sine atleter og ambassadører for at forfølge deres fælles mål. Nemlig at diskutere, dele og undersøge de krævende atleters behov for at levere relevante løsninger til beskyttelse.

Nike Vision Eyewear

Nike Vision

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at den altfavnende virksomhed Nike, også har en serie af solbriller, nemlig Nike Vision. Hos Nike kan du finde alt, hvad du har brug for til din løbetur. Således har de også et bredt udvalg af solbriller. Nike ønsker at henvende sig til flere sportsgrene, så de er ikke helt så specifikke som Julbo, men heller ikke så hippe og holdbare som Goodr. Nike solbriller ligger lidt midt imellem disse mærker. Både med hensyn til udseende og pris.

Goodr Eyewear

Goodr

Hvis du spørger mig, så er det et utroligt sjovt og hipt mærke. Som løbe fashionista eller fashionisto kan du virkelig forkæle dig selv. Stifterne af Goodr arbejder ud fra visionen om, at løb er sjovt, og det skal dit udstyr derfor også være. De laver moderigtige og funktionelle solbriller, som alle har råd til. Ideen til Goodr opstod, da en af stifterne (en entusiastisk løber) en dag kiggede sig i spejlet og undrede sig over, hvad i alverden han havde på. I det øjeblik fik han et wake-up call og mente, at det var på tide med stilfulde, sjove, funktionelle og prisvenlige solbriller inden for løbebranchen. Han lagde også mærke til, at de fleste atleter ikke har dyre solbriller på, når de træner. Det var her, han så en mulighed. Prisvenlige, stilfulde solbriller til løb. Det lyder som musik i mine ører.

Julbo

#Høj, højere, højest

Julbo sunglasses

Frontløbermærket

Julbo er en frontløber inden for beskyttelse i højderne takket være deres samarbejde og engagement med førende bjergbestigere. Dette giver dem også mulighed for at lancere en kollektion i år med solbriller, der er designet til brug i endnu mere ekstreme højder. Julbo har også skabt en ny generation af wearables, der skal revolutionere forskellige sportsgrene. Vent lige – for hos Julbo er det muligt at skabe solbriller, der viser data i synsfeltet. Dette giver atleterne mulighed for at holde fokus på opgaven, mens de nyder godt af live-data om deres præstationer.

Dårligt vejr? Hvad er det?

Julbo solbriller er kendetegnet ved en meget høj grad af komfort. Det er muligt at justere både stænger og næsepuder for at opnå en perfekt og personlig pasform. Pasformen, komforten og de anvendte materialer er alle skræddersyet til atleten. Takket være deres høje modstandsdygtighed er brillerne ideelle til enhver udendørs sport. Linserne filtrerer uv-stråler og lys, før det når øjnene. Julbo har også linser, der reagerer på lysforholdene. Når der er meget lys, bliver linserne mørkere, og når der er mindre lys, bliver de lysere. Resultatet er enormt stor synskomfort, så du kan fokusere på din træning. Overlad beskyttelsen af dine øjne til solbrillerne.

Hvilken model passer til dig?

Julbo har flere modeller. Vi viser dig vejen gennem junglen af oplysninger.

RUSH:
rush er det bedste svar på kravene fra cyklister og alle andre sportsgrene, der kombinerer udholdenhed og hastighed. Den ventilerede skærm er designet til at give et maksimalt lateralt og vertikalt synsfelt, så du får et uhindret synsfelt i alle positioner. Desuden er denne model kompatibel med alle hjelme.
OUTLINE: denne model er designet til at holde. Outline solbriller er meget dækkende. De små puder ved næsen er fuldt justerbare i alle retninger, så du altid kan skabe den helt rigtige pasform. Dette holder brillerne sikkert på næsen. Brillens stænger er også justerbare. Dette giver dig mulighed for at bære brillerne, selv når du har en hjelm på. Takket være det bløde materiale forhindres irritation og tryk. Brillens strømlinede design giver ekstra komfort takket være det høje ventilationsniveau.
AERO: Denne model er velegnet til entusiaster med en intens indsats. Den enkle linse sikrer et uhindret synsfelt under alle lysforhold. Den ophængte konstruktion sikrer en yderst god ventilation ved at lade luften strømme let mellem linsen og rammen. Air Link-konceptet omfatter en stødabsorberende indsats for enden af tindingerne og giver endnu mere stabilitet og lethed. Aerolite og Aerospeed er baseret på denne model. Aerolite er endnu lettere, og Aerospeed har en endnu større linse.
ULTIMATE: Denne model skubber grænserne for ydeevne takket være den strømlinede form. De nye customfit-stænger med præcis justering kombineret med en Grip Tech-struktur giver personlig og let støtte. Brillerne er udstyret med et 3D-næsestykke, som holder dem på plads, selv under intens anstrengelse. Den panoramiske skærm giver beskyttelse og synskomfort.
FURY: Denne model er lavet til høj hastighed. Den cylindriske skærm med bredt synsfelt sikrer optimal ventilation. FURY er let og designet til at passe under alle hjelme. Modellens skarpe linjer passer til den teknologi og ydeevne, som atleterne i dag efterspørger.

Går du efter højeste kvalitet?

Priserne på disse modeller ligger mellem 750 og 1750 krSå du skal have en lidt større pung op af lommerne for disse solbriller, men så får du også virkelig noget for pengene. Disse solbriller er investeringen værd, hvis du ofte har meget høje krav til linser og pasform.

Shop Julbo solbriller

Nike Vision

Middelklassen

Nike Vision sports sunglasses

Noget for enhver smag

Nike solbriller er robuste over for ridser, hvilket holder brillerne fri for skader i længere tid. Dette gør solbrillerne gode til løbeture i naturen. Linserne beskytter dine øjne mod UV-stråler. Selvom brillerne ikke er justerbare, bliver de alligevel godt siddende på plads. Desuden fås brillerne med forskellige farvede linser, så du kan matche brillerne efter dine behov.

Udvalget er stort

Vi tager endnu en tur gennem modellerne så du kan se, hvilken model der passer bedst til dig.

Show X3 Elite: Designet med udgangspunkt i eliteatleters erfaringer og derfor med overlegen synlighed, ventilation, der forhindrer, at brillerne dugger, samt letvægt og ergonomisk komfort.

Windshield: Strømlinet og ultralette er præcis hvad Nike Windshield solbriller står for. Ved at kombinere det med innovativ ventilation og aerodynamiske vinkler forbliver dine linser helt klare. En svævende næsepude hjælper med at optimere luftstrømmen og absorbere stød. Polstrede ender i gummi giver ekstra greb og sikrer langtidsholdbar komfort.
Windstorm: Denne model har et formstøbt design. Designet giver masser af ventilation, hvilket sikrer klarhed og komfort. Denne model leveres også med polariserede linser.
Skylon Ace: Denne model er ultralet og giver rigelig dækning. MAX Optics-linsen giver klarhed fra alle vinkler. Denne model er en allround solbrille og dermed velegnet til mange forskellige sportsdiscipliner.
Adrenaline: Denne model har avanceret optik og er et letvægtsstel, der giver optimal ydeevne under din træning.
Gale Force: Rene linjer og et wrap-around-design kendetegner Nike Gale Force-solbrillerne. Næsepuden forbedrer luftstrømmen for at forhindre, at linserne bliver tågede. MAX Optics-linsen giver dig et godt udsyn fra alle vinkler. Denne model er fantastisk til intens træning.

Shop Nike Vision solbriller

Goodr

Favoritter

Goodr sunglasses

4 f’er

Goodr mener, at sportssolbriller ofte er grimme, dyre og overdesignede. Derfor er deres løsning en god pris, et elegant design og anvendelighed til alle sportsgrene. Mærket laver solbriller, hvor de fire f’er (fun, fashionable, functional og affordable) er i fokus. De mener, at det er vigtigt, at du kan være helt dig selv uden at skjule det.

Designet og det skridsikre materiale, der er brugt, gør goodr solbriller bundsolide, når du løber. Stellet er robust og let og har en behagelig pasform. Det forhindrer, at brillerne hopper, mens du løber. De polariserede uv400-linser af høj kvalitet dugger ikke, er ridsefaste og beskytter dine øjne mod skadelige uv-a- og uv-b-stråler.

1% for planeten

Goodr udviklede solbriller i sommeren 2020 med planeten i tankerne. Disse solbriller bestod udelukkende af genbrugsplast. Den blev udgivet som et co-brand med ‘1% for the planet’. Goodr-holdet deltager regelmæssigt i frivillige arrangementer, så de samler selv en stor mængde affald. De små stykker plastik, der bruges til disse solbriller, bliver sorteret, renset og derefter smeltet til plastc pellets. Disse pellets finder deres vej til formen på solbrillerne.

Konceptet ‘1% for the planet’ er en global bevægelse, der inspirerer virksomheder og enkeltpersoner til at støtte miljøløsninger gennem et årligt medlemskab og en donationsstrategi. Det betyder, at 1% af goodrs årlige bruttosalg går direkte til nonprofitorganisationer, der arbejder for at beskytte verden.

At slentre gennem gaderne

Goodr ønsker at imødekomme alle fashionistaer og fashionistoer, og derfor har de designet mange forskellige modeller. Igen gennemgår vi et par af dem.

Original (og): dette stel var goodrs første model og er derfor en ægte klassiker. Designet fokuserer på at forhindre at brillen hopper, og har ofte polariserede linser.
Circle g: dette er et cirkelformet stel. Stellet hører sig helt hjemme på gaderne.
Mach g: også kaldet pilotbriller, designet efter den klassiske model, der blev båret af piloter.
Vrg: vrg er den nyeste model. Udseendet og fornemmelsen er futuristisk og helt fokuseret på ydeevne ved fart.

Små eller store briller?

En god detalje er, at disse modeller også fås i varianten big fucking glasses (bfg). Disse er bredere stel med længere stænger og større linser. Disse er designet til mere dækning. Så der er virkelig noget for enhver smag – og størrelse. Alle modellerne fås med forskellige linser, så du kan sammensætte det perfekte par briller. Det bedste af det hele er, at priserne på disse trendy briller ligger på mellem 270 og 460 kr. Hvad venter du på?

Shop Goodr solbriller

Slutpurten

Prikken over i’et

Du har lige fået en masse viden om solbriller. Forhåbentlig har det hjulpet dig til at vælge. Her kommer en kort opsummering ved de forskellige mærker.

Julbo
Fordel: High-end, meget høj kvalitet og en pasform, som du kan tilpasse efter dine behov.
Ulempe: De ligger i det højeste prisleje.

Nike
Fordel: Stel fås med forskellige typer linser, og de er mindre dyre end Julbo.
Ulempe: De er ikke specialiseret i nogen bestemt sport.

Goodr
Fordel: Trendy stel, der også fås med forskellige linser. Desuden er de relativt billige.
Ulempe: Mindre specialiseret og mindre gennemførte i detaljerne i forhold til Julbo og Nike solbriller.

Har du fundet ud af hvilken model du skal have? Shop alle vores solbriller her.
Har du stadig spørgsmål? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Julbo solbriller

Julbo

Julbo running sunglasses
Shop Julbo solbriller

Nike solbriller

Nike Vision

Nike running sunglasses
Shop Nike Vision solbriller

Goodr solbriller

Goodr

Goodr running sunglasses
Shop Goodr solbriller